Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ

Είναι πλέον πολύ ισχυρά τα δημοσιογραφικά, πολιτικά και στρατιωτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η εμφανιζόμενη ως εκατόμβη νεκρών* στο Νοσοκομείο της Γάζας είναι μια ακόμα στρατηγική προβοκάτσια της Χαμάς που ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο. Tο Ισραήλ, προβοκαρισμένο από το χιτλερικό γενοκτονικό πογκρόμ της Χαμάς  στις 7 του Οκτώβρη, συνεχίζει, όπως παλιά,** να βομβαρδίζει μαζικά τις ανθρώπινες ασπίδες αμάχων πίσω  από τις οποίες οχυρώνονται οι ναζήδες - προβοκάτορες της Χαμάς για να εξαπολύουν τις ρουκέτες τους. Όμως μια  κυβέρνηση που στηρίζεται στρατιωτικά σε δυτικές αστοδημοκρατικές χώρες δεν είχε λόγο να δώσει εντολή στο στρατό της και ο στρατός της να βομβαρδίσει ένα νοσοκομείο για να τεμαχίσει αρρώστους σε  ζωντανή μετάδοση σε μια στιγμή μάλιστα που όλη η ανθρωπότητα κοίταγε με αγωνία στις τηλεοράσεις της πως ξετυλίγεται αυτός ο κρίσιμος για την παγκόσμια ειρήνη πόλεμος. 

   Τέτοιες κτηνωδίες τις διαπράττουν χωρίς καμιά αναστολή και χωρίς μεγάλα πολιτικά εμπόδια μόνο οι πάτρωνες της Χαμάς, η Συρία του Ασαντ και η πουτινική Ρωσία θάβοντας κάτω από τα ερείπια των νοσοκομείων τους αρρώστους στο κάθε εξεγερμένο Αλέπι και Γκρόζνι. Κανέναν δεν συνέφερε λιγότερο από ότι το Ισραήλ να ξεσπάσει η κατακραυγή που ξέσπασε και η οποία ξεσήκωσε υπέρ της Χαμάς, της Χεζμπολάχ και του Ιράν την αραβομουσουλμανική κοινή γνώμη, ειδικά την παλαιστινιακή, την ώρα που ο ηγέτης της αμερικάνικης υπερδύναμης ερχόταν να συναντήσει και να καθησυχάσει τους Άραβες ηγέτες της περιοχής. Αντίθετα ήταν η Χαμάς που είχε όλους τους λόγους είτε να κάνει αυτή τη σφαγή είτε να τη δεκαπλασιάσει λέγοντας ψέμματα, αλλά και όλες τις δυνατότητες για να κρύψει πολιτικά την εμπλοκή της σε αυτήν πίσω από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ.  Έτσι πέτυχε να ματαιώσει κάθε συνάντηση του Μπάιντεν με τις λιγότερο αντι-ισραηλινές κυβερνήσεις της Μέσης Ανατολής, να σβήσει εν μέρει το ναζιστικό της πογκρόμ της 7 Οκτώβρη και αξιοποιώντας τα ιστορικά  αντιιμπεριαλιστικά αντανακλαστικά υπέρ του παλαιστινιακού κινήματος στις δυτικές αστοδημοκρατίες, να οδηγήσει ακόμα και προοδευτικούς ανθρώπους να ακολουθήσουν τις διαδηλώσεις που οργάνωσαν σε όλο τον κόσμο οι «αντισιωνιστές», κρυφοί οπαδοί του γενοκτονικού αντισημιτισμού και ανοιχτοί οπαδοί του νεοχιτλερικού ρωσοκινεζικού Αξονα.  

Η ατυχία της Χαμάς είναι ότι είχε  κινηματογραφήσει τη σκηνή του βομβαρδισμού το  Αλ Τζαζίρα του μουσουλμανικού Κατάρ ενώ όλα τα άλλα τεχνικά στοιχεία της υπόθεσης προέρχονται από ισραηλινές και αμερικάνικες πηγές. Πάντως όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να τα εκτιμήσουν ως προς την τεχνική αξιοπιστία τους οι ειδικοί πολύ έγκυρων και έντιμων στις έρευνες τους ειδησεογραφικών οργανισμών όπως είναι το BBCοι οποίοι θα δώσουν τα συμπεράσματά τους. Υπάρχει όμως και ένα πολιτικό επιχείρημα που από μόνο του μπορεί να δείξει τον υπεύθυνο της σφαγής: το ότι η Χαμάς δεν ζήτησε από την πρώτη στιγμή που κατηγορήθηκε ότι είναι η ίδια υπεύθυνη για το έγκλημα να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή από ειδικούς που θα επισκεφθεί τον τόπο της σφαγής για να εξετάσει τα στοιχεία της έκρηξης. Αυτόν τον τόπο τον ελέγχει μόνο η Χαμάς και είναι αυτή που έχει την υποχρέωση και τη δυνατότητα να αποδείξει εντελώς ότι δεν είναι ένοχη, αντίθετα ακριβώς με εκείνο που ισχυρίζεται το Κρεμλίνο ότι η Δύση πρέπει να αποδείξει ότι το Ισραήλ, που δεν έχει πρόσβαση στο χώρο, δεν είναι εκείνο υπεύθυνο.

*Τελευταία στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στον ευρωπαϊκό τύπο αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται καν για αληθινή εκατόμβη αλλά για μια που κατασκεύασαν οι γκέμπελς της Χαμάς, όταν μια δικιά τους ρουκέτα έπεσε στο προαύλιο του νοσοκομείου και σκότωσε πολύ λιγότερους ανθρώπους που ήταν εκεί (αυτά μιλάνε για 10 έως 50 ανθρώπους). Μάλιστα και μόνο η μικρή σχετικά ζημιά που δεν έκανε κρατήρα δείχνει ότι δεν επρόκειτο για όπλο του Ισραήλ αλλά για τις πολύ μικρότερες ρουκέτες της Χαμάς.

** Θα ακολουθήσει πιο διεξοδικό άρθρο για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που θα δείχνει ότι παρόλο που με το γενοκτονικό αντισημιτικό πογκρόμ της Χαμάς μπήκαμε σε μια δεύτερη προετοιμαστική φάση του παγκόσμιου πολέμου που εξαπέλυσε ο νεοχιτλερικός Άξονας- Ρωσίας Κίνας με την επίθεση του στην Ουκρανία, συνεχίζει να λειτουργεί και μάλιστα σε πολύ ανώτερο επίπεδο το τεχνητό προβοκατόρικο δίδυμο της ρωσικής διπλωματίας Χαμάς -Νετανιάχου. Σύμφωνα με αυτό στα χιτλερικά γενοκτονικά στην ποιότητα τους εγκλήματα της Χαμάς ενάντια σε ισραηλινούς αμάχους,  το Ισραήλ απαντάει με μια εγκληματική σοβινιστική βία στην οποία το σέρνει η επεκτατική πολιτική της κλίκας Νετανιάχου. Αυτή βλέπει σαν εχθρό όλο τον παλαιστινιακό λαό και έτσι τον στέλνει στην αγκαλιά των ναζί της Χαμάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Νετανιάχου κάνει τη μεγάλη προβοκάτσια να πολιορκεί με μεσαιωνικό τρόπο τη Γάζα.  Από την άλλη είναι αυτή η αλληλοτροφοδότηση Χαμάς-Νετανιάχου μέσα από την οποία η πρώτη προσφέρει την οργή των Εβραίων του Ισραήλ στον επεκτατισμό του Νετανιάχου και ο δεύτερος την οργή του παλαιστινιακού λαού στο χιτλερικό αντισημιτισμό της Χαμάς, που έχει κάνει τον Νετανιάχου να συνεργάζεται καλά με τη Χαμάς πριν από κάθε αμοιβαία προβοκάτσια.