Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Εθνικές μειονότητες

Στις 11 του Νοέμβρη έγινε στο χωριό Ξινό Νερό κοντά στη Φλώρινα το 3ο συνέδριο του Ουράνιου Τόξου. Αυτό ανάμεσα σε όλα τα συνέδρια του δημοκρατικού πολιτικού κόμματος της μακεδονικής εθνικής μειονότητας, έγινε στις συνθήκες του μεγαλύτερου αποκλεισμού, του πιο ύπουλου εκφοβισμού και της πιο βουβής έχθρας που έχει δεχτεί το ΟΤ και ουσιαστικά η μειονότητα από σύσσωμο σχεδόν τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Αγαπητοί φίλοι μακεδόνες του Ουράνιου Τόξου,

Απευθύνω εκ μέρους των συντρόφων μου της ΟΑΚΚΕ θερμό χαιρετισμό στο συνέδριό σας.

Είναι μεγάλη υπόθεση που το πραγματοποιείτε σε μια στιγμή που ο φασισμός και ο χειρότερος εθνοσοβινισμός έχουν αποχαλινωθεί ιδιαίτερα στη χώρα μας ενώ αρχίζουν να ανεβαίνουν και παγκόσμια. Γι αυτό σας μεταφέρω τη βαθειά εκτίμηση των συντρόφων μας για το θάρρος σας και για την επιμονή σας, που στηρίζονται και τα δυο στη συνείδηση του δίκιου σας, ενός δίκιου που αναβλύζει απ’ τη μακρόχρονη καταπίεση, την απομόνωση και την εξοργιστική περιφρόνηση που δέχεται η εθνική μακεδονική μειονότητα εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν από παντού στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...

<< «Σκοπιανοί» ένας εξευτελιστικός ελληνικός όρος για κάθε τι εθνικά Μακεδονικό εντός και εκτός Ελλάδας.

Με την λεζάντα: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ με την Μάρα Ζαχαρέα, την Τρίτη, 27/2/2018 αμαυρώνεται για ακόμη μια φορά η Μακεδονική εθνική μειονότητα της Ελλάδας προς την κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω ανακοίνωση του «Ουράνιου Τόξου», του κόμματος της εθνικής μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, που εκδόθηκε για την 21η Φεβρουαρίου, Διεθνή ημέρα μητρικής γλώσσας<<Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Μακεδονίας για αλλαγή του ονόματος βρίσκονται στην κορύφωση τους τον τελευταίο καιρό. Για πολλοστή φορά από ελληνικά κυβερνητικά χείλη, αντιπολίτευση, Εκκλησία και άλλους φορείς ακούμε και διαβάζουμε ότι όχι μόνο θα πρέπει να υπάρχουν αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα...

 

Μεταξύ 1 και 3 του Ιούλη, η νεολαία του ψευτοΚΚΕ, «Κ»ΝΕ, οργάνωσε το 25ο «αντιιμπεριαλιστικό» της καλοκαιρινό διήμερο,  που κάθε χρόνο γίνεται σε άλλο τόπο ανά την Ελλάδα. Φέτος οι κνίτες επέλεξαν το Βίτσι, για να «αφιερώσουν», όπως είπαν, το διήμερό τους στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ).

Διαβάστε περισσότερα...

 

Παρά την ξαφνική πρεμούρα του καθεστώτος να δείξει – προς τα έξω κυρίως – ότι έχει επιτέλους άρει τη σκανδαλώδη ασυλία που επεδείκνυε τόσον καιρό απέναντι στη ναζιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής»,

Διαβάστε περισσότερα...