Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ   Αγαπητοί φίλοι,   Αν επιθυμείτε να γραφτείτε συνδρομητές στην εφημερίδά μας, μπορείτε να μας στείλετε στην ηλεκτρονική μας δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το ονοματεπώνυμό σας και την ταχυδρομική σας δ/νση.   Οι συνδρομές είναι:   ΕΤΗΣΙΑ: 20 ΕΥΡΩ  ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ: 10 ΕΥΡΩ   Μπορείτε να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό μας στην  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 160/76496229   Η ενίσχυσή σας στην έκδοση της εφημερίδας μας είναι πολύτιμη.
Διαβάστε περισσότερα...

   Η Νέα Ανατολή κυκλοφορεί σε όλους τους νομούς της χώρας μέσω του πρακτορείου Άργος. Οι αναγνώστες πρέπει να την αναζητούν στα σημεία όπου συνήθως διανέμεται ο εξωκοινοβουλευτικός τύπος. Η Νέα Ανατολή διατίθεται σε περίπτερα πέριξ των σταθμών ΗΣΑΠ και Μετρό. Παρακάτω δημοσιεύουμε τα σημεία πώλησης με αλφαβητική σειρά στην Αθήνα και τον Πειραιά καθώς και στο υπόλοιπο Αττικής και στην Επαρχία όπως μας δόθηκαν από το πρακτορείο.         

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (ανανεώθηκε στις 22/9/2020)

Κατεβάστε το αρχείο Attiki simeia polisis.pdf με τα σημεία πώλησης στο τέλος της σελίδας

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ανανεώθηκε στις 22/9/2020)

Κατεβάστε το αρχείο eparxia simia polisis.pdf με τα σημεία πώλησης στο τέλος της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ-όλα τα άρθρα

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

 

Κάνετε κλικ στον τίτλο ενός άρθρου για να το διαβάσετε

Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη τη Νέα Ανατολή σε pdf

Διαβάστε περισσότερα...