Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

To ασύλληπτο έγκλημα του «άγιου» Τσιόδρα και της κυβέρνησης: Η μάσκα προστατεύει μόνο όταν τη φτιάχνουν φίλοι του Κρεμλίνου!

1)	Στιγμιότυπο από την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ANIMUS και του ρώσικου ομίλου YSAR+ στη Λάρισα (από την εφημερίδα Ελευθερία), 2) Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της δωρεάς του προγράμματος ANIMUS στους ιερείς της Μητρόπολης Λάρισας (από το larissanet.gr) 1) Στιγμιότυπο από την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ ANIMUS και του ρώσικου ομίλου YSAR+ στη Λάρισα (από την εφημερίδα Ελευθερία), 2) Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της δωρεάς του προγράμματος ANIMUS στους ιερείς της Μητρόπολης Λάρισας (από το larissanet.gr)

Από το «μη χρησιμοποιείτε μάσκα», που κάποιους θα σκότωνε, στην υποχρεωτική χρήση με επιβολή προστίμου

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της κυβέρνησης, λοιμωξιολόγο Σ. Τσιόδρα η μάσκα δεν ήταν μόνο “αχρείαστη” σε όλη την περίοδο της καραντίνας και της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά και “επικίνδυνη” για την προστασία από αυτόν. Καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή ότι η απόρριψη της μάσκας σαν προστατευτικό μέσο εκτός από το ότι σκότωνε περισσότερους ανθρώπους εξυπηρετούσε την πάγια αντιβιομηχανική σαμποταριστική πολιτική της κυβέρνησης για την όσο το δυνατόν πιο αργόσυρτη έξοδο από την καραντίνα.

 

Αυτό ήταν ήδη ένα εγκλημα. Αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν μόνο αυτό και πιθανά ότι δεν ήταν κυρίως αυτό. Υπήρχε κάτι πολύ βρώμικο στην υπόθεση αυτή, κάτι που σκίζει εντελώς την ευσεβή μάσκα του επίσημου κρατικού διακομματικού «άγιου» Τσιόδρα, του αγαπημένου της «εθνικής» κυβέρνησης Μητσοτάκη, του ακόμα πιο αγαπημένου του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά όλης της αντιπολίτευσης. Υπήρχε κάτι που επιβεβαιώνει ότι σωστά καταγγείλαμε τον Τσιόδρα που ενώ ήταν κάτοικος Αθήνας πήρε μαζί του τις τηλεοράσεις για να προσευχηθεί θορυβωδώς λίγο πριν αρχίσει η καραντίνα στη μητροπολιτική έδρα στη Λούτσα του αρχηγού της ρωσόφιλης φράξιας της εκκλησίας Νικόλαου Λαυρεωτικής, ενώ ταυτόχρονα ο ρώσικος τύπος τον αποθέωνε σαν σωτήρα της Ελλάδας και τον καλούσε να σώσει και τη Ρωσία (https://www.oakke.gr/esoteriki-politiki/item/1219-).

Σε όλο το διάστημα που ο Τσιόδρας κατήγγειλε τις μάσκες (καλυπτόμενος πίσω από την κινεζόφιλη ηγεσία του ΠΟΥ, και ποδοπατώντας τη διεθνή πρακτική, την κοινή λογική και τις αποφάσεις της ΕΕ) τέσσερις κλωστοϋφαντουργίες μπήκαν σε αναστολή λειτουργίας. Αυτές με κρατικές παραγγελίες έστω και χωρίς να κατασκευάζουν τις καλύτερες μάσκες του κόσμου, μιας και τα περισσότερα μηχανήματα ήταν στα χέρια της Κίνας, θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και να έχουν εφοδιάσει την αγορά με μάσκες οπωσδήποτε πολύ πιο αποτελεσματικές από το τίποτα και σημαντικά καλύτερες από αυτές που παγκοσμίως προτεινόταν και τώρα επίσημα προτείνεται και στη χώρα μας να φτιάχνουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, την ίδια ώρα που με το σταγονόμετρο δίνονταν μάσκες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με εισαγωγές από Κίνα. Θα περίμενε κανείς μέσα στην κρίση μία τέτοια γενναία ενίσχυση των κλωστοϋφαντουργιών σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των εγχώριων πρώτων υλών (η χώρα παράγει 340.000 τόνους βαμβάκι, από τους οποίους μεταποιεί μόλις 10.000 τόνους).

Ξαφνικά ο «άγιος» Τσιόδρας έκανε το θαύμα του και, χωρίς καμιά εξήγηση και καμιά αυτοκριτική για τη στάση του, έκανε με τη λήξη της καραντίνας τη μάσκα από «απαγορευμένη» τόσο υποχρεωτική κατά την είσοδο σε καταστήματα και χώρους μεγάλης πυκνότητας ανθρώπων ώστε οι παραβάτες να τιμωρούνται με 150 ευρώ πρόστιμο στην περίπτωση ανυπακοής. Θα έλεγε κανείς ότι η στροφή της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης Τσιόδρα επιβλήθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό από τη σχεδόν καθολική αναγνώριση της απόλυτης αναγκαιότητας της μαζικής χρήσης μάσκας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όχι. Η αιτία ήταν πολύ πιο απλή. Ο Νταβέλης, ο δικός τους κρατικός Νταβέλης ήταν έτοιμος να ρίξει εκατομμύρια μάσκες στην αγορά.

 

Για άλλη μια φορά η Κίνα, η Ρωσία και οι φίλοι της σπεύδουν να συνδράμουν στη «σωτηρία του έθνους»

 

Τα όπλα του ο κρατικός Νταβέλης θα τα έπαιρνε από τη «σωτήρια» Κίνα και από ντόπιους φίλους του Κρεμλίνου.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι ο ένας από τους υποτιθεμένους δυο «δαιμόνιους» Έλληνες επιχειρηματίες από τη Λάρισα (ο άλλος ήταν ο Γ. Τσερέπας) που κάποια στιγμή, πριν προκύψει η ανάγκη καραντίνας, πριν καν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα στη χώρα (!), σε ένα δηλαδή πρώιμο στάδιο και όπως οι ίδιοι καμαρώνουν χωρίς να έχουν masterplan, προσανατολίστηκαν στην ανάγκη κατασκευής εργοστασίου παραγωγής μασκών στην Ελλάδα με την οποία δεν είχαν μέχρι τότε σχέση, χωρίς καν κάποιον συνεταίρο που να δραστηριοποιείται στην κλωστοϋφαντουργία. Πάλι ως εκ θαύματος βρέθηκαν ξαφνικά, με 3 εκ ευρώ διαθέσιμα για επένδυση (!), να ακολουθούν τάχα αυτό το επιχειρηματικό ένστικτό τους - κόντρα στην απαγόρευση της μάσκας για τους κοινούς θνητούς από τον Τσιόδρα και τον ΠΟΥ - σε μία δημοπρασία τριών αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής μασκών στην τόσο μακρυά από τη Λάρισα Κίνα, όταν η Κίνα γνώριζε και έκρυβε τόσο την επικινδυνότητα του ιού, όσο και την πραγματική διάσταση της πανδημίας. Στη δημοπρασία αυτή ο Νταβέλης και ο Τσερέπας, πριν οι μεγάλες δυτικές δυνάμεις αρχίσουν να εκλιπαρούν την Κίνα για μάσκες, απόκτησαν τις δύο αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής μασκών.

Μόνο η αποικιοκρατική της διάθεση, θα κινούσε την Κίνα να παραδώσει μηχανήματα παραγωγής μασκών, όταν έκανε ότι μπορούσε για να αφήσει ανοχύρωτες τις ευρωπαϊκές χώρες μπροστά στον κορονοϊό. Είναι φανερό ότι αυτά τα μηχανήματα, αυτός ο μεγαλύτερος φασισμός της γης τα έδωσε, προφανώς όταν δεν τα είχε πια ανάγκη αφού η αιχμή της κρίσης είχε περάσει (και αν δεν παράγουν μάσκες κακής ποιότητας), στη χώρα της ΕΕ που είχε ένα αρκετά δουλικό καθεστώς ώστε να έχει παραχωρήσει στην Κίνα το κεντρικό λιμάνι της και τον ουσιαστικό έλεγχο του ηλεκτρικού δικτύου της. Αυτό το καθεστώς προφανώς ήταν το μόνο τόσο πρόθυμο να αξιοποιήσει αυτή τη «βοήθεια» σε βάρος της ντόπιας κλωστοϋφαντουργίας που δεν έχει δεσμούς με το νεοχιτλερικό Αξονα Ρωσίας-Κίνας, και η οποία παραμένει στο περιθώριο κλειστή με τους εργάτες της άνεργους, χωρίς οποιεσδήποτε κρατικές παραγγελίες για παραγωγή μασκών.

Μόλις λοιπόν έκλεισε πετυχημένα η δημοπρασία για τους δύο λαρισαίους επιχειρηματίες έσπευσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μητσοτάκης, που μέχρι τότε σήκωνε τη σημαία Τσιόδρα της μη χρήσης μάσκας, να βρεθεί σε απευθείας γραμμή μαζί τους να συντονίζει τη γρήγορη αεροπορική μεταφορά των μηχανημάτων όπως λένε με τόση ευγνωμοσύνη οι ίδιοι!

Με τη βοήθεια της κυβέρνησης εγγυούνται τώρα ότι θα εξασφαλίσουν την παραγωγή 9 εκατ μασκών το μήνα, άριστης ποιότητας που θα διαθέσουν σε χαμηλή τιμή, χωρίς να κερδοσκοπούν όπως κάνουν όλοι όσοι κάνουν επενδύσεις για το κέρδος, γιατί οι συγκεκριμένοι λένε ότι το μόνο που θέλουν είναι να βοηθήσουν τη δημόσια υγεία!!!

Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη διάρκειας 45 λεπτών με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας παρουσία του επιτελείου των υπουργών του, και τη Δευτέρα, την ημέρα από την οποία οι μάσκες γίνονται υποχρεωτικές θα επισκεφθεί το εργοστάσιο «Lariplast» στη Λάρισα για να τους συγχαρεί σαν υπόδειγμα επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας! Αξίζει να παρατηρήσει κανείς το πως όλοι σχολιάζουν πως στην περίπτωση αυτής της επένδυσης εξαφανίστηκαν όλα τα λεγόμενα «γραφειοκρατικά» εμπόδια, χωρίς ούτε μία τόση δα, για τους τύπους διαμαρτυρία από τους τόσο πρόθυμους και δραστήριους αντιβιομηχανιστές!

Για να δούμε λοιπόν τους δύο δαιμόνιους, ιδίως τον πιο ξεκάρφωτο από αυτούς σε σχέση με τη βιομηχανία, τον Νταβέλη, καθώς ο Τσερέπας τουλάχιστον δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων πλαστικού.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι λοιπόν πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ), που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες υγείας με τον όμιλο αποθεραπείας και αποκατάστασης ANIMUS. Αυτός έχει τα εξής έξοχα χαρακτηριστικά που εξηγούν την κυβερνητική εύνοια, και κυρίως την απουσία θυελλωδών αντιδράσεων από ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοΚΚΕ για το τρομερό σκάνδαλο. Το χαρακτηριστικό που προβάλλεται στα ΜΜΕ είναι η καλή σχέση Νταβέλη-Μητσοτάκη. Αλλά αυτή από μόνη της δεν εξηγεί την εξαίρεση στον κανόνα της βιομηχανικής αποεπένδυσης της χώρας την οποία ο Μητσοτάκης με συνέπεια συνεχίζει.

Ο όμιλος ΑΝΙΜUSστον οποίο είναιπρόεδρος ο Αχ. Νταβέλης, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Ρωσία. Στις 3 Σεπ 2019 υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας ιατρικού τουρισμού και ιατρικού εξοπλισμού με τον ρώσικο κολοσσό «YSAR+» παρουσία του γραμματέα της ρώσικης πρεσβείας «ενώ για τη συμφωνία ήταν ενήμερη η ελληνική κυβέρνηση», όπως αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας. (https://www.eleftheria.gr/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/item/239260).

Επίσης, ο όμιλος ANIMUS έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, και τον Γενάρη του 2020 δώρισε το Πρόγραμμα Υγείας ANIMUS στους Ιερείς και στις οικογένειες τους, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο της Μητρόπολης Λάρισας, «πάντα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου». Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος έχει απονείμει στον Αχ. Νταβέλη «τον ύψιστο τίτλο τιμής σε πολίτη», το Σταυρό του Αγίου Αχιλλείου και Αγίου Βησσαρίωνος. (https://www.larissanet.gr/2020/01/09/ntavelis-chronia-tou-animus-to-2020/). Η Μητρόπολη Λάρισας και Τυρνάβου στα μέσα Φλεβάρη οργάνωσε προσκυνηματική εκδρομή εννοείται στην Αγία Πετρούπολη.

Οι καλές αυτές σχέσεις με τη Ρωσία και την εκκλησία δεν είναι χωρίς βαθύ ιδεολογικό υπόβαθρο, που κάνουν τον Νταβέλη τόσο έμπιστο του καθεστώτος ώστε να τον πνίγουν ξαφνικά στο άπατο χρήμα. Στηρίζονται πάνω σε έναν φαιο-«κόκκινου» τύπου αντιευρωπαϊσμό, που κάνουν τον Νταβέλη γενναίο πρωτομαχητή της κοινής «εθνικής» εκστρατείας υπέρ των κορονο-ομόλογων ενάντια στην άκαρδη και τσιγγούνικη Ευρώπη του Βορρά, με στόχο τη διάθεση στη χώρα απεριόριστων κονδυλίων χωρίς όρους, στο όνομα της ανθρωπιστικής κρίσης, την ώρα που ειδικά σε αυτή τη χώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν σαν ηγεσίες κάνει τα πάντα για να τη χρεωκοπήσουν το 2010 και να την αποβιομηχανοποιούν με σύστημα από τότε. Μόνο ένας κορονοϊός θα μπορούσε να κρύψει το έγκλημα τους από την πανικόβλητη Ευρώπη και να διασώσει το Μητσοτάκη στα μάτια της σαν εκσυγχρονιστή, ενώ δεν υπάρχει μεγάλη παραγωγική επένδυση που αυτός δεν έχει συνεχίσει να σαμποτάρει στη θητεία του, συνεχίζοντας το θεάρεστο για τα νέα ρωσοκινέζικα αφεντικά έργο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαφορά του Μητσοτάκη με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο δεύτερος είναι ανοιχτά ένας αντιευρωπαίος σαμποταριστής της ανάπτυξης και όλοι θα έβλεπαν αμέσως τους Νταβέληδες, όμως σύσσωμη η Δύση και βέβαια οι ντόπιοι φιλελεύθεροι είναι μεθυσμένοι από έρωτα αυτή τη στιγμή με τον Μητσοτάκη και θα μπορούσαν να χειροκροτούν τον Νταβέλη ακόμα και αν τους λήστευε το σπίτι. Δεν τους νοιάζει λοιπόν που ο Νταβέλης χωρίς να έχει κανένα περιορισμό από κάποιο θεσμικό ρόλο, έκφρασε με ενθουσιασμό την «εθνική» γραμμή της νέας -ανθρωπιστικής αυτή τη φορά- βουταρίας στα ευρωπαικά κονδύλια, και δεν δίστασε να καλέσει τους τοπικούς φορείς και την κυβέρνηση σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Αλλωστε οι περισσότεροι φιλελεύθεροι έχουν γίνει πια χάρη στο Μητσοτάκη και τους Θεοδωρικάκους πιο κνιτοσυριζαίοι από τους κνιτοσυριζαίους και μισούν περίπου όσο αυτοί τη Γερμανία, και πιο πολύ την πριν 3 αιώνες αποικιοκρατική Ολλανδία.

Το τρομερό με τον Νταβέλη είναι το εξής: Ότι την ίδια ώρα που δήλωνε ανοιχτά την απέχθεια του στη σημερινή Γερμανία, φωτογραφιζόταν στο γραφείο του στο ιατρικό κέντρο αποκατάστασης που διαθέτει στη Λάρισα, έχοντας πάνω από το κεφάλι του την εμβληματική αφίσα της Ολυμπιάδας του Βερολίνου του 1936 υπό το χιτλερικό καθεστώς. (https://animus.com.gr/to-kentro-animus/dioikisi/). Ναι τη ρατσιστική Ολυμπιάδα του 1936. Είναι λογικό. Οι ρωσόφιλοι παγκόσμια μισούν περισσότερο τη σημερινή Γερμανία από τη Γερμανία του Χίτλερ, γιατί ο Χίτλερ τους φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο τους Πούτιν όσο και αυτός αν δημαγωγεί παριστάνοντας τον αντιχιτλερικό.

Με το μήνυμα μίσους που έστειλε στις 29/3/2020 στους «συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας» ο Νταβέλης τους παρότρυνε «να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας», δηλ. τους Γερμανούς του «τέταρτου Ράιχ»*.

Από τους συμπολίτες του, ελάχιστοι έχουν μάθει ή θα μάθουν μέσα από τα ΜΜΕ, ότι για την κυβέρνηση και τα κοινοβουλευτικά κόμματα καμμιά βοήθεια απ έξω δεν θα είναι ποτέ αρκετή, σε μια χώρα που καταστρέφεται από το σαμποτάζ της παραγωγής όπως φάνηκε ειδικά στην περίπτωση των ντόπιων κλωστοϋφαντουργιών που αποκλείστηκαν από την παραγωγή μασκών (http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/eidiseis/sthev-apisteyti-dilosi-ntaveli-kata-germanon). Ακόμα πιο ελάχιστοι θα αντιληφθούν ότι το σαμποτάζ σημαίνει ότι όσοι δεν είναι φίλοι της Κίνας και της Ρωσίας, πεθαίνουν παραγωγικά από την «ανθρωπιστική εθνική» πολιτική της καραντίνας χωρίς σχέδιο και προετοιμασία εξόδου, και ότι η ευρωπαϊκή βοήθεια θα αφεθεί στα αζήτητα για την παραγωγή και θα αξιοποιηθεί μόνο για επιδοματικού χαρακτήρα, δηλαδή μόνο προσωρινά μέτρα ανακούφισης του πληθυσμού. Αλλά όπου η παραγωγή πεθαίνει έρχονται τα βάσανα της ανεργίας, της πείνας και της εξαθλίωσης. Τότε από κοντά έρχονται οι σαμποταριστές, δηλαδή τα πολιτικά φερέφωνα της Κίνας και της Ρωσίας, να καλύπτουν το παραγωγικό έγκλημα και να δείχνουν στο λαό σαν εχθρό, τον άμεσο -σε αυτή τη φάση που δεν υπάρχουν αντιφασιστικά λαϊκά κινήματα- αντίπαλο των δολοφόνων, την Ευρώπη, ετοιμάζοντας το έδαφος για την υποδούλωσή της τελευταίας και της χώρας μας στα νέα αληθινά μεγάλα και εντελώς αδίστακτα αφεντικά.

 

*Δημοσιεύουμε εδώ το πολύ χαρακτηριστικό της αληθινής ηγεσίας Μητσοτάκη μήνυμα του Αχ. Νταβέλη:

«Την ώρα που ο πλανήτης μας βιώνει την υπέρτατη κρίση του 21ου αιώνα το ευρωπαϊκό ιδεώδες θα αποτελεί σύντομα παρελθόν εάν το απάνθρωπο και ανάλγητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας δεν σταθεί με ανθρωπιά, κυρίως, στο ύψος των περιστάσεων.

Οι υπεύθυνοι για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στον κόσμο, για τις αμέτρητες θηριωδίες και το μοναδικό ολοκαύτωμα, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει σήμερα ο «εφιάλτης» κορωνοϊός και να νίψουν τα ανομήματα του σκοτεινού παρελθόντος τους, επιδίδονται για πολλοστή φορά σε άλλη μία ασέλγεια κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Καλώ όλα τα μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τις τοπικές Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές καθώς και τη Γενική μας Κυβέρνηση να μποϊκοτάρουν μαζικά την αγορά Γερμανικών προϊόντων και αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι να καμφθεί η αναλγησία της γερμανικής πολιτικής ελίτ, που λειτουργεί διαχρονικά εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών και ειδικά σήμερα εις βάρος της επιβίωσής τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας.

Έχουμε δύναμη και θα το δείξουμε!

Δυστυχώς για αυτούς το όνειρό τους για ένα τέταρτο οικονομικό Ράιχ θα συντριβεί για άλλη μία φορά!".