Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - Τα ψέματα τελειώνουν. Οι νέοι τσάροι ετοιμάζουν παγκόσμιο πόλεμο. Λαοί της Ευρώπης και όλου του κόσμου ενωθείτε.

Από την εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΟΑΚΚΕ έξω από τη ρώσικη πρεσβεία  ενάντια στη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και στην προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 Από την εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΟΑΚΚΕ έξω από τη ρώσικη πρεσβεία ενάντια στη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και στην προσάρτηση της Κριμαίας το 2014

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μέρος από το σιδερόφρακτο κορμί του θα ξεδιπλώσει αυτή τη φορά στο έδαφος της Ουκρανίας το φίδι του Κρεμλίνου. Πιθανά να είναι τόσο λίγο όσο χρειάζεται για να διασπάσει τα υποψήφια θύματα του, τους λαούς και τις χώρες της Ευρώπης και τόσο πολύ ώστε να τα τρομοκρατήσει σε συνδυασμό με την ενεργειακή ομηρία στην οποία τα έχει υποβάλλει.

Αυτή τη φορά όμως πολύ πιο ανησυχητικά από τις πράξεις είναι τα λόγια. Ήταν σε ένα χιτλερικού τύπου διάγγελμα του που ο Πούτιν προανήγγειλε πόλεμο εξόντωσης ενάντια στο Ουκρανικό έθνος των 45 εκατομμυρίων ανθρώπων πριν προσαρτήσει για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ χρόνια ένα κομμάτι του, χωρίς να έχει δεχτεί προηγούμενα την παραμικρή απειλή από αυτό.

 

Η Ρωσία λέει ότι τάχα την περικυκλώνει η Αμερική, συνεπώς αυτή είναι μια απαραίτητη κίνηση άμυνας. Στην πραγματικότητα η Ρωσία έχει ασφαλή όλα της τα σύνορα. Δεν την έχει απειλήσει ποτέ απολύτως κανείς τουλάχιστον από την εποχή Γκορμπατσόφ ως τα σήμερα. Η ίδια απλά άφησε τις άλλες χώρες της ΕΣΣΔ και του Σύμφωνου της Βαρσοβίας να δραπετεύσουν από τη φυλακή που είχε καταντήσει αυτόν τον πελώριο χώρο μόνο και μόνο για να καθησυχάσει τη Δύση και τελικά να διεισδύσει μέσα της, να εξαρτήσει ενεργειακά και να αφοπλίσει την Ευρώπη και τελικά να την αιφνιδιάσει. Τώρα με χώρες του ΝΑΤΟ ακουμπάει σε ελάχιστα χιλιόμετρα στη Βαλτική και εκεί σταθμεύουν μόλις 1000 αμερικάνοι στρατιώτες. Δεν είναι ότι το ΝΑΤΟ δήθεν προωθείται προς τη Ρωσία και την απειλεί και αυτή αναγκάζεται να αμυνθεί με το να επιτίθεται στους γείτονές της. Ακριβώς αντίθετα: η επεκτατική Ρωσία απειλεί τους γείτονές της και γι’ αυτό εκείνοι αναγκάζονται να καταφύγουν στο ΝΑΤΟ αναζητώντας προστασία από την άλλη υπερδύναμη. Μάλιστα αυτή συχνά τους αρνείται αυτή την κάλυψη, όπως έκανε το 2008 στη Γεωργία, όταν η Ρωσία για να την τιμωρήσει για τις φιλοδυτικές της διαθέσεις τη διαμέλισε και προσάρτησε κομμάτια της !

Ο Πούτιν λέει ότι τάχα η Δύση ταπείνωσε τη Ρωσία και άρα αυτή τώρα παίρνει την εκδίκησή της. Στην πραγματικότητα αυτοί που ρίξανε το ρώσικο λαό στην πείνα και την εξαθλίωση δεν είναι οι δυτικοί αλλά οι ίδιοι οι Ρώσοι αστοί, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο Πούτιν που πλούτιζαν κάνοντας πλιάτσικο στο λαό τους.

Το ότι όλα αυτά είναι προφάσεις αποδεικνύεται από την ασύλληπτη ωμότητα με την οποία ο Πούτιν αμφισβήτησε όχι μόνο την ανεξάρτητη κρατική υπόσταση της Ουκρανίας, αλλά την ίδια την ύπαρξη του ουκρανικού έθνους. Έτσι μιλάνε μόνο οι Χίτλερ όταν θέλουν να προετοιμάσουν την άσκηση της πιο μεγάλης βίας πάνω σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο ρωσο-κινέζικος νεοχιτλερικός άξονας δε θα σταματήσει στην Ουκρανία. Ο αληθινός τους στόχος είναι η κατοχή της πλούσιας Δυτικής Ευρώπης που την περικυκλώνουν από τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική Όσο παίρνουν ό,τι θέλουν, τόσο τους ανοίγει η όρεξη. Οι δυτικοί καπιταλιστές, έχουν ως τώρα αποδείξει ότι προτιμάνε να υποχωρούν με αντάλλαγμα λίγη προσωρινή τους ησυχία. Αυτό έκαναν και στις παραμονές του Β΄ παγκόσμιου πολέμου.

Έτσι, η Ευρώπη βρίσκεται τώρα περικυκλωμένη από φασισμούς, και η ανθρωπότητα βαδίζει προς ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αυτόν τα δύο μεγάλα φασιστικά καθεστώτα Ρωσίας και Κίνας θα κάνουν την αιματηρή τους έφοδο για την κατάκτηση του πλανήτη ακολουθώντας την πολεμική στρατηγική της Χιτλερικής Γερμανίας και της Αυτοκρατορικής Ιαπωνίας. Εχθρός τους δεν είναι τόσο ο οικονομικά πιο ισχυρός αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, που βαρύνεται με τις δικές του επιθέσεις στους λαούς πριν αρχίσει να φθίνει η ηγεμονία του τα τελευταία χρόνια, αλλά οι λαοί όλου του κόσμου, η εθνική τους ανεξαρτησία και οι δημοκρατικές τους κατακτήσεις, η πολιτισμένη τους ζωή. Γι’ αυτό αυτή η έφοδος δεν σκοπεύει στην απλή αντικατάσταση του ενός ηγεμόνα από έναν άλλο, αλλά στην επιβολή της πιο αιματηρής ναζιστικής τρομοκρατικής δικτατορίας, σαν αυτή που πρόσφατα έζησε η μαρτυρική Συρία και προηγούμενα η ακόμα πιο μαρτυρική Τσετσενία.

Κάθε δημοκράτης, κάθε πατριώτης, κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να στοιχηθεί ξανά απέναντί στους νέους χιτλερικούς κανίβαλους και τους πράκτορές τους, σε μια μακρόχρονη και επίμονη πάλη, που, όπως και με τη συντριβή του παλιού ναζισμού το 1945, έπαθλό της θα είναι μια πιο λεύτερη, μια πιο ειρηνική, δημιουργική και προκομμένη ζωή για τους λαούς όλης της γης και τον ελληνικό ανάμεσα τους.