Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για το ρατσιστικό πογκρόμ της Θεσσαλονίκης

Η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ) καταδικάζει το ρατσιστικό κυνηγητό που εξαπέλυσε ο φασιστικός όχλος στην Θεσσαλονίκη εναντίον των δύο ΛΟΑΤΚΙ νεολαίων και καλεί τις δικαστικές αρχές να επιβάλουν στους ενόχους τις πιο βαριές ποινές που προβλέπονται για το συγκεκριμένο έγκλημα.

 

Το ρατσιστικό πογκρόμ της 9 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πελώρια προειδοποίηση γιατί αποτελεί σταθμό σε μια πορεία άνευ προηγουμένου εκφασισμού και πολιτιστικής οπισθοδρόμησης της χώρας η οποία εξελίσσεται κάτω από τη βιτρίνα της αναγνώρισης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Αποδεικνύεται στη Θεσσαλονίκη αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή: ότι ο Μητσοτάκης επικεφαλής της ΝΔ και μιας ψευτοαριστερής αντιπολίτευσης δεν επεδίωξε με το νέο νόμο για το γάμο να διευρύνει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην πράξη και γι αυτό καθόλου δεν είχε προετοιμάσει το έδαφος ούτε πολιτικά, ούτε πολιτιστικά με μια βαθιά και αρκετά παρατεταμένη πάλη. Εκείνο που θέλανε όλοι αυτοί οι ψευτο-δημοκράτες ήταν να εμφανίσουν στις δυτικές δημοκρατίες ένα προοδευτικό πρόσωπο για την επίσημη κοινοβουλευτική Ελλάδα ώστε να την εμπιστεύονται διπλωματικά σαν έναν εκπρόσωπο της δημοκρατικής Δύσης μέσα στην αυταρχική Ανατολή ενώ αυτή η επίσημη Ελλάδα αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον εκπρόσωπο της πιο φασιστικής Ανατολής μέσα στις δημοκρατίες της Ενωμένης Ευρώπης. Γι αυτό από κάτω από τις βιτρίνες αυτή η αληθινή Ελλάδα, μαγειρεύει ένα μεγάλο φασισμό που ήδη ενώνει κυρίως στα διεθνή ζητήματα παγκόσμιου ιδεολογικού στρατοπέδου τη φασιστική ακροδεξιά με το ομοφοβικό ψευτοΚΚΕ.

Τώρα ο μεγάλος φασισμός έχει πρόσωπο και πρωτοφανές θράσος και έχει διαλέξει να επιτεθεί στο μέτωπο της ομοφοβίας επειδή εκεί είναι η ιδεολογική αιχμή του παγκόσμιου ηγέτη του νεοχιτλερισμού, της πουτινικής Ρωσίας σε ότι αφορά την πολιτιστική επίθεση του στην Ευρώπη που την αποκαλεί GayΕυρώπη. Αυτή τη δουλειά της ύψωσης ενός νέου εμφύλιου πολιτιστικού τείχους στη χώρα την έχει αναθέσει το ντόπιο φαιο-«κόκκινο» μέτωπο σε 3 πουτινικούς φασίστες μητροπολιτές, τον Μεσογαίας Νικόλαο, τον Πειραιώς Σεραφείμ, και τον Κερκύρας Νεκτάριο. Αυτοί οι τρεις επικεφαλής της ιεράς Συνόδου και χωρίς κανένα κόμμα στη χώρα να τους σταματήσει, και να τους καταγγείλει σα φασίστες και να σηκώσει πανευρωπαϊκά το ζήτημα, έχουν περάσει εδώ και δυο μήνες -με πρόσχημα τη δήθεν θεσμική «άμυνα» της εκκλησίας στον γάμο των ομοφυλόφιλων, σε μεσαιωνική επίθεση ενάντια στην ίδια την ομοφυλοφιλία για να την απαγορεύσουν ντε φάκτο να περπατάει στους δρόμους, για να την αναγκάσουν να κρυφτεί. Θέλουν στην πραγματικότητα να πάνε την Ελλάδα πιο πίσω από το Πολυτεχνείο, αν μπορούν πιο πίσω από την Αντίσταση και τον Εμφύλιο. Να την πάνε εκεί μαζί με τους μουλάδες του Ιράν και τους βασανιστές αντισημίτες της Χαμάς. Γι αυτό έχουν φτιάξει αυτήν την ατμόσφαιρα ειδικά εκεί στην πόλη των δολοφόνων των ποδοσφαιρικών συμμοριών του Σαββίδη, την πόλη των συλλαλητηρίων για να αλλάζουν τα ονόματα τους τα γειτονικά μας έθνη.

Έτσι χτίζεται σήμερα το τέρας του φασισμού σε πλατιά, σε αυθόρμητη βάση. Εκεί είναι ο κίνδυνος όταν μια νεολαία σαν μια πελώρια αγέλη μπορεί σχεδόν χαρούμενα, ανέμελα να διαπράξει ένα φόνο και ακόμα χειρότερα να ξεφτιλίσει ομαδικά και να σκοτώσει μια ψυχή. Χωρίς τύψη. Η δημοκρατική Ελλάδα πρέπει να ανησυχεί όσο ίσως ποτέ στην Ιστορία της. Φασισμό μαζικό, να αναβλύζει από κάτω δεν τον θυμόμαστε να υπήρξε ποτέ σ αυτή τη χώρα στην εποχή της αστικής κυριαρχίας.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να τσακίσει την εκστρατεία ενάντια στους ΛΟΑΤΚΙ συμπολίτες μας και να συντρίψει τους φασίστες και τους σοσιαλφασίστες.

 

Αθήνα, 11/3/2024