Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση που ανάρτησε στο προφίλ του στο fb ο υποψήφιος μας στη Θεσπρωτία και παλιός φίλος του κόμματος Φώτης Παπαγεωργίου:

<<Από φίλος και ψηφοφόρος της ΟΑΚΚΕ τα τελευταία 30 χρόνια, προχώρησα σε ένα σημαντικό βήμα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Αποφάσισα, αποδεχόμενος την πρότασή της, όχι μόνο την στήριξή μου στην ΟΑΚΚΕ, αλλά και την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό της στη Θεσπρωτία.

Πιστεύω ότι για όλη την Ευρώπη ξεκινάει μια νέα ιστορική περίοδος, ανοικτής πλέον επίθεσης του Ρωσοκινέζικου άξονα, με πρώτο θύμα την μαρτυρική και συνάμα ηρωική Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πραγματικότητας και της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας, θεώρησα ότι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, είναι να βοηθήσω την πολιτική οργάνωση (ΟΑΚΚΕ), που με πολιτικές αναλύσεις εδώ και χρόνια είχε προβλέψει και προειδοποιούσε γι αυτή την φασιστική επίθεση.

Εύχομαι στην ΟΑΚΚΕ καλό εκλογικό αγώνα και καλά αποτελέσματα!>>.

 

Αυτή η δήλωση είναι πολύ σημαντική γιατί αντιπροσωπεύει με τον πιο σαφή, πυκνό  και αποφασιστικό  τρόπο τις διαθέσεις όλων εκείνων των δημοκρατικών και αριστερών ανθρώπων που υποστήριζαν εδώ και πολλά χρόνια την ΟΑΚΚΕ κόντρα στο ρεύμα της δυσπιστίας ακόμα και της  χλεύης που ο σοσιαλφασισμός υποκινούσε εναντίον της.  Τώρα που ο κύριος εχθρός των λαών έχει πετάξει  τη μάσκα του και έχει  φανερωθεί βάρβαρος και ματοβαμμένος έξω από τα τείχη της Ευρώπης είναι κι αυτοί έτοιμοι και στέκονται απέναντι του για να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία και τον Ανθρώπινο πολιτισμό.

Να είσαι καλά Φώτη. Να είμαστε όλοι καλά σ’ αυτή την ιστορική  μάχη που μόλις ξεκίνησε και που παρόλο τον πόνο θα αλλάξει τον κόσμο υπέρ των λαών και της απελευθέρωσης τους όσο καμιά άλλη προηγούμενη.