Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - Επικεφαλής των δολοφόνων οι σοσιαλφασίστες

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών είναι στο βάθος του μια μαζική σφαγή που ο βασικός ηθικός της αυτουργός είναι το ελληνικό κράτος και μάλιστα διακομματικά. Αυτό είναι εκείνο που είχε προσλάβει σαν συνεργάτη και συναυτουργό του ένα ιταλικό, δηλαδή ένα από τα πιο διεφθαρμένα κρατικά μονοπωλιακά κεφάλαια της Ευρώπης. Στα πλαίσια τώρα της κύριας ευθύνης του ελληνικού κράτους τον ηγετικό ρόλο στο έγκλημα έχουν τα υποταγμένα στο ρώσικο σοσιαλιμπεριαλισμό κυρίως ψευτοαριστερά κόμματα (αλλά και τα πιο μειοψηφικά ναζιφασιστικά), καθώς και οι ρωσόφιλες εδώ και δυο δεκαετίες πρωθυπουργικές φράξιες των ευρωπαιόφιλων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτό το πολιτικό μπλοκ διεξάγει συντονισμένα ένα συστηματικό αντιβιομηχανικό σαμποτάζ* προκειμένου να απομακρύνει τη χώρα μας από κάθε δημοκρατικού και ανεπτυγμένου παραγωγικού τύπου ευρωπαϊκή ενοποίηση και να τη μετατρέψει, δίπλα στην Ουγγαρία, σε ένα εργαλείο του ρωσοκινεζικού νεοχιτλερικού Αξονα μέσα στην ΕΕ και στη Δύση ευρύτερα.

 

Σαν αντιβιομηχανικές αυτές οι πολιτικές δυνάμεις απεχθάνονται ιδιαίτερα και με πάθος σαμποτάρουν το μόνο ολοκληρωμένα βιομηχανικό και γι αυτό το πιο ψηλό στην οργανική του σύνθεση, το πιο οικονομικό ενεργειακά και κατά συνέπεια το πιο φτηνό για τη μετακίνηση των μαζών αλλά και των εμπορευμάτων μεταφορικό σύστημα που είναι το σιδηροδρομικό.

Για να κρύψουν τα πιο ανοιχτά αντιβιομηχανικά κόμματα το σαμποτάζ* που διεξάγουν ενάντια στο σιδηρόδρομο και πιο πολύ για να καναλιζάρουν την οργή του λαού ενάντια στην εχθρική τους Ευρώπη και αποκλειστικά ενάντια στο δυτικόφιλο κομμάτι του ιδιωτικού κεφάλαιου πάνε να ρίξουν την κύρια ή και αποκλειστική ευθύνη στους ιταλούς ιδιοκτήτες των συρμών και διαχειριστές του μεταφορικού έργου και όχι στην παραμέληση των υποδομών, ιδιαίτερα των υποδομών του ελέγχου και της ασφάλειας της κίνησης των συρμών, οι οποίες συνέχισαν να ανήκουν και μετά την ιδιωτικοποίηση στους κρατικούς ΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ. Στον ΟΣΕ ανήκει και ο σταθμάρχης που αν και δεν είναι ο κύριος ένοχος, είναι σοβαρά ένοχος, αλλά οι ρωσόδουλοι γραφειο-κρατοπατέρες θέλουν να τον αθωώσουν.

Βέβαια και ο καπιταλιστής μεταφορέας έχει τεράστια συμμετοχή και συνευθύνη στο έγκλημα γιατί όλες τις αδυναμίες των υποδομών τις ήξερε και τις άφηνε ενσυνείδητα γιατί είχε σημαντικές παροχές και εύνοιες από το ελληνικό κράτος καθώς και εξαιρετική συνεργασία με τους ρώσους κομπραδόρους του (Κοπελούζο), ενώ ταυτόχρονα με τη σύμβαση του με το ελληνικό κράτος και μάλιστα με τη ρωσόδουλη στην ηγεσία της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει συμφωνία συνεργασίας με τους ρώσικους σιδηροδρόμους.

Σαν απόδειξη της απόλυτης αθωότητας τους και μάλιστα του ιδιαίτερου δικαιώματος τους να είναι οι πολιτικοί τιμωροί των εγκληματιών οι σοσιαλφασίστες παραθέτουν τις προειδοποιήσεις των γενικά φιλικών τους συνδικαλιστών του ΟΣΕ για τις αδυναμίες των υποδομών ασφαλείας και το επερχόμενο έγκλημα. Όμως αυτές τις προειδοποιήσεις τις αναφέρανε στα κομματικά τους έντυπα, όπως τα ανέφερε συνήθως με μικρούς τίτλους και ο υπόλοιπος αστικός τύπος. Αλλά ΠΟΤΕ το ψευτοΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαρουφάκης δεν τις θέσανε σαν πρώτης γραμμής πολιτικό ζήτημα στις τηλεοράσεις και στα δελτία ειδήσεων στα οποία έχουν καθημερινή πρόσβαση για να προειδοποιήσουν το λαό και κυρίως για να απαιτήσουν άμεσα να γίνουν τα έργα που θα έδιναν ασφάλεια στα σιδηροδρομικά ταξίδια.

Έτσι έπεσαν θύματα αυτού του ακήρυκτου, δόλιου και μακρόχρονου πολιτικού πολέμου των υποτακτικών του Πούτιν ενάντια στην επιβίωση και προκοπή της χώρας αυτά τα αθώα παιδιά του λαού μας στην άνοιξη της ζωής τους. Αν δεν εμποδίσουμε την κυριαρχία αυτών των τεράτων προς τη δικτατορία και τον άδικο ναζιστικό πόλεμο στον οποίο θέλουν να μας σύρουν θα κλάψουμε πολύ περισσότερα παιδιά και όλοι θα υποφέρουμε ζώντας έναν ασύλληπτο εφιάλτη.

 

 * Αυτό το σαμποτάζ διεξάγεται με πολλές μορφές που ανάμεσα τους οι πιο σημαντικές είναι α) η παρασιτικοποίηση της κρατικής μηχανής με την ενίσχυση της πιο τεμπέλικης και διεφθαρμένης μερίδας μιας φεουδαρχικού τύπου υπαλληλοκρατίας που δεν δέχεται έλεγχο ούτε από το κράτος που την πληρώνει ούτε από το λαό που υποτίθεται ότι υπηρετεί, β) η εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών ευαισθησιών των μαζών αλλά και του αντικαπιταλισμού τους και του μίσους τους στην αστική διαφθορά για να εμποδιστεί ή να καθυστερήσει με νομοθετικά μέτρα και μακρόσυρτες δικαστικές διαδικασίες κάθε μεγάλης κλίμακας παραγωγική επένδυση και εκσυγχρονισμό, γ) η σκανδαλώδης παράδοση ζωτικών υποδομών στο πιο ληστρικό νεοχιτλερικό ρωσοκινέζικο μονοπώλιο (Σαββίδης, ΚΟΣΚΟ, ΑΔΜΗΕ,) ή στους κομπραδόρους του κρατικοολιγάρχες (Κοπελούζος, Γερμανός, Κόκκαλης). Πιο ειδική στο σαμποτάζ είναι η ψευτοαριστερά, επειδή αυτή μπορεί να διαστρέφει απόλυτα το μαρξισμό με το να ταυτίζει τις παραγωγικές δυνάμεις με τις παραγωγικές σχέσεις, δηλαδή την καπιταλιστική τους χρήση και να τσακίζει τις πρώτες αλλά όχι τις δεύτερες που απλά υποβιβάζει στο χειρότερο εκμεταλλευτικό επίπεδο. Έτσι εξαθλιώνει από τώρα στο έπακρο τις εργαζόμενες μάζες συντρίβοντας τα σύγχρονα μέσα παραγωγής με τα οποία παράγουν τον κάπως υποφερτό μισθό τους (εκτός από το κέρδος του εκμεταλλευτή τους) στο όνομα του ότι πρέπει να ελέγξουν αυτά τα μέσα. Βεβαίως οι εργάτες θα ελέγξουν αυτά τα μέσα, αλλά αυτό θα το πετύχουν μόνο συντρίβοντας τον ιμπεριαλισμό, που στη χειρότερη του και πρώτη προς κατάργηση έκδοση του είναι ο ρωσοκινέζικος πολεμικός Άξονας, του οποίου αυτοί οι «μαρξιστές» είναι πράκτορες.