Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΜΙΑ ΠΡAΞΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ XΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πραγματoποιήθηκε το Σάββατο 8 Μάρτη το μεσημέρι η ανακοινωμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΟΑΚΚΕ έξω από τη ρώσικη πρεσβεία.

 

Συμμετείχαν σε αυτήν 35 άνθρωποι, όλοι σύντροφοι και συναγωνιστες της ΟΑΚΚΕ. Δεν είναι πολλοί για μια πόλη 3,5 εκατομμυρίων, αλλά τους ανήκει η τιμή ότι τόλμησαν μόνοι αυτοί να καταγγείλουν ανοιχτά τους νέους τσάρους- Χίτλερ του Κρεμλίνου μέσα σε μια χώρα άντρο τους, δηλαδή στην μοναδική στον κόσμο εθελόδουλη αποικία τους που λέγεται Ελλάδα, και να το κάνουν αυτό απέναντι στην πρεσβεία τους, εκεί όπου αυτοί εξυφαίνουν τις πλεκτάνες τους και απ όπου καθοδηγούν την πολυκομματική και πολύμορφη πολιτική τους εξουσία στη συγκεκριμένη χωρα.

Associated Press - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Associated Press - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η μεγαλη δυσκολία στο να καταγγελθούν έμπραχτα και ανοιχτά οι Χίτλερ του Κρεμλίνου στην Ελλάδα από περισσότερο κόσμο δεν είναι σε αυτή τη φάση ούτε ο όγκος ούτε και η ιδιαίτερη κτηνωδία του εχθρού, αλλά το να πάει κανείς κόντρα στην ισχυρή επιρροή αυτού του εχθρού μέσα στον ελληνικό λαό , δηλαδή να πάει κανείς κόντρα στον ασφυκτικό ιδεολογικό και πολιτικό κλοιό προστασίας που η εθελόδουλη και σιχαμερή ελληνική άρχουσα τάξη σε όλες εκφάνσεις της έχει υψώσει γύρω από τα νέα αυτά αφεντικά.

ΜΙΑ ΠΡAΞΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ XΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Σε πρώτο επίπεδο η σημασία της εκδήλωσης στις 8 του Μάρτη ήταν ότι έσωσε την τιμή της χώρας και όλου του ελληνικού λαού από την προδοσία της ελληνικής αστικής τάξης να παραταχθεί ουσιαστικα σε όλα τα τμήματά της δηλαδή από τους ναζιφασίστες και τους ψευτοαριστερούς και ψευτεπαναστάτες συμμάχους τους ως τους δήθεν ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες και τους δήθεν φιλελεύθερους, με τον νεο Χίτλερ στο μεγάλο του «σουδητικό» δηλαδή στο «κριμαικό» του άλμα στην Ουκρανία.

Όμως το πιο σπουδαίο στη διαμαρτυρία της 8 του Μάρτη από ιστορική και μάλιστα από παγκόσμια άποψη ήταν το σφυροδρέπανο της ΟΑΚΚΕ που υψώθηκε σε αυτήν. Πρέπει να ήταν ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη και στον κόσμο την ώρα που τα περισσότερα σφυροδρέπανα υψώνονται σα «πρωτοπόρες» συνιστώσες των νεοχιτλερικών και φαιο-"κόκκινων" στρατιών. Το σφυροδρέπανο της ΟΑΚΚΕ υπερασπίζει την τιμή του κομμουνισμού και αφήνει ανοιχτό το δρόμο της νέας εποχής σοσιαλιστικών επαναστάσεων μέσα από τον παγκόσμιο αντιφασιστικό αγώνα που έρχεται. Μάλιστα το σφυροδρέπανο της Ελλάδας ακυρώνει στο βάθος του τον ισχυρισμό των φιλελεύθερων αντικομμουνιστών σε όλο τον κόσμο ότι «οι κομμουνιστές και οι ναζί είναι εξίσου ενωμένοι ενάντια στη δημοκρατία», γιατί αποδεικνύει ότι στην πιο ρωσόδουλη χώρα της Ευρώπης υπαρχει μόνο μια κομμουνιστική οργάνωση και τουλάχιστον ως τωρα καμιά φιλελεύθερη που να αντιστέκεται και μάλιστα με απόλυτη συνέπεια στους ρωσο-ναζί.

Αν το σκεφτεί κανείς καλά είναι φυσικό ότι ειδικά στην Ελλάδα σηκώνεται ουσιαστικά μόνο του το σφυροδρέπανο ενάντια στους νεοχιτλερικούς. Γιατί πουθενά αλλού όσο εδώ και η ψεύτικη αριστερά και η κλασσική αστική τάξη δεν πήγαν την ταξική και την εθνική προδοσία τους ως το τέλος συνεργαζόμενες με τον πιο φασιστικό ιμπεριαλισμό ,και έτσι πήγε στην άκρη της και αυτονομήθηκε εντελώς ιδεολογικοπολιτικά το πιο προωθημένο απόσπασμα του επαναστατικού προλεταριάτου δηλαδή η αληθινή κομμουνιστική πρωτοπορία. Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει γιατί στην Ελλάδα ενώνεται με εντελώς χτυπητό τρόπο η άλωση και η διαφθορά της ηγεσίας της παγκόσμιας αριστεράς από τους ψευτοκομμουνιστές ηγέτες της ΕΣΣΔ μετά το 1956 με τη γενική αποσύνθεση των δυτικών ιμπεριαλιστών μονοπωλιστών που προδίδουν υπέρ της συνεργασίας με τους ρώσους και κινέζζους ναζί τα στοιχειώδη συμφέροντα των δημοκρατικών χωρών και λαών της Ευρώπης.

Με λίγα λόγια στην Ελλάδα ξαναζεί το δηλητηριασμένο από τους νεοχιτλερικούς πνεύμα του επαναστατικού κομμουνισμού επειδή εδώ ζει ίσως η πιο χαμερπής στον κόσμο, η πιο σκουληκιάρικη αστική τάξη παλιού και νέου «αριστερού» τύπου. Είναι δηλαδή φυσικό αυτό που φέρνει την ατιμία της χώρας, να φέρνει σε απάντηση και την τιμή της. Αυτό είναι το νόημα της διαμαρτυρίας της ΟΑΚΚΕ και των 35 συντρόφων και των στενών φιλων της έξω από τη Ρώσικη πρεσβεία στις 8 του Μάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ