Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Οι θαυματουργές καλόγριες των Καλαβρύτων και το σαμποτάζ στην ηλεκτροδότηση της Πελοποννήσου -Και ερχόμαστε εδώ στο σαμποτάζ με τις υπερφυσικών δυνατοτήτων καλόγριες...

Η Πελοπόννησος χρειάζεται σταθεροποίηση της τάσης και επιπλέον φορτίο γιατί λείπουν δύο γραμμές που δεν τις φτιάχνει ο ΑΔΜΗΕ, προβλήματα από τα οποία βγάζουν πολλά λεφτά οι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο, επειδή γεμίζουν το κενό ενέργειας στα πλαίσια του νέου συστήματος κοστολόγησης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας, του λεγόμενου τάργκετ μόντελ (target model). Ανάμεσά τους από τους πιο ευνοημένους και ο ανατολικός ολιγάρχης Μυτιληναίος.

 

Στην Πελοπόννησο λοιπόν συγχωνεύονται, συνυπάρχουν και ισορροπούν όλα τα σαμποτάζ της ηλεκτρικής ενέργειας σε μια κορυφαία συνύπαρξη προδοσίας, λακεδισμού και μεσαίωνα. H ηλεκτρική εσωτερική διασύνδεση της Πελοποννήσου, όπως και η σύνδεση με την Αττική είναι προβληματική. Λείπει μια γραμμή 400 kV που θα συνδέει την Μεγαλόπολη με την Πάτρα και απέναντι με τον Αχελώο/Δίστομο, μια γραμμή που υπάρχει. Λείπει ακόμα άλλη μια γραμμή που θα συνδέει τη Μεγαλόπολη με την Κόρινθο και με την Αττική. Μέχρι σήμερα, από το 2006, έχει εκτελεστεί το 98% της γραμμής από Μεγαλόπολη προς Πάτρα, προϋπολογισμού 110 εκατ, και απομένουν 2-3 πυλώνες ώστε σε μερικούς μήνες να ολοκληρωθεί η γραμμή.

Όμως πέντε καλόγριες της Μονής των Αγίων Θεοδώρων στα Καλάβρυτα, αντιδρούν από το Σεπτέμβριο του 2019 στην τοποθέτηση των πυλώνων, 500 μέτρα μακριά από το μοναστήρι. Οι οποίες καλόγριες έχουν όχι μόνο “ευαίσθητες” ψυχές, αλλά και ανεπτυγμένο ένα ιδιαίτερο οπτικό συναίσθημα που δεν το διαθέτουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Τα μάτια τους ενοχλούνται όταν βλέπουν πυλώνες. Έτσι λοιπόν νοιώθουν μεγάλη προσβολή για τη μοναστηριακή τους ζωή από το έργο του ΑΔΜΗΕ. Γιαυτό και αυτές αποφάσισαν να μπλοκάρουν το έργο, με την αιτιολογία ότι αυτό συνιστά «οπτική όχληση» και αποτελεί «προσβολή του ησυχαστικού χαρακτήρα της Μονής». «Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 25 Νοεμβρίου όταν συνεργεία του αναδόχου του ΑΔΜΗΕ παρεμποδίστηκαν από μοναχές της μονής» (https://www.energia.gr/04-12-2020).

Ο ΑΔΜΗΕ, που το ΔΣ του είναι ουσιαστικά στα χέρια του κινέζικου μονοπώλιου της State Grid. Αυτό επειδή σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψε το ελληνικό κράτος μαζί του παρόλο που έχει τη μειοψηφία του κεφάλαιου στον ΑΔΜΗΕ έχει δικαίωμα βέτο σε όλες τις αποφάσεις του. Ο ΑΔΜΗΕ λοιπόν, δηλαδή στο βάθος το κινέζικο κράτος, είναι αυτός που τραβάει τις γραμμές του ηλεκτρικού, τους πυλώνες κλπ. Παριστάνει λοιπόν το νόμιμο και περιμένει ήσυχα ήσυχα να αλλάξουν γνώμη οι καλόγριες και έχει αφήσει την Πελοπόννησο και το νότιο ηλεκτρικό σύστημα της χώρας νεκρά πράγμα που εκτός από το σαμποτάζ βοηθάει καίρια τον ανατολικό ολιγάρχη. Οι καλόγριες έκαναν προσφυγή στο δικαστήριο αφού ο ΑΔΜΗΕ πρώτα σταμάτησε το έργο ενώ όφειλε να το ολοκληρώσει και όχι να σταματήσει και μετά ας κάναν οι καλόγριες την προσφυγή τους και μετά θα βλέπαμε αν αναλάμβανε ένα οποιοδήποτε δικαστήριο να ρίξει στο σκοτάδι τη νότια Ελλάδα.

Αντίθετα ο ευαίσθητος υπερδημοκράτης ΑΔΜΗΕ και οι νεοχιτλερικοί ηγεμόνες του πρότειναν στις καλόγριες ένα θεάρεστο αντάλλαγμα για να του επιτρέψουν να στήσει τους πυλώνες: Να φτιάξει ένα ορφανοτροφείο 700.000 ευρώ με την σύμφωνη γνώμη του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων, διάδοχου του φιλοχρυσαυγίτη, Αμβρόσιου. Αυτές όμως παρόλο που στην αρχή δέχτηκαν μετά έκαναν την προσφυγή. Οπότε επέμεναν σε ένα επίγειο πολιτικό και όχι πνευματικό καλογερίστικο αίτημα.

Αλλά οι πέντε Καλόγριες δεν είναι απλές καλόγριες. Έχουν θαυματουργές ιδιότητες. Έχουν πελώρια ισχύ, κρατική ισχύ..

Ετσι προχθές και παρά τη γενική κατακραυγή επειδή το θέμα είχε περάσει σε όλο τον τύπο και το διαδίκτυο, στις 21/12/2020, και αφού είχε προηγηθεί προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για την αναστολή των εργασιών, το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων εξέδωσε την απόφασή του «… σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται η αίτηση της εταιρείας που ζητούσε την ακύρωση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε πετύχει η Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων την 28η Νοεμβρίου…… Πλέον, η δικαστική μάχη μεταξύ του ΑΔΜΗΕ και της Μονής, θα κριθεί πάλι από το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων στις 7 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να συζητηθεί το αίτημα για τη μετακίνηση των δύο πυλώνων που έχουν υποβάλλει οι μοναχές.» (Αχαΐα: Απορρίφθηκε η αίτηση ΑΔΜΗΕ στα Καλάβρυτα - Στις 7/1 η συνέχεια http://www.pelop.gr/?page=article&docid=607903&srv=6).

Δηλαδή το δικαστήριο δικαίωσε την οπτική όχληση των καλογριών και αποφάσισε να συνεχιστεί το διακομματικό σαμποτάρισμα της ηλεκτροπαραγωγής όλης της Πελοποννήσου, που παρουσιάζει μόνιμο έλλειμμα ηλεκτρικού φορτίου και σταθεροποίησης της τάσης, ενώ υπάρχουν τα τρία ηλεκτρικά εργοστάσια της Μεγαλόπολης που θα συνεχίσουν να υπολειτουργούν ώστε οι καλόγριες να μην «οχλούνται οπτικά» και να προσεύχονται χωρίς να κολάζονται από τους πυλώνες του σατανά.

KALOGRIES2

Στη Μεγαλόπολη υπάρχουν τα λιγνιτικά εργοστάσια ΙΙΙ 250 MW και ΙV 260 MW που θα πουλούσε ο Τσίπρας, τάχα μαζί με τη Μελίτη. Υπάρχει και το εργοστάσιο αερίου της ΔΕH, το Μεγαλόπολη V με τα 811 MW. Αυτό το εργοστάσιο τέλειωσε το 2014 και μέχρι τον Αύγουστο του 2018 που το έβαλαν σε λειτουργία έκαναν δοκιμές! Από το 2018 όμως, μέχρι και σήμερα υπολειτουργεί γιατί οι γραμμές μεταφοράς της Μεγαλόπολης δεν «σηκώνουν» την ενέργεια που μπορούν να παράγουν τα τρία αυτά εργοστάσια. Μάλιστα για να πουλήσει ο Τσίπρας τα Μεγαλόπολη ΙΙΙ και ΙV αντί να φτιάξει την γραμμή των 400 KV έκανε νόμο ότι δίνεται ισχύς 500 ΜW στα δύο λιγνιτικά, οπότε το εργοστάσιο φυσικού αερίου έκλεινε. Αυτοί ακόμα και όταν κάνουν επενδύσεις δεν τις δουλεύουν.

Αφού λοιπόν δεν υπάρχει γραμμή να μεταφέρει το ρεύμα των δύο εργοστασίων δεν γίνεται να φτιαχτούν και τα 1000 MW ΑΠΕ που περιμένουν στην Πελοπόννησο, οπότε το «πράσινο όραμα» του πρωθυπουργού αποδεικνύεται ότι είναι άδειο από πατριωτισμό και γεμάτο από λακεδισμό και προδοσία. Έτσι μαζί με τη μονάδα της Μελίτης της Φλώρινας που τη βγάζει η κυβέρνηση ζημιογόνο, αφού πρώτα την έχει σαμποτάρει, πρέπει να προστεθούν και τα διακομματικά σαμποταρισμένα και γι αυτό ζημιογόνα λιγνιτικά εργοστάσια που δεν τους επιτρέπεται και σήμερα να λειτουργήσουν, τα Μεγαλόπολη ΙΙΙ και IV καθώς και το V στην κατηγορία του φυσικού αερίου. Από την μια λοιπόν οι καλόγριες και από την άλλη η προβληματική ηλεκτρική ενέργεια του νότιου συστήματος. Ετσι νικάνε οι καλόγριες.

Πόσο θαυματουργά εξοστρακίζονται οι νομικές σφαίρες με τις οποίες πυροβολούν το πολιτικό καθεστώς και το κράτος του οι πέντε καλόγριες και τελικά τραυματίζουν αυτούς που αυτό το καθεστώς θέλει να τραυματίσει και βοηθάνε αυτούς που θέλει να βοηθήσει.