Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μπορεί το διακομματικό καθεστώς να πανηγυρίζει για την πολιτική του απέναντι στη νόσο του covid-19 όμως υπάρχει ένας δείκτης που υποδηλώνει πόσο καλά μια κυβέρνηση έχει προετοιμάσει τον πληθυσμό για να αντιμετωπίσει την κρίση. Αυτός είναι πολύ χαμηλός. Αυτό το μέγεθος μας το έδωσε μια πρόσφατη δημοσκόπηση της PulseRC. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ένας στους τρεις (33%) πιστεύει πως ο ιός χρησιμοποιείται αδικαιολόγητα για τον εκφοβισμό της κοινής γνώμης, για την επιβολή αναγκαστικού εμβολίου (33%) και σε βάρος των προσωπικών δεδομένων των πολιτών (35%), ενώ μόνο το 37% ακολουθεί την επίσημη επιστημονική εκδοχή που λέει ότι ο ιός δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση. Το 52% θεωρεί ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα και ένα μεγάλο μέρος αυτής της κατηγορίας (30% επί του συνόλου) πιστεύει πως δημιουργήθηκε για κάποιο σκοπό, π.χ. για τη διενέργεια ενός μυστικού πειράματος ενδεχόμενα για τον έλεγχο του πληθυσμού (https://www.kathimerini.gr/1082628/article/epikairothta/ellada/dhmoskophsh-ths-pulse-rc-gia-thn-k-oi-misoi-pisteyoyn-oti-o-ios-kataskeyasthke) ενώ ένα 11% δηλώνει ότι δε γνωρίζει. Αν και πολλές απ’ αυτές τις απόψεις δεν είναι ακόμα πλειοψηφικές, ωστόσο το πεδίο αβεβαιότητας αγγίζει το 50% (απαντήσεις του στυλ «μάλλον ναι, μάλλον όχι»), κάτι που υποδηλώνει ότι ένα πολύ μεγάλο τμήμα του κοινού είναι ανοιχτό στην παραπληροφόρηση.

 

Από δω γίνεται φανερό πως η συνολική πολιτική και ιδεολογική ηγεσία της χώρας, που περιλαμβάνει κυβέρνηση και αντιπολίτευση, είτε διέσπειρε τέτοιου είδους απόψεις στον πληθυσμό είτε τις άφησε να διαδίδονται χωρίς να μπει στον κόπο να τις αναιρέσει. Πρόκειται για την ίδια πολιτική ηγεσία που αρνιόταν ότι μπορεί κάποιος να κολλήσει την ασθένεια μέσω της «θείας κοινωνίας» και μάλιστα στελέχωσε το ιατρικό της επιτελείο με άτομα που προπαγάνδιζαν τέτοιες ανοησίες. Πρόκειται για την ίδια ηγεσία που επέμενε για μήνες ότι η χρήση της μάσκας όχι μόνο δε βοηθάει στην προστασία του πληθυσμού αλλά κάνει και κακό, που αρνιόταν τη διενέργεια μαζικών τεστ με το πρόσχημα της διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών και που δε φρόντισε να ενισχύσει με επιπλέον ΜΕΘ το σύστημα υγείας. Έτσι σήμερα η επαγρύπνηση του κόσμου απέναντι στον ιό έχει χαλαρώσει επικίνδυνα, ενώ πολύς κόσμος θεωρεί ψεύτικη την ύπαρξη του ιού και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα ελάχιστα επιβεβλημένα από το κράτος υποχρεωτικά μέτρα προστασίας στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εφαρμόζονται.

Έτσι δημιουργούνται από το ίδιο καθεστώς οι όροι για μια δεύτερη έξαρση της αρρώστιας, ιδιαίτερα μέσα στους τουριστικούς μήνες με την αθρόα προσέλευση ξένων τουριστών, και την επιβολή ενός ακόμα πιο καταστροφικού από το προηγούμενο οριζόντιου lockdown. Οι επικεφαλής αυτής της εγκατάλειψης των μαζών στις χειρότερες αυταπάτες είναι οι ψευτοαριστεροί υποστηρικτές του συνωστισμού της νεολαίας στις πλατείες που μαζί με τους ακροδεξιούς συνομωσιολόγους ομοϊεδάτες τους που δρουν πλάι-πλάι για λογαριασμό ενός κρατικού μηχανισμού ο οποίος αυτό που ξέρει πιο καλά είναι να βάλει στη γυάλα για ακόμα μία φορά τη χώρα ολόκληρη και να την αποτελειώσει.

Η ΟΑΚΚΕ επιμένει όσο ποτέ προηγούμενα ότι είναι υπόθεση των μαζών να αμυνθούν στην επιδημία που μπορεί να εκτιναχθεί από τη μια στιγμή στην άλλη για τους εξής λόγους:

1ον γιατί πρακτικά κανείς σχεδόν δεν κρατάει μέτρα άμυνας στους συνωστισμούς και δεν τους αποφεύγει, δηλαδή μάσκες και αποστάσεις.

2ον γιατί κάτω από τις συνθήκες της μαζικής μη προφύλαξης και επειδή δεν υπάρχει παρά σχεδόν μηδενική ανοσία αγέλης στη χώρα μας ο ιός μπορεί να μεταδοθεί εκρηκτικά επειδή οι ελάχιστοι ή ο ένας που θα μολυνθεί μπορεί να γίνουν εκατοντάδες αφού από τη φύση της αρρώστιας ο χρόνος της εμφάνισης των συμπτωμάτων είναι μεγάλος.

3ον γιατί έρχονται τουρίστες από πιο μολυσμένες χώρες που επίσης επιστρέφουν σε φάση έξαρσης και οι οποίοι σε ένα τέτοιο περιβάλλον μη προφύλαξης θα επιταχύνουν την πρωτογενή μόλυνση και στη συνέχεια τη διάδοση.

Γι αυτό η ΟΑΚΚΕ καλεί το λαό τους υποστηρικτές και τους συντρόφους της να παίρνουν όσο μπορούν ατομικά μέτρα προστασίας, ιδιαίτερα καλεί να παίρνουν αυτά τα μέτρα οι άνθρωποι που είναι οι πιο ευαίσθητοι μετά από μια μόλυνση. Ατομική προστασία, αφού κανείς δεν φοράει χειρουργική μάσκα, σημαίνει μάσκα Ν95 όπου υπάρχει υποχρεωτική κοντινή επαφή. Αυτή η μάσκα είναι πιο ακριβή αλλά μπορεί να ξαναχρησιμοποιείται αν κανείς τη βάζει στο φούρνο και τη θερμαίνει για μία ώρα στους 70 βαθμούς. Οι ίδιες ευαίσθητες κατηγορίες πρέπει να φροντίζουν οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφονται και οι οποίοι κυκλοφορούν έξω χωρίς καμιά προφύλαξη να φοράνε χειρουργικές μάσκες όταν έρχονται σε επαφή μαζί τους σε κλειστούς χώρους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάνε σχολαστικά τις αποστάσεις.

Ο καθένας πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι έχει να κάνει με ένα εγκληματικό πολιτικό καθεστώς που δεν νοιάζεται καθόλου αν θα ζήσει ή θα πεθάνει. Έτσι ο καθένας μόνος του και ταυτόχρονα όσο μπορεί συλλογικά στον κύκλο του, στη δουλειά του και πάνω απ όλα στη γενική πολιτική του δράση πρέπει να προπαγανδίζει την ανάγκη της συνέχισης του αγώνα ενάντια στην επιδημία και κυρίως ενάντια σε αυτούς που συνειδητά εμποδίζουν την άμυνα εναντίον της για να καταστρέψουν όπως πάντα την οικονομική-παραγωγική και από εκεί την πολιτική επιβίωση του λαού και της χώρας, που πραγματικά λόγω των πάντα λίγων κρεβατιών εντατικής μόνο με πάρα πολλούς νεκρούς θα γλυτώσει ένα γενικευμένο lockdownπου αν ξαναγίνει θα την καταστρέψει για πολλά χρόνια και σε βάθος.