Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΗ 2023

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ERTNEWS ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Δεκάλεπτο Τοποθέτηση του σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου στον Real fm 97,8 στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη-Στ. Καμίνη

Δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ για τις εκλογές 25 Ιούνη 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023

Το προεκλογικό δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ 18 Μάη 2023

 

Προεκλογική εκδήλωση της ΟΑΚΚΕ  7 Μάη 2023

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ 15 Μάη 2023

 Ραδιοφωνική εκπομπή "Στιγμιότυπα" στο ΣΚΑΙ 100,3 της 5 Μάη 2023

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Εκλογές 7ης ΙΟΥΛΗ 2019

Εκλογές 7 ΙΟΥΛΗ 2019

Άρθρα Αναφοράς 

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015 - ΕΡΤ

Ομιλία Εκλογές 2015

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες της Νέας Ανατολής,

Όπως ίσως έχετε διαπιστώσει αυτή εδώ η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ είχε εξαφανιστεί επί 3 μέρες μετά από κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση που δέχτηκε. Όπως μας είπανε οι φίλοι μας τεχνικοί, που δούλεψαν για την αποκατάσταση της βλάβης, επρόκειτο για μια ασυνήθιστα σύνθετη και σχεδιασμένη επίθεση υψηλού επίπέδου.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς η αρχή αυτής της επίθεσης εντοπίζεται την 1η του Δεκέμβρη, δηλαδή 28 μέρες πριν το ρίξιμο της σελίδας όταν οι τραμπούκοι κατάφεραν να περάσουν στην ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ ένα μολυσμένο αρχείο. Με βάση αυτό και σε συνδυασμό με άλλες ηλεκτρονικές επιθέσεις επέκτειναν τη μόλυνση και σε άλλα αρχεία.

Στις 22 του Δεκέμβρη κλιμάκωσαν την επίθεση τους στέλνοντας σχεδόν ταυτόχρονα 40.000 spam μηνύματα από το λογαριασμό του e-mail της σελίδας μας έτσι ώστε να την υπερφορτώσουν . Έτσι την έριξαν για τρεις ώρες πριν οι τεχνικοί του σέρβερ φιλοξενίας της καταφέρουν να την επαναφέρουν. Σύμφωνα με τους τεχνικούς μας αυτό το χτύπημα ήταν μέρος ενός σχεδιασμού ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το τελικό χτύπημα που δόθηκε το μεσημέρι της 28 του Δεκέμβρη οπότε απενεργοποιήθηκε για 3 ολόκληρες μέρες η ιστοσελίδα.

Θα περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες ώστε να έχουμε μια πιο διεξοδική τεχνική ανάλυση για το χτύπημα, οπότε ίσως μπορούμε να έχουμε και μια καλύτερη εικόνα για τη συγκεκριμένη στόχευση του χτυπήματος. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι σίγουρο ότι η ΟΑΚΚΕ και η πολιτική και ιδεολογική της γραμμή έχουν αρχίσει να ενοχλούν όλο και πιο πολύ το φασισμό και το σοσιαλφασισμό. Οι εχθροί του λαού δεν μπορούν πια να καμώνονται πως αγνοούν την ΟΑΚΚΕ. Δεν αποκλείουμε μάλιστα η στιγμή της επίθεσης στην ιστοσελίδα μας να σχετίζεται με το άρθρο-ανακοίνωση μας για το ρίξιμο του ρώσικου αεροπλάνου από την Τουρκία, το οποίο ανέβηκε στην ιστοσελίδα μας στις 24 του Νοέμβρη, δηλαδή 6 μέρες πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής επίθεσης. Αυτό το άρθρο έπαιρνε θέση ανοιχτά υπέρ της Τουρκίας και είχε μια απροσδόκητα πλατειά και θετική απήχηση.

Όσο οι ορδές του φασισμού και του σοσιαλφασισμού θα προχωράνε στη βία κατά των κρατών και στην εξαθλίωση των μαζών, τόσο και οι αντιστάσεις σε αυτές θα δυναμώνουν, και τόσο περισσότερο η διαφωτιστική δύναμη της πραγματικής αριστεράς θα βρίσκει απήχηση και θα παίζει έναν καίριο ρόλο. Έτσι αυτή θα δέχεται όλο και μεγαλύτερες επιθέσεις και μίσος. Αλλά έτσι θα βρίσκει και νέους φίλους και οι παλιοί φίλοι της θα γίνονται πιο ενθουσιώδεις. Αυτό το ζήσαμε από πολλές πλευρές και σε αυτήν την επίθεση. Θέλουμε ειδικότερα να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους φίλους μας που έκφρασαν τη συμπαράστασή τους στην Οργάνωση αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα στους φίλους μας τεχνικούς που δούλεψαν με αυτοθυσία και πείσμα να σηκώσουν την ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ.

Η πέτρα που σήκωσαν οι αντιδραστικοί για να ρίξουν πάνω μας, έπεσε στα πόδια τους.