Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΗ 2023

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ERTNEWS ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Δεκάλεπτο Τοποθέτηση του σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου στον Real fm 97,8 στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη-Στ. Καμίνη

Δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ για τις εκλογές 25 Ιούνη 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023

Το προεκλογικό δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ 18 Μάη 2023

 

Προεκλογική εκδήλωση της ΟΑΚΚΕ  7 Μάη 2023

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ 15 Μάη 2023

 Ραδιοφωνική εκπομπή "Στιγμιότυπα" στο ΣΚΑΙ 100,3 της 5 Μάη 2023

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Εκλογές 7ης ΙΟΥΛΗ 2019

Εκλογές 7 ΙΟΥΛΗ 2019

Άρθρα Αναφοράς 

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015 - ΕΡΤ

Ομιλία Εκλογές 2015

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Καμιά άλλη μη εμπόλεμη χώρα του κόσμου πέρα από τη Βενεζουέλα δεν δοκίμασε τα τελευταία χρόνια μια τόσο δραματική χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου του λαού της όσο η Ελλάδα. Έρευνα του TransnationalInstitute με έδρα το Άμστερνταμ έδειξε ότι 14% των παιδιών στην Ελλάδα υποσιτίζεται καθώς αδυνατεί να εξασφαλίσει κάθε δεύτερη μέρα ένα πιάτο κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι.

Πρόκειται για διπλάσιο ποσοστό από αυτό που καταγράφτηκε το 2008, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση. Το 9% δε μπορεί να απολαύσει ούτε ένα γεύμα με πρωτεΐνη όταν στην έναρξη της κρίσης το ποσοστό αυτό έφτανε το 4%.

 

Το βερεσέ δίνει και παίρνει στα κυλικεία των σχολείων ενώ μαρτυρίες δασκάλων αναφέρουν παιδιά που τη βγάζουν για μήνες μόνο με ρύζι. «Ορισμένα παιδιά έχουν εντοπιστεί να ψάχνουν στα σκουπίδια με άλλα να παρακαλούν συμμαθητές τους για ξεροκόμματα». Χιλιάδες νοικοκυριά βασίζονται για τις ανάγκες τους στα εισοδήματα των παππούδων και των γιαγιάδων, όμως οι συντάξεις έχουν περικοπεί 13 φορές από το 2009. «Με τις αποταμιεύσεις να έχουν εξαφανιστεί, ορισμένοι έχουν υποχρεωθεί ακόμα και να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επιλέγοντας να τα επισκέπτονται δύο-τρεις φορές την εβδομάδα γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες», αναφέρει το ρεπορτάζ. Το θέμα έχει φτάσει στα Ενωμένα Έθνη με τον πρώην ειδικό εισηγητή για το Δικαίωμα στο Φαγητό και μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τα Οικονομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα να προτείνει την αναζήτηση ευθυνών.

Δυστυχώς η παραγωγική καταστροφή και η πείνα πηγαίνουν μαζί με τη φασιστική τρομοκρατία. Κανένας βασανιστής του λαού δεν αποδέχτηκε ποτέ τις ευθύνες που του αναλογούν (βλ. Μαδούρο στη Βενεζουέλα). Έτσι και οι δικοί μας υπηρέτες της ρωσικής υπερδύναμης δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν ότι οι ίδιοι σαμπόταραν τη βιομηχανική παραγωγή, οι ίδιοι πείνασαν για τόσο μεγάλο διάστημα το λαό, οι ίδιοι έστειλαν τόσο κόσμο σε παρατεταμένη ανεργία προκειμένου να ξεπουλήσουν τη χώρα στα αδηφάγα ανατολικά αφεντικά τους.