Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΕΕ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ

Η εκλογή του έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, στην προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC), δηλ. στην ουσία την ανάθεση του συντονισμού των ασύνδετων και αδύναμων στρατιωτικών δυνάμεων της ΕΕ στην πιο φιλορώσικη από όλες τις χώρες της ΕΕ την στιγμή που η Ρωσία έχει αρχίσει πόλεμο,
κατοχή και διαμελισμό μιας μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας όπως είναι η Ουκρανία. Αυτή η ανάθεση δείχνει πόσο αυτοκαταστροφική και εγκληματική για τους λαούς της Ευρώπης είναι η κατευναστική πολιτική που ακολουθούν οι ευρωπαίοι χοντρόπετσοι μονοπωλιστές απέναντι στην ανερχόμενη υπερδύναμη, αλλά και πόσο διαβρωμένη είναι στην ηγεσία τους τα ευρωπαϊκά όργανα και οι θεσμοί.
Δεν είναι δηλαδή απλός υφεσιασμός όταν την ώρα που η Ευρώπη απειλείται με ενεργειακή περικύκλωση, αυτοί καταστρέφουν τα πυρηνικά τους εργοστάσια και βοηθούν το Κρεμλίνο στην επιβολή της νέας τάξης του σε ολόκληρη την πετρελαιοπαραγωγό Μέση Ανατολή και βόρεια Αφρική. Την ώρα που η βόμβα της ελληνικής χρεοκοπίας, τοποθετημένη από τα τσιράκια της Ρωσίας στην καρδιά της ΕΖ, είναι πάντα έτοιμη να εκραγεί, αυτοί στηρίζουν τις επιλογές των ελλήνων σαμποταριστών δεχόμενοι την αγορά της χώρας μας από τους ρώσους και κινέζους κρατικοολιγάρχες και παρατείνοντας την πείνα του λαού μας. Την ώρα που η μισή Ουκρανία στενάζει κάτω από τη μπότα των ρώσων νεοχιτλερικών (και η άλλη μισή είναι διαβρωμένη από αυτούς,), αυτοί αρνούνται να τη βοηθήσουν στρατιωτικά για να διώξει τον επιθετιστή και συστήνουν στο θύμα “αυτοσυγκράτηση” και “διαπραγμάτευση” μαζί του. Αυτό, γιατί όπως δήλωσε η διπρόσωπη Μέρκελ “δίχως τη Ρωσία δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια” (20/11/2014 στην Πολωνία), ή γιατί, όπως λέει ο Στάινμαγιερ, χρειάζονται “νέες προσεγγίσεις για να μειωθεί η ένταση στις σχέσεις της ΕΕ με τη Ρωσία” οπότε ο ίδιος πρότεινε μία πρώτη επαφή ανάμεσα στην Ενωμένη Ευρώπη και στη ρωσοκρατούμενη Ευρασιατική Ένωση (βλ. El Pais, 18/11). Πολλά πια δείχνουν ότι η Μέρκελ είναι μια εισοδίστρια στην υπηρεσία του Κρεμλίνου, όμως αυτήν την κρατάνε στην εξουσία μονοπωλιστές που δεν έχουν πρόβλημα να καταστρέφουν λαούς και κράτη προκειμένου να διασφαλίσουν τις μπίζνες τους με την ανερχόμενη υπερδύναμη. Είναι πρόθυμοι να κάνουν χίλιες δυο υποχωρήσεις απέναντί της προκειμένου να κερδίσουν μερικά χρονάκια καταστροφικής ψευτο-ειρήνης που θα θρέφουν τις καταστροφικές, εκμεταλλευτικές των λαών αυταπάτες τους. 
Μόνο λοιπόν τέτοιοι θα ανέχονταν για επικεφαλής της EUMC τον εκπρόσωπο ενός στρατού που πρόσφατα δύο απόστρατα ανώτατα και μάλιστα εξέχοντα στελέχη του εκλέχτηκαν ευρωβουλευτές με την ναζιστική συμμορία της Χ.Α, χωρίς ούτε εν ενεργεία, ούτε άλλοι απόστρατοι αξιωματικοί, ούτε κυβερνητικά και αντιπολιτευτικά κόμματα  να διαμαρτυρηθούν, μόνο και μόνο γιατί αυτή συμμορία υπηρετεί τους νεοχιτλερικούς του Κρεμλίνου. 
Είναι η εγκληματική αυτή πολιτική των δυτικών ιμπεριαλιστών που παραδίδει τους λαούς της Ευρώπης στα νύχια της νεοναζιστικής Ρωσίας εξουδετερώνοντας την άμυνα των ευρωπαϊκών χωρών απέναντι στο σοσιαλιμπεριαλισμό.