Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ

 Στις 21 Φλεβάρη, μια τρομακτικής, παγκόσμιας πολιτικής σημασίας κινητοποίηση έγινε στη νορβηγική πρωτεύουσα. Μουσουλμάνοι νεολαίοι και εβραίοι – 1.300 περίπου σύμφωνα με την αστυνομία – ένωσαν τα χέρια σχηματίζοντας μία ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από την εβραϊκή συναγωγή την ώρα που μέσα διεξαγόταν η τελετή του Σαμπάτ, για να στείλουν έτσι ένα συμβολικό μήνυμα εναντίωσης στη δολοφονική επέλαση του ισλαμοφασισμού και του κανιβαλικού αντισημιτισμού στην Ευρώπη (βλ. Le Monde, 21/2).

 Η κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των νεολαίων μουσουλμάνων της χώρας, ήταν η απάντηση στις τελευταίες σφαγές που έγιναν από τους ισλαμοναζί στο κέντρο της Ευρώπης (Παρίσι, Κοπεγχάγη) στο όνομα του Ισλάμ και παρά τις διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μουσουλμανικών μαζών. Με τη δήλωσή τους ότι θα προστατεύσουν τα δικαιώματα των εβραίων συμπολιτών τους οι μουσουλμάνοι της Νορβηγίας όχι μόνο κουρέλιασαν την προπαγανδιστική δύναμη των ισλαμοναζιστικών «θεωριών» περί «παγκόσμιας σιωνιστικής συνομωσίας» αλλά κι έστειλαν επίσης το μήνυμα ότι η νορβηγική κοινωνία δύσκολα θα στραφεί προς τις δυνάμεις των προβοκατόρων του «άριου» ρατσισμού, που στηριγμένες πάνω στις επιθέσεις στυλ Παρισιού επιχειρούν να ανέλθουν στην εξουσία για να ανοίξουν – σαν νέοι Κουίσλιγκ – τις πόρτες της Ευρώπης στην επίθεση που ο νέος χίτλερ Πούτιν πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή σε βάρος της.