Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Από μια έρευνα της ΟΑΚΚΕ σχετικά με το «πόρισμα βόμβα» ότι το «ΤΕΕ» είναι κατά της επένδυσης- ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Αυτές τις μέρες με αφορμή τα γεγονότα για τα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, αυτό που παρατηρούμε ανάμεσα στα άλλα είναι κάτι «επιστημονικά πορίσματα» κατά του έργου.

Συγκεκριμένα οι αντίπαλοι της επένδυσης χρησιμοποιούν πάντα σαν κεντρικό αυτό το επιχείρημα, ότι δηλαδή «οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί» και αυτό που επικαλούνται κυρίως είναι το λεγόμενο «ΠΟΡΙΣΜΑ – ΒΟΜΒΑ» του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας για το επενδυτικό σχέδιο της Ελλ. Χρυσός στη Χαλκιδική. Το ακούει λοιπόν ένας άνθρωπος όλο αυτό, δεν γνωρίζει ούτε τις ακαριαίες τήξεις, ούτε το αρσενικό που θα μας προκαλέσει καρκίνο και σκέφτεται: «Ε, αφού το λένε οι επιστήμονες… έτσι θάναι». Πως όμως δημιουργήθηκε αυτή η Επιτροπή με το πόρισμα – βόμβα κατά της εξόρυξης ;

 Πρόκειται για Ομάδα Εργασίας του ΤΕΕ που στήθηκε τον Απρίλιο 2011 ειδικά για το χρυσό της Χαλκιδικής - και όχι για τη «Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή του ΤΕΕ για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη» που υπάρχει ήδη και τα μέλη της, αναγνωρισμένοι από τους μηχανικούς ειδικοί, εκλέγονται σε κάθε εκλογική διαδικασία. Αλλά οι συριζαίοι αντί να πάνε σε αυτήν την έγκυρη Επιτροπή στήσανε κυριολεκτικά μια δικιά τους «Ομάδα Εργασίας» που η πλειοψηφία των μελών της είχε ΗΔΗ προηγούμενα εκφραστεί κατά της επένδυσης. Μπορεί λοιπόν αυτή να θεωρηθεί αξιόπιστη;

Ψάξαμε λοιπόν τα στοιχεία της ψευτο-επιστημονικής «βόμβας» των πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε λοιπόν:

Μέλη της «Ομάδας Εργασίας» του ΤΕΕ: (http://antigoldgr.org/blog/2011/04/14/tee-2/)

1.Πέτη Πέρκα Συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας (Ο.Ε) του ΤΕΕ, Συγκοινωνιολόγος (!) υποψήφια βουλευτής Συνασπισμού στην Α’ Θεσσαλονίκης το 2009, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και σήμερα Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπ. Οικονομικών.

2.Τριανταφυλλίδης Γιώργος, Μεταλλειολόγος ομιλητής στην εκδήλωση «Κίνηση Πολιτών Καλαμαριάς» κατά της εξόρυξης

(http://www.dkpk.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=65:εκδήλωση-ενημέρωσης-για-την-εξόρυξη-χρυσού-στη-χαλκιδική&Itemid=56)

και υποψήφιος επικρατείας Οικολόγων Πράσινων το 2012.

3.Θεοδοσίου Νίκος, ομιλητής κατά της εξόρυξης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας στις 13 Φεβρουαρίου 2011. Λίγο μετά, τον Απρίλιο 2011 ορίζεται μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ (http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/2011/02/blog-post.html)

4.Μοσχούδης Νίκος, ομιλητής κατά της εξόρυξης σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας στις 13 Φεβρουαρίου 2011. Τον Απρίλιο 2011 ορίζεται μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ (http://epitropiagonapanagias.blogspot.gr/2011/02/blog-post.html)

Το «Πόρισμα – βόμβα του ΤΕΕ» το υπογράφουν 6 μέλη της Ομάδας Εργασίας

Το 7ομέλος ήταν ο Αθανάσιος Καρίνας Μεταλλειολόγος Μηχανικός, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί καταγγέλλοντας το μη αδιάβλητο της Ο.Ε ως προς τη σύνθεσή της επειδή σ αυτήν υπάρχει «μόνο η μια πλευρά». Εδώ η ανοιχτή του επιστολή – καταγγελία προς το ΤΕΕ : (http://politesaristoteli.blogspot.gr/2013/01/blog-post_16.html)

Στο τέλος αυτής της επιστολής του αναφέρονται και οι λόγοι της παραίτησής του που αξίζει να διαβαστούν! Επίσης στο Πόρισμα της Ομάδας Εργασίας (Ο.Ε) στην εισαγωγή αναφέρεται ότι: «Στην Ο.Ε., εκτός από τα μέλη της, κατέθεσαν απόψεις και κείμενα και οι συνάδελφοι: Αντωνίου Γιώργος, Πολ. Μηχ. Μέλος Ν.Ε ΤΕΕ Χαλκιδικής, Παπαγεωργίου Τόλης, Πολ. Μηχανικός, Τσελεπίδης Σάββας, Αρχ. Μηχ. , μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΚΜ»

Και ρωτάμε: με ποιά κριτήρια κλήθηκαν «οι συνάδελφοι» αυτοί στην Ο.Ε αφού δεν αποτελούσαν μέλη της; Από αυτούς λοιπόν :

1.Παπαγεωργίου Τόλης. Ο πασίγνωστος σε όλους ωςmister Αntigoldεναντίον της εξόρυξης.

2.Τσελεπίδης Σάββας Αρχιτέκτονας, υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές 2012 στο νομό Χαλκιδικής (http://antarsya.gr/node/477)

Αυτές λοιπόν είναι οι παρα-επιτροπές που έστησαν οι συριζαίοι και τα πολιτικά τους τσιράκια.

Αθήνα 13/9/2017