Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΕ ΟΑΚΚΕ ΣΤΗΝ EΡΤ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΑΚΚΕ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

   

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΟΑΚΚΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Η ΟΑΚΚΕ κατέθεσε την αίτηση της στον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα και τη συμμετοχή της. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει ως τις 19 του Απρίλη να καταθέσουμε το παράβολο των 20000 ευρώ με το οποίο πραξικοπηματικά και με διακομματική συμφωνία προσπάθησε η κυβέρνηση να εμποδίσει τη συμμετοχή μας.  Μέχρι τώρα και με μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους συντρόφους καθώς και από τους φίλους του κόμματος που ανταποκρίθηκαν στην οικονομική μας καμπάνια, έχουμε εξασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού.

Καλούμε όλους τους φίλους μας να δώσουν την ενίσχυση τους στις λίγες μέρες που απομένουν ώσπου να κατατεθεί το παράβολο, ενώ στη συνέχεια η καμπάνια μας θα συνεχιστεί  για άλλους δύο μήνες για να πληρωθεί και το μικρότερο ποσό που θα χρειαστεί για το τύπωμα και τη μεταφορά των ψηφοδελτίων.  Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και τους δύο αυτούς στόχους.

Η ΟΑΚΚΕ είναι αποφασισμένη να μιλήσει για να θυμίσει ότι αυτές είναι εκλογές για την Ευρώπη σε μια στιγμή που αυτή δέχεται θανάσιμη επίθεση κατοχής και υποδούλωσης από τους νέους Χίτλερ που προελαύνουν, και όχι ένα γκάλοπ για την εσωτερική μοιρασιά της εξουσίας όπως διακομματικά τις εμφανίζουν οι  πολιτικές ηγεσίες κυρίως για να κρύψουν ότι αυτούς τους Χίτλερ ακολουθούν!

Αθήνα, 10/04/2024

Για οικονομική ενίσχυση

https://www.oakke.gr/index.php/afises/2013-02-16-20-47-58/item/112-