Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΑΚΚΕ

ΝΑ ΜΗ ΦΙΜΩΘΕΙ Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΕΩΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Να υποστηριχθεί η μόνη πραγματικά αριστερή φωνή που εναντιώνεται στο νεοχιτλερικό άξονα και στη μαζική ιδεολογική σημαία του που είναι ο αντισημιτισμός ντυμένος σήμερα σαν αντισιωνισμός

- Ενημέρωση 4/4/2024-

 

Αγαπητοί φίλοι, 

Στις 20 του Απρίλη τελειώνει η διορία για να καταθέσει κάθε κόμμα το παράβολο των 20.000 ευρώ για να κατεβεί στις ευρωεκλογές. Καλούμε όλους τους δημοκράτες να ενισχύσουν οικονομικά την ΟΑΚΚΕ ώστε να μπορέσει να πληρώσει αυτό το υπέρογκο ποσό που αποφάσισε αυθαίρετα και εντελώς ξαφνικά η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα. Είμαστε πεισμένοι ότι αυτό το έκανε για να αποκλείσει την ΟΑΚΚΕ και ότι η ΟΑΚΚΕ πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει σε αυτές.  

1ο Γιατί δεν έχουν υπάρξει πιο κρίσιμες ευρωεκλογές από αυτές στην ως τώρα ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς ο νεοχιτλερικός ρωσοκινεζικός Άξονας έχει εξαπολύσει εναντίον της έναν αποικιακό πόλεμο στα ανατολικά της σύνορα, οργανώνει τον εμπορικό και ενεργειακό της αποκλεισμό από το Νότο ενώ, το κυριότερο, επιχειρεί να τη διασπάσει και να τη ρίξει στον ψυχρό ή και θερμό εμφύλιο εσωτερικά μέσα από το μέτωπο των φαιο-«κόκκινων» φασιστών που έχει συγκροτήσει σε κάθε χώρα,  

 2ο γιατί δεν υπάρχει άλλο κόμμα στη χώρα μας που να αποκαλύπτει ότι όλες ανεξαίρετα οι ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων της χώρας μας ασκούν φιλορώσικη πολιτική και  τα περισσότερα κάτω από μια φιλοδυτική φορεσιά ακριβώς για να κρατάνε την Ελλάδα μέσα στην Ένωση μόνο και μόνο για να την υπονομεύουν. Αυτό το κάνουν κυρίως με το να οξύνουν τεχνητά τις αντιθέσεις της χώρας μας με χώρες των Βαλκανίων (κυρίως την Τουρκία, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας και τελευταία την Αλβανία), και μετά να απαιτούν από την Ευρώπη να συγκρουστεί και εκείνη με αυτές τις χώρες, πράγμα που συχνά κάνει από ιμπεριαλιστική έλλειψη δημοκρατικών αρχών. Έτσι, η Ευρώπη έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή γνώμη αυτών των λαών που οι ντόπιοι φασίστες στρέφουν προς τη Ρωσία η οποία παίρνει στα λόγια το μέρος τους πράγμα που οι ρωσόφιλοι στην Ελλάδα δεν κριτικάρουν ποτέ. Αντίστροφα επίσης και όχι τυχαία σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς πήρε το μέρος των Σέρβων γενοκτόνων επεκτατιστών στον πόλεμο τους υπέρ του διαμελισμού της Βοσνίας και τώρα θέλουν αυτή τη Σερβία να τη βάλουν στην ΕΕ.  

3ον Γιατί μόνο η ΟΑΚΚΕ θέλει και μπορεί να βάλει τις βάσεις για ένα πλατύ αντιφασιστικό αντιφαιο-«κόκκινο» μέτωπο που μπορεί να είναι νικηφόρο μόνο αν έχει στο κέντρο του εκείνη την τάξη που κρίνει την έκβαση κάθε μεγάλης πολιτικής μάχης στο σύγχρονο κόσμο και είναι η εργατική. Είναι κυρίως τα στρατηγικά συμφέροντα αυτής της τάξης που υπερασπίζει η ΟΑΚΚΕ απέναντι στον πιο ύπουλο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον της και εναντίον της ίδιας μας της χώρας οι υποτακτικοί του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού εδώ και μισό αιώνα με το να σαμποτάρουν τη βιομηχανική-τεχνολογική, αγροτική και μορφωτική ανάπτυξη της χώρας μας με περιβαλλοντικά, γραφειοκρατικά και αντικαπιταλιστικά προσχήματα ώστε να την απομακρύνουν παραγωγικά και πολιτιστικά από τίς ευρωπαϊκές δημοκρατίες. Είναι κυρίως αυτό το σαμποτάζ, και όχι ο πληθωρισμός οποιασδήποτε πηγής, εκείνος που έχει γκρεμίσει στα τάρταρα την παραγωγικότητα της εργασίας στη χώρα μας, οπότε έχει κάνει τον πληθυσμό της το δεύτερο πιο φτωχό της Ένωσης, έχει εξευτελίσει τα μεροκάματα και ευθύνεται για την εθνική ιδιομορφία της μαζικής μετανάστευσης στο εξωτερικό του πιο επιστημονικοτεχνικά καταρτισμένου εργατικού δυναμικού της. Παράλληλα αυτό τον εξευτελισμό του μεροκάματου το δυναμώνουν παραπέρα οι ρωσόφιλοι σαμποταριστές επειδή με επικεφαλής τους την ψευτοαριστερά έχουν καταστρέψει τον ταξικό και δημοκρατικό εργατικό συνδικαλισμό και έχουν φροντίσει ώστε αυτός ο σχετικά λιγότερος παραγόμενος εθνικός πλούτος να μοιράζεται δυσανάλογα υπέρ των πιο παρασιτικών τάξεων της χώρας ώστε αυτές και να δυναμώνουν και να την απομυζούν. Φροντίζουν δηλαδή ώστε ο όποιος παραγόμενος πλούτος της να μοιράζεται α) υπέρ μιας νέας ληστρικού τύπου κρατικής ολιγαρχίας ρωσοκινεζικής φύσης ή με τέτοιους δεσμούς (Σαββίδης, Κόσκο, Κόκκαλης, Κοπελούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Προκοπίου, Μυτιληναίος, Γερμανός) , β) υπέρ ενός μεγάλου κομματιού της μικρομεσαίας αστικής τάξης που πλουτίζει παρασιτικά από την εργατική υπερεκμετάλλευση, την εισφορο- και φορο-διαφυγή και, γ) υπέρ ενός πολυάριθμου διεφθαρμένου και τεμπέλικου κομματιού της κρατικής υπαλληλίας που έχει αναλάβει να καταστρέφει κάθε παραγωγική διοικητική λειτουργία της κρατικής μηχανής αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του παραγωγικού σαμποτάζ που αναφέραμε. 

Όπως όμως είναι αυτοί οι τρεις παράγοντες που κάνουν απαραίτητο αυτό το εκλογικό κατέβασμα της ΟΑΚΚΕ, είναι και εκείνοι που κάνανε τις ρωσόφιλες πολιτικές ηγεσίες να προσπαθήσουν να το εμποδίσουν. Έτσι πρόσθεσαν αυθαίρετα και την τελευταία στιγμή μια αντιδημοκρατική διάταξη στο νέο εκλογικό νόμο: το παράβολο των 20.000 Ευρώ. Γιατί η ΟΑΚΚΕ δεν είχε κρύψει την πολύ μεγάλη οικονομική δυσκολία που είχε ήδη για να κατεβεί στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές αφού είχε χρειαστεί να κάνει μια ανοιχτή και παρατεταμένη οικονομική καμπάνια για να βρει τα λεφτά, ενώ αυτές οι εκλογές έγιναν διπλές κι έτσι βγήκε με χρέος από αυτές αφού η δεύτερη συμμετοχή της έγινε δυνατή μόνο με προσωπικό δανεισμό των συντρόφων μας. Μάλιστα αυτά τα ίδια κόμματα για να μην επιβαρύνουν τον εαυτό τους με το νέο παράβολο και ταυτόχρονα για να εμποδίσουν την ΟΑΚΚΕ να βρει τα απαραίτητα χρήματα προβαίνοντας σε βραχυχρόνιο δανεισμό έβαλαν μια διάταξη στο νόμο που λέει ότι στα κόμματα που θα πάρουν πάνω από 1,5% των ψήφων θα επιστρέφεται το παράβολο αλλά όχι σ αυτά που θα πάρουν λιγότερους!!!! Δηλαδή αποφάσισαν με κυνισμό να επιστραφούν τα λεφτά στα μεγάλα κόμματα που εύκολα τα μαζεύουν και να μην επιστραφούν σε αυτά που τα μαζεύουν δύσκολα. Αλλά παρόλο που με αυτό το χτύπημα πλήττουν και κάθε μικρό κόμμα θεωρούμε ότι στόχευαν την ΟΑΚΚΕ γιατί μόνο αυτή συγκρούεται μαζί τους στο πιο κεντρικό σημείο της περιόδου στο οποίο όλα ανοιχτά ή κρυφά ενώνονται μεταξύ τους, δηλαδή στην αποσιώπηση του πολέμου στην Ουκρανία, που σημαίνει έμμεση πολιτική στήριξη του εισβολέα-καταχτητή. Αυτό είχε αποδειχθεί στις διπλές βουλευτικές εκλογές, όπου η ΟΑΚΚΕ τους κατήγγειλε επίμονα, ότι δεν βάζαν καν σαν σημείο αντιπαράθεσης στις εκλογές το ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίζουν στ αλήθεια τον εξοπλισμό της κόντρα στην ψευτοαριστερά και στους φασίστες που τον καταδικάζουν.  

Η κυβέρνηση που πήρε τη βασική ευθύνη της επιβολής του τριπλασιασμού του παράβολου και έτσι κάλυψε τα υπόλοιπα κόμματα που έμμεσα συμφώνησαν με το να μην διαμαρτυρηθούν γι’ αυτό, ισχυρίστηκε μέσω του φιλικού της τύπου, ότι το έκανε για να μην αφήσει να κατεβούν τα μικρά συντηρητικά ή ακροδεξιά κόμματα που θα της παίρνανε ψήφους αξιοποιώντας τη φθορά της από το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτή όμως η εξήγηση δεν στέκει από την ώρα που υπάρχουν ήδη τρία τέτοια κοινοβουλευτικά κόμματα κατάλληλα να απορροφήσουν αυτή τη δυσαρέσκεια ενώ θα συνέφερε περισσότερο την κυβέρνηση αυτά να μην μεγαλώσουν κι άλλο, δηλαδή θα τη συνέφερε οι ψήφοι που θα παίρνανε αυτά τα τρία να διαχυθούν σε άλλα πιο μικρά  κόμματα εκτός Βουλής. Όμως σε κάθε περίπτωση αν ήταν κυρίως η κυβέρνηση εκείνη που είχε περισσότερο όφελος από τον τριπλασιασμό του παράβολου θα διαμαρτύρονταν όλα τα έντονα αντικυβερνητικά κόμματα, όπως ο Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ. Όμως αυτά ενώ τόσα είχαν να πουν ενάντια στο νέο εκλογικό νόμο, στην περίπτωση του φασιστικού παράβολου έκαναν όλα μώκο. 

Αλλά ό,τι και να πιστεύει κάθε δημοκράτης για το ποιο ήταν το κίνητρο πίσω από αυτή την εκλογική ρύθμιση το σίγουρο είναι ότι πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια για να μην περάσει ο εκλογικός αποκλεισμός μας ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε σ αυτές τις εκλογές. Και θέλουμε να μιλήσουμε για όλα αυτά που είπαμε και που κρύβονται από το λαό, αλλά πάνω απ όλα η ΟΑΚΚΕ θέλει να πει τούτο: ότι ενώ όλες οι άλλες χώρες της Ένωσης κινδυνεύουν να μείνουν στρατιωτικά και οικονομικά άοπλες απέναντι στη μεγάλη επίθεση που ετοιμάζεται να τους εξαπολύσει ο ρωσοκινεζικός Άξονας και να σκλαβωθούν προσωρινά νικημένες από το νεοχιτλερικό τύραννο που θα πολεμήσουν, η Ελλάδα, οπότε και ο ελληνικός λαός διατρέχουν τον ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο, και μάλιστα με τις περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων  ενάντια στους δημοκρατικούς λαούς της υπόλοιπης Ευρώπης. Είναι γι αυτό το λόγο που οι πράκτορες των νέων Τσάρων τον έχουν προετοιμάσει με το διπλό εθνικό σύνθημα που έχουν ζυμώσει εδώ και δεκαετίες γι αυτό τον σκοπό: « να πάρουμε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα από την Αγγλία και τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία». Δηλαδή ο περήφανος και δημοκρατικά ευαίσθητος λαός μας που πολέμησε στο πλευρό των δημοκρατικών λαών της Ευρώπης και της ΕΣΣΔ στον προηγούμενο αντιφασιστικό πόλεμο, διατρέχει τον κίνδυνο να υποστεί εκτός από την ταπείνωση της ήττας, που είναι αναπόφευκτη για κάθε σύμμαχο ενός ιμπεριαλισμού που θέλει να γυρίσει τη σύγχρονη ανθρωπότητα στο μεσαίωνα, τον απόλυτο και αιώνιο εξευτελισμό να εκτελέσει χρέη ευρωπαίου ταγματασφαλίτη στην υπηρεσία βασανιστών, βιαστών αμάχων και γενοκτόνων αντισημιτών, όπως τον διδάσκουν ο Πούτιν και το ψευτοκΚΕ ή μαυραγορίτη όπως ήδη κάνουν οι έλληνες εφοπλιστές που μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο σπάζοντας το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η ΕΕ υπέρ της Ουκρανίας.  

Καλούμε τους δημοκράτες και τους πατριώτες αυτής της χώρας που διακρίνουν έστω και λίγο αυτό το φρικτό κίνδυνο να δώσουν την ευκαιρία στην ΟΑΚΚΕ να προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό έγκαιρα ώστε να τον αντιπαλέψει και να τον αποτρέψει. Λέμε έγκαιρα γιατί ακόμα είναι ισχυρός ο δημοκρατισμός στις μάζες, ενώ προβάλλει κάποιες αντιστάσεις και μέσα στο κράτος όσο λειτουργεί ακόμα αστοδημοκρατικά η τηλεόραση και το διαδίκτυο και κυρίως όσο δεν έχει ακόμα αλωθεί η αστική δικαιοσύνη από τους φαιο-«κόκκινους», οι οποίοι, έχοντας επικεφαλής τους το ντυμένο φιλελεύθερο φυρερίσκο που έχει εγκαταστήσει ο Τσίπρας στην ηγεσία του Σύριζα, ετοιμάζουν ένα νέου τύπου κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ακριβώς με το στόχο να υποδουλώσουν αυτές τις δύο εξουσίες και να εγκαθιδρύσουν την πουτινική Ελλάδα με κοινοβουλευτικό μανδύα. Αυτό το πραξικόπημα πρέπει να εμποδίσουμε και γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε μαζικό βήμα που μας δίνεται και δεν υπάρχει μεγαλύτερο από το εκλογικό. Και δεν θα είναι πολλές οι ελεύθερες εκλογές που έρχονται, ιδιαίτερα αν νικήσει ο πουτινικός Τραμπ στις αμερικάνικες εκλογές του Νοέμβρη και σπάσει το ηρωικό ουκρανικό μέτωπο. Πρέπει δηλαδή οι φίλοι μας αριστεροί και δημοκράτες πατριώτες να κατανοήσουν ότι σε αυτές τις παγκόσμιες και τοπικές κρίσιμες συνθήκες το βασικό δεν είναι το πόσους ψήφους θα πάρουμε. Βέβαια και οι ψήφοι μετράνε και μετράνε σαν μέτρο της απήχησης ενός κόμματος στο ηθικό των οπαδών του και από αυτή την άποψη οι ευρωεκλογές πάντα μας ευνοούν γιατί οι άνθρωποι ψηφίζουν το κόμμα που αληθινά συμπαθούν και όχι αυτό που θεωρούν το λιγότερο κακό για να κυβερνήσει. Όμως τώρα το βασικό πάνω στον παγκόσμιο πόλεμο που έχουμε μπει στο κατώφλι του, πάνω στη δικτατορία που επαπειλείται, το υπέρτατο είναι να σπάσουμε το μπλόκο σιωπής που έχει επιβάλει εδώ και χρόνια το ρωσόφιλο καθεστώς στην ΟΑΚΚΕ και να μιλήσουμε στο λαό, που πραγματικά ανησυχεί όσο και να θέλουν να τον καθησυχάσουν οι εγκληματίες που διακομματικά τον κυβερνούν. 

Αυτή η δυνατότητα μας θα εξαρτηθεί από το αν έχουμε τα 20000 ευρώ ως τις 20 του Απρίλη. Σας καλούμε να ενισχύσετε την ΟΑΚΚΕ με οποιοδήποτε ποσό, οσοδήποτε μικρό. Ο στόχος είναι πραγματικά πολύ δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος και πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε να τον πετύχουμε.  

Δεν θα είναι σημαντικό μόνο για το λαό μας να καταφέρουμε να κατεβούμε στις εκλογές και να μιλήσουμε. Είναι σημαντικό΄και να ακουστεί δυνατά έστω σε μια χώρα του κόσμου μία οργανωμένη φωνή που τιμάει και δεν λερώνει την τριτοδιεθνιστική κομμουνιστική αντιφασιστική παράδοση. Γιατί είναι μόνο η ΟΑΚΚΕ που μπόρεσε να κρατήσει μια δίκαιη και δημοκρατική στάση απέναντι και στις δύο μεγάλες επιθέσεις που ξεκίνησαν ή υποκίνησαν, στα δύο τελευταία χρόνια οι νεοχιτλερικοί του Κρεμλίνου ενάντια στην ανθρωπότητα: Όχι δηλαδή μόνο απέναντι στην πιο κεντρική ανοιχτή και ωμή αποικιακή τους επίθεση ενάντια στην Ουκρανία και στην ουσία ενάντια στην Ευρώπη αλλά και απέναντι σε αυτήν την πολύ πιο ύπουλη που εξαπέλυσαν δι αντιπροσώπου, μέσω της προστατευόμενης τους Χαμάς, στις 7 του Οκτώβρη του 23. Το μαζικό αντισημιτικό δολοφονικό πογκρόμ της τελευταίας ενάντια στους εβραίους αμάχους ήταν μια στρατηγική προβοκάτσια υπέρ του νεοχιτλερικού Αξονα Ρωσίας-Κίνας  προορισμένη να δώσει την ευκαιρία στους αντιπαλαιστίνιους επεκτατιστές της κλίκας  Νετανιάχου -ως πρόσφατα καλούς φίλους του Πούτιν- να σύρουν το Ισραήλ σε μια πολιτικά αυτοκτονική στρατιωτική απάντηση στη Χαμάς που  το απομόνωσε όσο ποτέ από τη διεθνή κοινή γνώμη και επέτρεψε  στον Αξονα να πυροδοτήσει μια παγκόσμια αντισημιτική εκστρατεία που προορίζεται στρατηγικά να γίνει η παγκόσμια ενοποιητική σημαία του παγκόσμιου κατακτητικού πολέμου που ετοιμάζει. Ήδη από τακτική άποψη αυτή η εκστρατεία οδηγεί μια πελώρια μάζα του αραβομουσουλμανικού κόσμου να στρέφεται ενάντια στην Ευρώπη από το Νότο την ίδια ώρα που της επιτίθεται η Ρωσία από την Ανατολή  ενώ με επικεφαλής τους «αριστερούς» αντισημίτες δηλητηριάζει και διασπά τα αντιφασιστικά κινήματα μέσα στις δυτικές αστοδημοκρατίες. 

Τελειώνοντας οφείλουμε να κάνουμε σαφές στους φίλους και συναγωνιστές μας ότι ανεξάρτητα από την έκβαση αυτής εδώ της μάχης καμία αντίδραση και κανένας φασισμός δεν θα μπορέσει ποτέ να φιμώσει την ΟΑΚΚΕ. Είναι τόσο παταγώδης, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια η δικαίωση της πολιτικής και ιδεολογικής της γραμμής μέσα από τα ίδια τα γεγονότα και τόσο φανερή πια η σταθερότητα, η αντοχή και η συνέπεια της στις θέσεις της κόντρα σε ένα παγκόσμιο ρεύμα που έχει καταπιεί πολλές πρωτοπορίες, ώστε όλο και περισσότεροι αριστεροί παγιδευμένοι από το σοσιαλφασισμό και τίμιοι δημοκράτες παγιδευμένοι από τα ψευτοδημοκρατικά αστικά κόμματα στηρίζουν την ΟΑΚΚΕ και κυρίως ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί της την εμπιστεύονται. Γιατί έχει μια ιδιότητα που την έμαθε μέσα από την αρνητική πείρα του ντόπιου και του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος: Να μένει σταθερή στις βασικές μαρξιστικές της επαναστατικές αρχές αλλά και να διδάσκεται διαρκώς από τη ζωή και από τις μάζες και να εφαρμόζει τον πιο βαθύ δημοκρατισμό στη σχέση της με αυτές οπότε και στις γραμμές της. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ox7_y7a3q_0&t=1869s

Ομιλία του γραμματέα της Κ.Ε. σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου- 21/3/2024

https://www.oakke.gr/index.php/afises/2013-02-16-20-47-58/item/112- 

Για οικονομική ενίσχυση