Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ

 

Ενώ κανένας ντόπιος ή δυτικόφιλος αστός δεν μπορεί να επενδύσει σε αυτή τη χώρα γιατί αμέσως συναντά απέραντα πολιτικά εμπόδια, οι ρώσοι ή οι κινέζοι ή και οι φίλοι τους μπορούν να επενδύουν όχι μόνο ανενόχλητοι αλλά ταχύτατα και με πολλούς επαίνους από τους ρωσόδουλους της κυβέρνησης. 

Στις 23 Νοέμβρη η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ), συνεδρίασε και ενέκρινε «Επενδυτικό σχέδιο ήπιας ανάπτυξης, τουριστικών υποδομών VIP Club για την προσέλκυση και φιλοξενία επισκεπτών υψηλού επιπέδου στη νήσο Σκορπιός, της εταιρείας ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε., ύψους 120.000.000» (http://www.huffingtonpost.gr/23-11). Πρόκειται για επένδυση του σκοτεινού ρώσου ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ στο νησί Σκορπιός, στον οποίο με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ένα μικρό κράτος μέσα στη χώρα μας ακόμα και με δικά του χωρικά ύδατα, αφού με νόμο απαγορεύεται να οποιονδήποτε να πλησιάσει στο νησί.

Το ίδιο έγινε και με την τουριστική επένδυση ενός άλλου ρώσου ολιγάρχη του Β. Μπορίσοφ στην περιοχή Ελούντα της Κρήτης η οποία εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων στις 4 Αυγούστου 2017. Μερικές μέρες μετά ο υπουργός Οικονομίας Παπαδημητρίου συναντήθηκε με τον Μπορίσοφ. Μετά το τέλος της συνάντησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου ο Borisov δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής για την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, η οποία με την συμπαράσταση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενέκρινε την επένδυσή μου προκειμένου να προχωρήσει με τη fast track διαδικασία. Θεωρώ ότι η επόμενη δεκαετία είναι δεκαετία Κρήτης και δεκαετία Ελλάδας για επενδύσεις. Ειδικότερα, ως προς τον τομέα των επενδύσεων, η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα φιλική και το οικονομικό κλίμα στη Ελλάδα αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα εύφορο. Το γεγονός ότι έγινα στρατηγικός επενδυτής με αυτή την κυβέρνηση τα λέει όλα» (http://www.euro2day.gr/12-9). 

Πραγματικά πόσα χρόνια ή δεκαετίες θα έκανε για να έχει έγκριση μιας μεγάλης τουριστικής επένδυσης, αν την είχε ποτέ, ένας ντόπιος ή ένας δυτικός καπιταλιστής;