Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Έφυγε η συντρόφισσά μας Ελένη Κωνσταντινοπούλου!

 

Μετά από πάλη με τον καρκίνο πέθανε χθες σε ηλικία 61 χρονών η αγαπημένη μας συντρόφισσα Ελένη Κωνσταντινοπούλου, μέλος της ΚΕ της ΟΑΚΚΕ. 

Η συντρόφισσα ήταν ιδρυτικό μέλος της ΟΑΚΚΕ από εκείνα που έδωσαν πρωτοπόρα την πάλη για το ιδεολογικό, πολιτικό και τελικά οργανωτικό ξεκαθάρισμα με το ρεβιζιονισμό και πάνω απ όλα με το σοσιαλφασισμό. Αφιέρωσε όλες της τις προσπάθειες για να ξεκαθαρίζεται σε κάθε θέση και σε κάθε πράξη η διαφορά ανάμεσα στον κομμουνισμό και στο σοσιαλφασισμό παντού στην κοινωνία, στην εργατική τάξη και μέσα στο ίδιο το κόμμα μας. Έδωσε στην ΟΑΚΚΕ όλη της την πνοή για να μπορέσει αυτή να οικοδομήσει ένα νέο κομμουνιστικό κόμμα, σαν συνέχεια αλλά και σαν ανάπτυξη του παλιού ηρωικού ΚΚΕ  σύμφωνα με τις πρακτικές και θεωρητικές αρχές του μαρξισμού-λενινισμού-μαοϊσμού.

Η Ελένη μας πρόσφερε  απλόχερα την ασύλληπτη  σταθερότητα των πεποιθήσεών της, το αγωνιστικό πείσμα, το οξύτατο πολιτικό της κριτήριο, τη σοφία της στην κατανόηση των ανθρώπων και πάνω απ’ όλα την αισιοδοξία της, το κουράγιο της για να αντέξουμε την πολύ μακριά, μοναχική και ασταμάτητα κόντρα στο ρεύμα πορεία μας. Ήταν το χαμόγελο, η ανθρωπιά, η ευθύτητα, η αξιοπρέπεια, το θάρρος του κόμματος μας μαζεμένα σε έναν άνθρωπο. Είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη η απώλειά της για μας και πιο μεγάλη η στενοχώρια μας που φεύγει σε μια στιγμή που από παντού έρχονται τα μηνύματα ότι οι αλήθειες που πάλεψε σε όλη της τη ζωή αρχίζουν να καρποφορούν.

Η κηδεία της Ελένης μας θα γίνει σήμερα 13/4 στις 1μμ στο νεκροταφείο Νέας Φιλαδέλφειας (Κόκκινος Μύλος, τέρμα Πίνδου).