Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες με την ευκαιρία του καινούργιου χρόνου ξεκινάμε τρίμηνη οικονομική καμπάνια για την ενίσχυση της ΟΑΚΚΕ.

Έτσι οι συνδρομητές της εφημερίδας θα βρουν σε αυτό το φύλλο μαζί και μια ταχυδρομική επιταγή με την οποία μπορούν να στείλουν την εισφορά τους.

 

Η καμπάνια αυτή έρχεται σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή για τους περισσότερους φίλους μας που όμως γίνονται πιο πολλοί καθώς οι πολιτικές μας θέσεις επιβεβαιώνονται καθημερινά όλο και περισσότερο, ιδιαίτερα μετά την εκλογή στην ηγεσία των ΗΠΑ του Τραμπ, πιστού φίλου της Ρωσίας που τον προώθησε στην εξουσία.

Αυτό σημαίνει ότι πιο πολλοί άνθρωποι μπορούν να συνεισφέρουν, στο μέτρο του ο καθένας, ώστε να μπορέσει η προπαγάνδα μας να απλωθεί και να δυναμώσει. Θα ήταν μάλιστα πολύ σημαντικό να μπορούσαμε να κατέβουμε στις επόμενες εκλογές πράγμα που οικονομικά είναι πολύ δύσκολο με τα σημερινά οικονομικά μας δεδομένα.

Γιατί τώρα που η Ρωσία παγκόσμια προωθεί παντού τις θέσεις της και ετοιμάζεται δραστήρια να εξαπολύσει ένα παγκόσμιο πόλεμο για την ξαναμοιρασιά του κόσμου, τώρα που μια δική της κυβέρνηση, αυτή των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στην Ελλάδα, στήνει το νέο φασιστικό κράτος, τώρα που οι δυτικοί ιμπεριαλιστές φέρνουν στην εξουσία τους πιο αντιδραστικούς, φασίστες και αντιτριτοκοσμικούς εκπροσώπους τους, τώρα το πολιτικό και το οργανωτικό δυνάμωμα της ΟΑΚΚΕ είναι πιο απαραίτητα από ποτέ.

Τώρα ιδιαίτερα που το φαιο -«κόκκινο μέτωπο ετοιμάζει μια ναζιστικού τύπου δικτατορία στην Ελλάδα η οποία αντιστοιχεί ακριβώς σε μια αποικία της Ρωσίας για την οποία μας προορίζουν, τώρα είναι που πρέπει να ακουστεί όσο πιο πολύ γίνεται η φωνή μας και οι θέσεις μας στους ανθρώπους του λαού. Ώστε να διαφωτίσουμε, να εξηγήσουμε και να πείσουμε για να μπορέσουμε να οργανώσουμε την αντίσταση, το δημοκρατικό αντιφασιστικό μέτωπο στην νέα επερχόμενη ιμπεριαλιστική κατοχή και αν είναι δυνατό να την καθυστερήσουμε ή και να την εμποδίσουμε. Όλα αυτά απαιτούν και οικονομική δύναμη.

Αυτή σε ορισμένες στιγμές (εκλογές) γίνεται ένας εξαιρετικά αποφασιστικός παράγοντας. Μέχρι τώρα στηριζόμαστε κυρίως στις εισφορές των μελών μας και των στενών φίλων μας που φτάνουν στην αυτοθυσία ακόμα μέσα στην οικονομική κρίση που «χτύπησε» και εμάς όπως όλο το λαό. Αυτό το εύρος της οικονομικής ενίσχυσης πρέπει να πλατύνει.

Έτσι σας καλούμε να στείλετε την ενίσχυση σας είτε με κατάθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό 160/764962-29 και ΙΒΑΝ GR 72 0110 1600 0000 1607 6496 229

Ή με ταχυδρομική επιταγή στο όνομα Κώστας Κούτελος, ΤΘ 3408, 10210 Αθήνα.

Ας γίνει η νέα χρονιά όχι μόνο μια χρονιά κλιμάκωσης της επίθεσης του εχθρού αλλά και η αρχή μιας νέας εποχής αντίστασης σε αυτόν.