Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΗΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

H μαζική σφαγή των γάλλων πολιτών από τους ρατσιστές κανίβαλους του ΙSIS, είναι η τελευταία από μια σειρά σφαγών αμάχων

τα τελευταία 10 χρόνια σε μια σειρά πρωτεύουσες όχι μόνο της Ευρώπης και της Δύσης αλλά όλου του πλανήτη. Όλες αυτές οι σφαγές, ενώ έχουν σαν κοινή ιδεολογική γραμμή τους το γενοκτονικό ρατσισμό που εξισώνει τις κρατικές πολιτικές με τους άμαχους πολίτες των βαλλόμενων κρατών, η πολιτική τους πρόθεση είναι συνήθως μία η προβοκάτσια:

δηλαδή να σύρουν τη χώρα που υπήρξε θύμα της επίθεσης να γίνει θύτης μιας αντικειμενικά λαθεμένης ή εσκεμμένα εγκληματικής αντεπίθεσης. Η πιο χαρακτηριστική τέτοια προβοκάτσια ήταν  η  σφαγή του Μανχάταν που προκάλεσε τις καταστροφικές για το Αφγανιστάν και το Ιράκ, και, όπως αποδείχτηκε, και για τις ίδιες τις ΗΠΑ, αλλά τελικά ευνοϊκές για τη ρώσικη διπλωματία άδικες εισβολές των ΗΠΑ στις δύο αυτές χώρες. Η δεύτερη πιο χαρακτηριστική προβοκάτσια (αν και προηγούμενη χρονικά), ήταν η σφαγή των κατοίκων των πολυκατοικιών της Μόσχας που προκάλεσε, στην πραγματικότητα δικαιολόγησε τη γενοκτονική αντεπίθεση της Ρωσίας και την κατοχή της Τσετσενίας.

 Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι  η σφαγή  του Παρισιού είναι μια προβοκάτσια που αποτελεί κλιμάκωση της επίσης προβοκατόρικης σφαγής των σκιτσογράφων του Γενάρη, που όπως και εκείνη έχει σαν στόχο να σύρει τη Γαλλία και μαζί της όλη την Ευρώπη στο να συνταχθεί με τον Πούτιν και τον Άσαντ για να πολεμήσουν από κοινού τους προβοκάτορες του ISIS. Αν ο ISIS δεν ήταν πάνω από όλα ένα προβοκατόρικο κατασκεύασμα δεν θα δυσκόλευε τη θέση του στα απέραντα μέτωπα του στη Συρία και στο Ιράκ με το να στρέψει με τη χθεσινή σφαγή εναντίον του όλη την Ευρώπη. Ούτε θα καυχιόταν ότι σκότωσε τους 200 ρώσους αμάχους κατεβάζοντας το ρώσικο αεροπλάνο πάνω από το Σινά. Αντίθετα η Ρωσία του Πούτιν μπορεί να θριαμβεύσει διπλωματικά χάρη στη σφαγή του Παρισιού, σε συνδυασμό με αυτή του Σινά, αν η Ευρώπη δείξει πλήρη έλλειψη πολιτικής οξυδέρκειας εκτός από έλλειψη αρχών. Αυτό όχι μόνο γιατί ως τώρα η Γαλλία του Ολάντ αν και βομβάρδιζε τον ISIS δεν δεχόταν να συμμαχήσει με τον Άσαντ και το φασιστικό Ιράν ενάντια του, αλλά κυρίως γιατί μια παρατεταμένη εμπλοκή της ΕΕ στο πλευρό της Ρωσίας στα πλαίσια μιας παγκόσμιας αντι-ISIS συμμαχίας θα μετέτρεπε τη Ρωσία από χιτλερικό εισβολέα, διαμελιστή και καταβροχθιστή της Ουκρανίας, σε σωτήρα της Ευρώπης και έτσι θα την παρέλυε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο βαθιά δοκιμαζόμενος δημοκρατικός και αντιφασίστας γαλλικός λαός, δεν θα ακολουθήσει το ρωσόφιλο Ολάντ σε μια κλιμάκωση της τυχοδιωκτικής  ιμπεριαλιστικής του επέμβασης δίπλα στη Ρωσία και στις ΗΠΑ πάνω στο σώμα της ματοβαμένης μαρτυρικής Συρίας. Οι κανίβαλοι του ISIS μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότατα  από τον ίδιο το λαό της Συρίας αρκεί οι ευρωπαϊκές χώρες και βέβαια οι επεμβασίες των ΗΠΑ να σταματήσουν τα βρώμικα συνεταιρικά  παιχνίδια τους με το μέτωπο της εισβολής Πούτιν, Άσαντ και Ιράν και να κάνουν το μόνο που αρνούνται να κάνουν από την ώρα που ο Άσαντ άρχισε να εξοντώνει αμάχους της δημοκρατικής αντιπολίτευσης: Να δώσουν σε αυτήν τα κατάλληλα βαριά όπλα (ιδιαίτερα αντιαεροπορικά) για να πολεμήσει και τον Άσαντ και τον ISIS και τους ρώσους και ιρανούς από αέρος και στεριάς επεμβατιστές. Άλλωστε χωρίς τις υπολογισμένες αρχικές πλάτες του Άσαντ και των φιλο-ιρανών του Ιράκ στον ISIS αυτός ο τελευταίος δεν θα είχε ποτέ επεκταθεί σε δυο χώρες.

 Σε μια ελεύθερη δημοκρατική Συρία κανένας ISIS δεν θα είχε ούτε λίγες μέρες ζωής. Από την άλλη μόνη της η ήττα του ISIS καθόλου δεν φτάνει για να μην σφάζεται ο λαός της Γαλλίας και των άλλων χωρών από κανίβαλους. Γιατί αυτοί είναι μέσα σε όλες  τις χώρες και σε όλες τις χώρες πρέπει να στηθούν αντιφασιστικά μέτωπα, που θα ενώνουν τους λαούς ενάντια σε ισλαμοφασίστες, σε λευκούς ή μη λευκούς ρατσιστές και εθνορατσιστές, και σε φασίστες κλασικούς και ψευτοαριστερούς. Επίσης πρέπει - να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί, σαν διεθνή ρεύματα καθόλου συμπτωματικά, αγαπάνε και αναγνωρίζουν σαν παγκόσμιο κέντρο τους, τον ισχυρότερο εχθρό κάθε δημοκρατισμού, το ρώσικο σοσιαλιμπεριαλισμό. Στο βάθος και ειδικά στην Ευρωπαϊκή ήπειρο το πολύ αίμα δεν έχει  ακόμα αρχίσει να χύνεται και το μεγάλο μαχαίρι που κατεβαίνει  δεν έχει τη λαβή του σε καμιά Μέση Ανατολή αλλά στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης  όπου βρίσκεται το κεφάλι της πιο μεγάλης σε έκταση, πιο δόλιας και διπλωματικά πιο μελετημένης από τις δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις.

Αθήνα, 14/11/2015