Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Ο ΝΟ.1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, OI Π.Ο.Υ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΕΣ

Με αφορμή την πανδημία οι νεοχιτλερικοί του Πεκίνου έχουν ως γνωστό επιδοθεί σε μια παγκόσμια διπλωματική εκστρατεία που φέρει τη μορφή «βοήθειας» προς τις πληττόμενες χώρες της Δύσης. Σε μερικές χώρες η παραπάνω εκστρατεία πετυχαίνει το στόχο της με τη βοήθεια φιλικών στον ρωσοκινέζικο άξονα κυβερνήσεων. Όμως πολλά κράτη καταγγέλλουν την κινέζικη βοήθεια σαν αναποτελεσματική ή και εντελώς σάπια (πχ ακατάλληλες μάσκες, ανακριβή τεστ) ενώ ήδη η ΕΕ ξεσκεπάζει την υποκρισία του Πεκίνου που όταν λαμβάνει ευρωπαϊκή βοήθεια συνιστά χαμηλούς τόνους στον αποστολέα ενώ όταν η ίδια στέλνει κάτι στο εξωτερικό αυτοπροβάλλεται σα σωτήρας. Το βασικότερο είναι ωστόσο ότι στο διεθνή έγκυρο τύπο μένει σταθερή και με νέα στοιχεία η αρθρογραφία για τις ευθύνες της κινεζικής πολιτικής ηγεσίας και των φίλων της σε όλο τον κόσμο, για την εμφάνιση και κυρίως για την παγκόσμια διάδοση του covid-19.

 

Οι κινεζικές αρχές αρχικά (μέσα Δεκέμβρη) προσπάθησαν να αποκρύψουν την ύπαρξη της νέας λοίμωξης και τιμώρησαν όσους επιχείρησαν να ενημερώσουν τον κόσμο. Αυτό συνέβαινε ήδη στις 31 του Δεκέμβρη, όταν στο επίκεντρο της πανδημίας, την πόλη Βουχάν της επαρχίας Χουμπέι, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν ήδη ξεπεράσει τα 100 και οι νεκροί ανέρχονταν σε 15. Μέχρι τα μέσα Γενάρη οι κινεζικές αρχές επέμεναν ότι «δεν υπάρχει καμία απόδειξη μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο», έναν ισχυρισμό που τον επανέλαβε τότε η δεμένη με το Πεκίνο και οπωσδήποτε με τη Μόσχα εγκληματική ηγεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που παραμένει στη θέση της. Στις 18/1 οι κινέζοι σοσιαλφασίστες επέτρεψαν τη διεξαγωγή ενός φεστιβάλ στη Βουχάν, μιας μαζικής εκδήλωσης που προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες άτομα. Λίγο αργότερα, στις 23/1 απαγορεύτηκαν οι πτήσεις από τη Βουχάν προς την υπόλοιπη Κίνα όμως οι διεθνείς αερομεταφορές συνεχίστηκαν κανονικά. Στο σημείο αυτό βρίσκεται η αποκάλυψη της συνειδητής επιλογής των χιτλερικών του Πεκίνου να εξάγουν την επιδημία που οι ίδιοι μετά βίας μπορούσαν να συγκρατήσουν.

«Είναι σαν να λένε στον εαυτό τους: “Θα βυθιστούμε, και θα μπορέσουμε έτσι να παρασύρουμε και τον υπόλοιπο κόσμο στον πάτο μαζί μας”, σχολιάζει με άρθρο του της 10/4 ο Άντριου Σάλιβαν στο περιοδικό Intelligencer (https://nymag.com/intelligencer/2020/04/andrew-sullivan-time-for-conscious-uncoupling-with-china.html).

Αυτή η στάση του Πεκίνου δεν θα είχε το τερατώδες αποτέλεσμα που τελικά είχε, αν η ηγεσία του ΠΟΥ δεν επέμενε και τότε και ως την τελευταία στιγμή να διαπράξει το δεύτερο και μεγαλύτερο έγκλημα της ότι η επιδημία δεν έχει γίνει πανδημία, οπότε δεν χρειάζεται να κοπούν οι αεροπορικές συνδέσεις της Κίνας προς τον έξω κόσμο ή για την ακρίβεια ότι οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου δεν πρέπει να απαγορεύσουν ή έστω να ελέγξουν και να πάρουν μέτρα καραντίνας για τους ταξιδιώτες από την Βουχάν και γενικότερα από την Κίνα. Το τρίτο και συνεχιζόμενο έγκλημα της ηγεσίας του ΠΟΥ είναι ότι δεν χρειάζονται οι προστατευτικές μάσκες για τις μετακινήσεις των πλατιών μαζών στον υπόλοιπο κόσμο η ακόμα χειρότερα ότι κάνουν κακό. Η κύρια εξήγηση γι αυτή τη στάση είναι ότι αφού η Κίνα φοράει παντού μάσκες, και μάλιστα είναι αυτή που κυρίως τις παράγει στον κόσμο, έχει συμφέρον από τη διάδοση του ιού στη Δύση οπότε από τη μη χρήση των μασκών η οποία είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της μη διάδοσης. Από την άλλη αν ο ΠΟΥ έβγαζε τη θέση ότι οι μάσκες είναι απαραίτητες, δηλαδή έπαιρνε τη θέση της ίδιας της Κίνας, αλλά και της Ταϊβάν και της Νότιας Κορέας, τότε όλες οι χώρες θα απαιτούσαν από την Κίνα να τους παραδώσει ένα μεγάλο κομμάτι από την παραγωγή της που τώρα την κρατάει για τον εαυτό της και ένα μικρό μέρος της στέλνει στο εξωτερικό.

Εννοείται ότι η ελληνική υγειονομική διακομματική διακυβέρνηση που έχει ιεροποιημένο εκπρόσωπό της τον αγαπημένο του ρώσικου τύπου Τσιόδρα, ακολουθεί στην πράξη τον ΠΟΥ κόντρα στη απόφαση του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Πρόληψη των Επιδημιών και του Ελέγχου.