Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Θανάσιμη απειλή για τον πληθυσμό της χώρας ο εκκλησιαστικός ελληνικός μεσαίωνας που επελαύνει με διακομματική έγκριση

Στη χώρα όπου ο μεσαίωνας του αντι-εμβολιαστικού κινήματος δεν βρίσκει απάντηση από την κρατική πολιτική, και έχει ήδη πάνω από εκατό νεκρούς από γρίπη, ο κίνδυνος για την υγεία των πολιτών από μία πολλαπλάσια σε επικινδυνότητα απειλή όπως είναι ο κορονοϊός είναι ασύλληπτος.

 

Ο μεγαλύτερος κυνισμός και ο σκοταδισμός εμφανίστηκαν προχθές όταν μοιραία πρόκυψε το ζήτημα της επικινδυνότητας του εκκλησιασμού και της συμμετοχής πελώριου αριθμού ανθρώπων στη θεία κοινωνία, δηλαδή στο πέρασμα ενός και του ίδιου κουταλιού από το στόμα δεκάδων και εκατοντάδων ανθρώπων. Αν η ίωση επεκταθεί καταλαβαίνει κανείς τι θα συμβεί σε μία χώρα με δέκα χιλιάδες εκκλησίες αν δεν δοθεί από τους ειδικούς και το κράτος οδηγία να απέχουν από αυτή τη διαδικασία για όσο διάστημα ο ιός απειλεί σοβαρά τον κόσμο και τη χώρα μας.

Εκεί παρατηρήθηκε το πρωτοφανές: Το κράτος απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε σύσταση και  άφησε τους παπάδες να διαδίδουν το απρόσβλητο των πιστών λόγω της θείας πρόνοιας,  πράγμα που είναι εγκληματικό. Όμως αυτό που δεν είναι απλά εγκληματικό αλλά είναι δείγμα του πόση σαπίλα, πόσος μεσαίωνας και πόση κτηνωδία έχει μαζευτεί μέσα στη χώρα και τη διοικεί είναι το πως αντιμετωπίστηκε η περίπτωση Γιαμαρέλλου. Η Γιαμαρέλλου είναι μια καθηγήτρια της λοιμωξιολογίας, από τις πιο έγκυρές. Αυτή  βγήκε να δηλώσει χωρίς καμία αναστολή ότι όποιος πιστεύει δεν κινδυνεύει από τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλο μυστήριο όπως η θείας κοινωνία!!! Αντί να αντιμετωπίσει άμεσα καταγγελία από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ, να κινηθούν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της από τον ιατρικό σύλλογο, να βγουν να την κατακεραυνώσουν οι γιατροί και ειδικά όλοι οι λοιμωξιολόγοι, και ιδίως ο  υπεύθυνος του ελληνικού κράτους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού λοιμοξιωλόγος Τσιόδρας, την άφησαν κανονικότατα στο απυρόβλητο, δίνοντας της το κύρος μιας «επιστημονικής άποψης», ικανής να στείλει στον τάφο κάθε πιστό που μέχρι τότε διατηρούσε τις επιφυλάξεις του, και είχε ανοιχτά τα αυτιά του για το πως θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα οι γιατροί, και όχι οι ανυπόληπτοι παπάδες. Τέτοιες «επιστημονικές» απόψεις διακινδυνεύουν τη ζωή και κάθε μη θρησκευόμενου  ανθρώπου που θα ζήσει μέσα στο περιβάλλον της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού που οι εγκληματίες νεομεσαιωνιστές εγγυούνται.

Μάλιστα εκδηλώθηκε και πολιτική υποστήριξη στην ιερή ρομφαία της πίστης απέναντι στην επιστήμη. Ένας ήταν ο Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ, καρδιολόγος που δήλωσε ότι όσοι νιώθουν την ανάγκη για κοινωνία μπορούν να το κάνουν χωρίς φόβο και ενδοιασμό!. Μετά βγήκε η βουλευτής της ΝΔ Ράπτη και δήλωσε κι αυτή με τη σειρά της ότι κοινώνησε και θα κοινωνήσει ξανά, γιατί μπορεί κι αυτή να έχει την άποψή της. Μπορούν όλοι αυτοί να έχουν τις απόψεις τους που οδηγούν στο θάνατο, χωρίς κανείς από το κόμμα τους ή από την κυβέρνηση ή από τους επίσημους φορείς να επιμένουν στο αντίθετο, όμως  ο καθηγητής της Δημόσιας Υγείας στο πανεπιστήμιο του London School of Economics Μόσιαλος  που δήλωσε όσο μπορούσε πιο λεπτά τη θέση της επιστήμης κόντρα στη Γιαμαρέλλου εξαναγκάστηκε να πάψει να μιλάει στα κανάλια. Εκτός από το προφανές, που ήταν να διαφωνήσει με τη Γιαμαρέλλου, ενημέρωνε το λαό  και δέχθηκε πολλές επιθέσεις επειδή από την πρώτη στιγμή μίλησε για τη σοβαρότητα της κατάστασης, παρακίνησε την κυβέρνηση να πάρει περισσότερα μέτρα, να ενισχύσει τις υποδομές υγείας, και βγήκε θαρρετά να καταγγείλει για ανευθυνότητα τους καρναβαλιστές της Πάτρας,.

Ο λαός της Κίνας ένιωσε όλη τη βαρβαρότητα του κινέζικου σοσιαλφασισμού με το ξέσπασμα της κρίσης του κορονοϊού μέσα στην Κίνα, όταν το σοσιαλφασιστικό καθεστώς άφησε έρμαιο τον πληθυσμό σε ανεξέλεγκτες υγειονομικές συνθήκες κατανάλωσης ακατάλληλης τροφής άγριων ζώων, και στη συνέχεια όταν έκρυψε τη σοβαρότητα της απειλής, φίμωσε γιατρούς που την αποκάλυψαν, και δεν φρόντισε να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για τη μη εξάπλωση (δες άρθρο που δημοσιεύεται στο ίδιο φύλλο).

Στη συνέχεια οι φιλελεύθεροι αστοί της Ευρώπης άφησαν απροστάτευτους τους λαούς των χωρών τους όταν έκριναν πιο σημαντική την απρόσκοπτη και ελεύθερη κίνηση του εμπορίου με την Κίνα από τον κίνδυνο  μίας πανδημίας, με την άρνησή τους να κλείσουν τα σύνορά τους και να απομονώσουν την Κίνα, και μετά αφότου η επιδημία άρπαξε την Ιταλία, αρνήθηκαν να βάλουν σε προσωρινή ταξιδιωτική καραντίνα την Ιταλία και έτσι η επιδημία άρπαξε για τα καλά την Ευρώπη και άλλες ηπείρους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ήταν φυσικό στη χώρα μας όπου το φαιο«κόκκινο» ρωσόδουλο μέτωπο είναι παντοδύναμο πολιτικά, να οργιάσει η χειρότερη αντίδραση. Λειτουργεί σαν ένα καθεστώς διασφάλισης των συμφερόντων του νεοχιτλερικού άξονα, και αντιμετωπίζει τις ζωές των πολιτών του σαν αναλώσιμες όπως το έχει δείξει ήδη σε αρκετές περιπτώσεις.

Κάθε προοδευτικός άνθρωπος δεν πρέπει να αφήσει σε ένα τέτοιο καθεστώς να διαχειριστεί με τέτοιο βάναυσο τρόπο τη φυσική ύπαρξη του πληθυσμού.

Πρέπει να απαιτήσει από την κυβέρνηση α) πρώτα και κύρια να απομακρύνει από τις θέσεις τους όλους όσους βγαίνουν με την ιδιότητα του γιατρού να παραπλανούν και να διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις όπως ότι οι πιστοί δεν κινδυνεύουν από ένα κουτάλι επειδή αυτό είναι ιερό, β) να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση των νοσοκομείων και των εργαστηρίων εξέτασης των δειγμάτων.

Κι επειδή όλα αυτά θα αργήσουν να γίνουν σε αυτή τη χώρα, καλό είναι άμεσα να πάρουν όλοι υπόψη τους τα γνωστά μέσα προφύλαξης και να τα εφαρμόζουν (τήρηση αποστάσεων, καθαρισμός χεριών, και, κυρίως να κατασκευαστούν επειγόντως μάσκες που δεν έχουμε καταλάβει πως είναι καλύτερο να τις φοράει κανείς για να αμυνθεί παρά να μην τις φοράει).

Μόνο ένα λαϊκό κίνημα για την προστασία της υγείας μπορεί να αποδώσει απέναντι σε πολιτικούς απατεώνες, επίορκους επιστήμονες και σκοταδιστές παπάδες.