Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Καθυστερούν τουριστική επένδυση 1,5 δις

Η παραγωγή κοινωνικού πλούτου δεν πραγματοποιείται παρά μονάχα με την εργασία. Για να υπάρχει εργασία, θα πρέπει να υπάρχουν μέσα παραγωγής. Αυτήν την αναντίρρητη αλήθεια την σκοτώνουν καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια ο σοσιαλφασισμός και οι συνοδοιπόροι του, καταστρέφοντας τη χώρα και φτωχοποιόντας το λαό της, με την καταστροφή της παραγωγής της και την εμπόδιση της ανάπτυξής της.

Περίπου 12 χρόνια καθυστερεί αυτή η επένδυση στην περιοχή της Αταλάντης, η οποία θα απασχολήσει περίπου 8800 εργαζόμενους σε θέσεις άμεσης ή έμμεσης πλήρους απασχόλησης. Αν και το ΣτΕ ενέκρινε το Προεδρικό Διάταγμα για την οριοθέτηση της Περιοχής Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης, εν τούτοις «η επένδυση θα πρέπει να… αναμετρηθεί με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), τις υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού, όπως η Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων και σειρά άλλων υπηρεσιών» (http://www.capital.gr/23-4). Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στη Νέα Ανατολή, η καθυστέρηση στις διαδικασίες αδειοδότησης είναι μια μέθοδος σαμποράζ που ακολουθεί το ρωσόδουλο καθεστώς. Αυτή η μέθοδος ακολουθήθηκε στη μεταλλουργία χρυσού της TVX στη Χαλκιδική με αποτέλεσμα να χρεωκοπήσει και να φύγει η εταιρεία, και ακολουθείται και τώρα με την καναδική EldoradoGold.

Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι οι άμεσες ξένες επενδύσεις στη χώρα να βρίσκονται στην περιοχή του μηδενός ως ποσοστό του ΑΕΠ.

 

Το πιο πάνω άρθρο δημοσιεύτηκε στο φ. 535 της Νέας Ανατολής