Εμβολιαστείτε μαζικά!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ


Είναι διαδεδομένη η άποψη στη χώρα μας ότι το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης υπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών καθώς επίσης και ότι δεν είναι ασφαλές. Η αμφισβήτηση της ασφάλειας του εμβολίου που έχει εγκριθεί από το σύνολο των οργανισμών υγείας όλων των κρατών και των οργανισμών ενοτήτων κρατών και οπωσδήποτε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας καλλιεργείται συστηματικά από το ψευτοΚΚΕ, τον ΣΥΝ το ΛΑΟΣ και τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και υποστηρίζεται έμμεσα από μέρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μέσω ορισμένων καναλιών.
Το πολύ ανησυχητικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι οι κήρυκες της πολιτικής αντίδρασης δεν βρίσκουν απήχηση μόνο στις επιστημονικά πιο αμόρφωτες μάζες αλλά στους ίδιους τους γιατρούς και μάλιστα περισσότερο σε αυτούς παρά στο πλατύ κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις πρώτες μέρες του εμβολιασμού του νοσηλευτικού προσωπικού δεν είχε εμβολιαστεί ούτε το 10%. Οι ρυθμοί εμβολιασμού αυξήθηκαν μόνο τις τελευταίες μέρες όσο άρχισαν να φτάνουν οι βαριά άρρωστοι από τη νέα γρίπη, να διασωληνώνονται στις εντατικές των νοσοκομείων και να πεθαίνουν. Αυτή η ιδιαίτερη διείσδυση του μεσαίωνα μέσα στους γιατρούς οφείλεται στο ότι ο μεσαίωνας αυτός δεν είναι γενικά μορφωτικού αλλά ιδεολογικού-πολιτικού χαρακτήρα. Οι έλληνες γιατροί που αρνούνται να εμβολιαστούν δεν είναι χειρότεροι από τους συναδέλφους τους του Γ΄ Ράιχ που υιοθέτησαν σαν επιστημονικά τα συμπεράσματα της ρατσιστικής ευγονικής. Όταν ο ιμπεριαλισμός σαπίζει καθώς μετατρέπεται σε ιμπεριαλισμό ναζιστικού ή σοσιαλφασιστικού τύπου οι επιστήμονες που τον υπηρετούν μπορεί να υιοθετήσουν κάθε δεισιδαιμονία που αντιστοιχεί σε αυτό το σάπισμα.
Η αμφισβήτηση για την ασφάλεια του εμβολίου παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ στα πλαίσια τάχα του δημόσιου επιστημονικού διαλόγου ανάμεσα σε γιατρούς. Έτσι παρουσιάζεται εξίσου ως επιστημονική η άποψη των αρνητών της ασφάλειας του εμβολίου, που είναι οι ίδιοι που ισχυρίζονται επίσης ότι η νέα γρίπη παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα και γι αυτό δεν απαιτείται εμβολιασμός, και η άποψη των γιατρών που ισχυρίζονται το αντίθετο υποστηρίζοντας τους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας που έχουν ερευνήσει και διαπιστώσει την ασφάλεια των εμβολίων. Είναι αδύνατον ένας γιατρός και μια ομάδα ακόμα γιατρών να μιλάει για ανασφαλές εμβόλιο χωρίς να αναφέρεται στα στοιχεία μιας παγκόσμιας στατιστικής των επιπτώσεων από εκατοντάδες εκατομμύρια εμβολιασμούς που την διενεργούν όλα τα κράτη κάτω από τον συντονισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ). Η ανθρωπότητα και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με την καθοδήγηση των επιστημόνων του ΠΟΥ δίνει σήμερα μια μεγάλη και μαζική μάχη περιορισμού της εξάπλωσης γρίπης. Αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί ναι μεν αυτή η γρίπη δεν είναι πολύ βαριά για κάθε ξεχωριστό άτομο που γίνεται φορέας της, αλλά είναι πολύ εύκολο να μεταδοθεί οπότε είναι τόσο τεράστιος ο αριθμός των ανθρώπων που θα νοσήσουν ώστε ο απόλυτος αριθμός των ανθρώπων που θα πεθάνουν θα είναι τεράστιος. Ο εμβολιασμός χρησιμεύει στο να σταματήσει η μεγάλη εξάπλωση. Ο δεύτερος λόγος είναι ελαχιστοποίηση επομένως των πιθανοτήτων μιας πιθανά επικίνδυνης μετάλλαξης του ιού που είναι δεμένη με αυτή τη μεγάλη εξάπλωση. Κάθε αμφισβήτηση της ασφάλειας των εμβολίων καθώς και οι ισχυρισμοί ότι η γρίπη αυτή είναι ήπια και επομένως δεν χρειάζεται εμβολιασμός, μπορεί να στηριχθεί μόνο στην εντελώς παράλογη συνωμοσιολογική θέση ότι όλες οι βιομηχανίες φαρμάκου, όλες οι κυβερνήσεις, όλοι οι οργανισμοί υγείας εθνικοί και διεθνείς και κάθε επιστημονική κοινότητα, είναι διαβρωμένες από πράκτορες ενός παγκόσμιου σχεδίου είτε εκμετάλλευσης είτε καταστροφής της ανθρωπότητας. Μιλάμε για εκμετάλλευση των λαών και κρατών από τις βιομηχανίες φαρμάκων στην πρώτη περίπτωση και για την πρόκληση εκατομμυρίων νεκρών στην περίπτωση του σατανικού σχεδίου καταστροφής. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί κανείς να βρει πίσω από αυτό το σχέδιο σε πρώτο πλάνο τα διεθνή μονοπώλια και τις ΗΠΑ και σε δεύτερο πίσω από αυτά, αλλά ακόμα ψιθυριστά, τον αναγκαίο για την ενότητα κάθε παγκόσμιου σατανικού σχεδίου εβραίο.
Η ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του ψευτοΚΚΕ για τη γρίπη ξεκαθαρίζει ότι: Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι διάφοροι τύποι ιών προέρχονται από ερευνητικά εργαστήρια που ελέγχονται από τα μονοπώλια. Τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο ΣΥΝ για τη γρίπη των πτηνών, για την καλλιέργεια και τη διάδοση του έιτζ στον πλανήτη τάχα από τους Αμερικάνους.
Η προηγούμενη θέση του ψευτοΚΚΕ εκφράζεται στην ουσία της, αλλά πιο καλυμμένα, από τον ΣΥΝ, το ΛΑΟΣ τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και κάποιους μεσαιωνιστές με την αμφισβήτηση της αναγκαιότητας του εμβολίου. Όταν προχωρούν περισσότερο μιλούν και για την ακαταλληλότητά του και επομένως για την εγκληματική φύση του δυτικού κεφαλαίου. Αλλά ακόμα και όποιον διαφωνήσει με την ακαταλληλότητα του εμβολίου προσπαθούν να τον δηλητηριάσουν με το ναζιστικό μίσος εναντίον της ανεπτυγμένης δυτικού τύπου ερευνητικής βιομηχανίας λέγοντάς του ότι ο καπιταλισμός τον εμβολιάζει για να τον εκμεταλλευτεί! Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την κοινή γραμμή σοσιαλφασιστών, εθνορατσιστών και ναζιστών δίνουμε παρακάτω.
-Χρυσή Αυγή: Επιπλοκές τις οποίες δεν έχει αποκλείσει κανένας και μάλιστα ουδείς μας έχει ενημερώσει τι είδους μπορεί να είναι αυτές! Είναι βέβαιο ότι η βεβιασμένη παραγωγή του συγκεκριμένου εμβολίου μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι δικαιολογημένη η υστερία η οποία δημιουργήθηκε γύρω από την πανδημία της νέας γρίπης αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες-κολοσσοί είναι σίγουρο πως αύξησαν θεαματικά τον τζίρο τους και αναμένεται να εισπράξουν πολλά από την πώληση του εμβολίου. Ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα είναι το γεγονός ότι οι θάνατοι από την κανονική, εποχιακή γρίπη είναι κάθε χρόνο πολύ περισσότεροι από τους θανάτους που έχουν καταγραφεί από την περίφημη νέα γρίπη. Κανένας όμως δεν μιλάει γι αυτό με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρωτοφανής πανικός αλλά και δικαιολογημένη δυσπιστία.
-Καρατζαφέρης: Δε νομίζω ότι η πραγματική διάσταση είναι αυτή που μας έδινε το Υπουργείο πριν από μερικούς μήνες, όταν, σε καθημερινή βάση, είχαμε καταμέτρηση ασθενούντων. Ο κόσμος το αντιμετωπίζει πιο θαρρετά και νομίζω ότι η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει. Εξάλλου οι συνολικοί θάνατοι στη Ελλάδα από τη γρίπη είναι πολύ λιγότεροι από τα θύματα των τροχαίων μιας ημέρας.
-Απόφαση του πολιτικού γραφείου του ψευτοΚΚΕ: Για το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπηρέτες η περίπτωση μαζικής ασθένειας του πληθυσμού μεταφράζεται σε κόστος από την ενδεχόμενη μαζική απουσία εργαζομένων από την εργασία τους, λόγω ασθένειας των ίδιων ή των παιδιών τους, από απαγορευτικές ταξιδιωτικές και εμπορικές οδηγίες μεταξύ των χωρών, από μείωση των μετακινήσεων κ.ά. Γι αυτό και προετοιμάζουν έκτακτα μέτρα, με στόχο την αποφυγή παρενεργειών στην κερδοφορία και την αποφυγή έντασης της λαϊκής διαμαρτυρίας, αλλά και για να αξιοποιηθούν από την κυβέρνηση στη λογική της επιτυχούς πολιτικής διαχείρισης μιας δύσκολης κρίσης.
-ΣΥΝ (Τριγάζης): Διαφέρουν οι εκτιμήσεις και για τις αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι τεράστια κέρδη ετοιμάζονται να αποκομίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες βιάζονται να διαθέσουν τα υπό παραγωγή νέα εμβόλια πριν καν δοκιμαστούν.
Τα δύο κόμματα του σοσιαλφασισμού ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ, το φασιστικό ΛΑΟΣ, η ναζιστική Χρυσή Αυγή και η συνασπισμική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ λένε είτε άμεσα είτε συγκαλυμμένα ότι η δηλητηρίαση όλου του πλανήτη από το εμβόλιο είναι μέσα στη φύση τάχα του καπιταλισμού που δεν υποχωρεί ούτε μπροστά στην καταστροφή της υγείας του κάθε εμβολιαζόμενου προκειμένου να κερδίσει από αυτόν ακόμα και ένα δύο δολάρια. Κανένα βιώσιμο κοινωνικό σύστημα στην ιστορία δεν σκότωνε και δεν δηλητηρίαζε σκόπιμα και με σύστημα, αδιάκριτα, τους ανθρώπους του, τους πολίτες του, τους υποτελείς, τους δούλους και τους δουλοπάροικους, πόσο μάλλον ο καπιταλισμός, το άνθος όλων των εκμεταλλευτικών συστημάτων. Ούτε και μπορεί να υπάρξει βιώσιμο τέτοιο κοινωνικό σύστημα όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και των ζώων. Το λιγότερο που λέμε είναι ότι οι νόμοι της βιολογίας το απαγορεύουν. Το μόνο σύστημα που διακήρυξε και έκανε πράξη τη μαζική εξόντωση ανθρώπων, των Εβραίων, αλλά και των μπολσεβίκων, των μεγαλύτερων εχθρών της άριας φυλής, και σχεδίαζε τη μετατροπή όλων των κατωτέρων φυλών σε δούλους ήταν ο χιτλερικός ναζισμός. Το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ κατηγορούν είτε άμεσα είτε έμμεσα για ναζιστικές πρακτικές το δυτικό κεφάλαιο, ότι τάχα τα μονοπώλια καλλιεργούν τον ιό της γρίπης, όπως και των πτηνών και του έιτζ και μετά μολύνουν σκόπιμα τον πλανήτη, και οι ρωσόδουλοι Καραμανλής και Παπανδρέου τους διαθέτουν τα ΜΜΕ για να προπαγανδίζουν αυτές τις νεοναζιστικές απόψεις. Έτσι ο σοσιαλφασισμός ακόμα και με αφορμή τη γρίπη καλλιεργεί και ξεκαθαρίζει από τώρα ότι το πλαίσιο της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης ανάμεσα στη ναζιστική Ρωσία του Πούτιν, που διψάει για αναδιανομή των παγκόσμιων σφαιρών επιρροής, και στη Δύση που ελέγχει τις παγκόσμιες αγορές, θα είναι ξεκάθαρα η ναζιστικού τύπου σύγκρουση που γνώρισε η ανθρωπότητα, ο αφανισμός και η ολοκληρωτική εξόντωση του αντίπαλου απόλυτου κακού, του Εβραίου παλιά, του μονοπωλιστή Εβραίου και γενικά της εβραιοκίνητης Δύσης σήμερα. Ο σοσιαλφασισμός δεν μπορεί παρά να προπαγανδίζει το απόλυτο ρατσιστικό μίσος, για να μπορεί να διαπράξει γενοκτονία σε πλανητική σφαίρα προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ηγεμονιστικού άξονα Ρωσίας-Κίνας. Γι αυτό η αντισημιτική, τάχα αντισιωνιστική, ψευτοαριστερά ενώνεται σήμερα με τον κλασικό φασισμό του ΛΑΟΣ και τον χιτλερικό αντισημιτισμό της Χρυσής Αυγής με κείμενα για την γρίπη που είναι του ίδιου περιεχομένου.
Το κλασικό ναζιστικό κείμενο του πολιτικού γραφείου του ψευτοΚΚΕ για τη γρίπη ξεκαθαρίζει ότι υπό μαζική εξόντωση στην επερχόμενη, όπως ελπίζει μελλοντική εξουσία του θα βρίσκονται όλοι οι εσωτερικοί του εχθροί, οι κάθε λογής διαφωνούντες. Η γρίπη είναι ταξικό ζήτημα, λέει η απόφαση, γιατί οι συνθήκες ζωής της εργατικής τάξης είναι οι χειρότερες. Τόσο χειρότερες ώστε η γρίπη του αστού και η γρίπη του εργάτη να διαχωρίζονται σε δύο απόλυτα διακριτές ταξικά γρίπες. Η εργατική τάξη, οι λαϊκές οικογένειες δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα της κυβέρνησης ότι αντιμετωπίζουμε ένα δήθεν υπερταξικό, εθνικό πρόβλημα. Όπου επικράτησε αυτή η αντίληψη οδήγησε στη συναίνεση για αφαίρεση λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Η εργατική τάξη θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι η γρίπη είναι ταξικό ζήτημα. Επομένως όσοι δεν θα το αναγνωρίζουν θα είναι εκτός των συμφερόντων της τάξης και ενάντιά τους. Όταν βέβαια το ψευτοΚΚΕ μιλάει για εργατική τάξη εννοεί πάντα τους δικούς του ανθρώπους. Γι αυτό το λόγο το πολιτικό γραφείο του ψευτοΚΚΕ καλεί τους κομμουνιστές υγειονομικούς, τους δικούς του ανθρώπους δηλαδή, να φροντίσουν για την περίθαλψη της εργατικής τάξης που αναφέραμε, δηλαδή των δικών τους, των μελών τους κλπ. Αυτό βέβαια είναι αντιφατικό από την ώρα που απομακρύνουν όλο τον κόσμο, οπότε και τον δικό τους κόσμο, από το εμβόλιο. Όμως οι αντιφάσεις είναι το δευτερεύον. Το βασικό είναι να μπολιάσουν τα μέλη τους με το κανιβαλικό μίσος ενάντια στους εχθρούς τους και τη διακριτική μεταχείριση υπέρ του δικού τους στρατού. Γράφουν: Οι κομμουνιστές υγειονομικοί, όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για τον εντοπισμό των προβλημάτων, την αποκάλυψη ελλείψεων, κενών που υπάρχουν στο σύστημα Υγείας, αλλά και για την αντιμετώπιση και τη μείωση των επιπτώσεων από τη νέα γρίπη στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Μαζί με την οργάνωση της πάλης για να αποσπαστούν μέτρα για την πλήρη κάλυψη των λαϊκών αναγκών, θα εκφράσουν με πρακτικό τρόπο τη συμβολή τους όπου παραστεί ανάγκη. Σε υπηρεσίες Υγείας και οποιαδήποτε άλλη υποστηρικτική υπηρεσία που έχει ανάγκη ο λαϊκός άνθρωπος.
Η τελική πρακτική πρόταση των δύο σοσιαλφασιστικών κομμάτων που δεν δίνουν δεκάρα για το λαό, για τις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν ανεξαρτήτως ταξικής προέλευσης, για το κομμουνιστικό δικό τους υγειονομικό προσωπικό που μολύνει τους ασθενείς αφού δεν εμβολιάζεται, που δεν δίνουν δεκάρα για τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο μέτωπο κατά της εξάπλωσης της γρίπης και της μετάλλαξης του ιού, που θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε παγκόσμια εστία μόλυνσης, είναι να διοριστούν στο δημόσιο όλοι οι άνεργοι υγειονομικοί σύμφωνα με την απόφαση του πολιτικού γραφείου του ψευτοΚΚΕ ή να γίνουν πενήντα χιλιάδες διορισμοί υγειονομικών όπως θέλει ο ΣΥΝ. Επικεφαλής αυτού του στρατού των άεργων μισθοδοτούμενων, θα είναι οι νέοι υποψήφιοι Μέγκελε, οι κομμουνιστές συνδικαλιστές υγειονομικοί που προσπαθούν με την υποστήριξη πολλών ΜΜΕ καθημερινά να πείσουν για να μην εμβολιαστεί κανείς σ αυτή τη χώρα.
Ο σοσιαλφασισμός βυθίζει για άλλη μια φορά τη χώρα στις αποκρουστικές του ιδέες και πρακτικές. Χωρίς την υποστήριξη όλων των ηγεσιών των κομμάτων που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού είναι υποχρέωσή της να αναστείλει τις άδειες άσκησης επαγγέλματος των συνδικαλιστών υγειονομικών που επιμένουν να μην εμβολιάζονται όσο διαρκεί η γρίπη, καθώς επίσης να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους υγειονομικούς παρακινούν το λαό να μην εμβολιαστεί. Όμως δεν μπορεί να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο από ένα πρωθυπουργό που βρίσκεται στην υπηρεσία του εισαγόμενου ρώσικου ναζισμού που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένας περιορισμένος εμβολιασμός, τόσος που δεν θα εκθέσει τη χώρα σαν παγκόσμια πηγή μόλυνσης. Οι υγειονομικοί έχουν ένα καθήκον: οφείλουν να παίξουν τον κοινωνικό τους ρόλο, καλούνται να ξεφύγουν από τον ατομισμό τους που τον εκμεταλλεύεται και τον εμφανίζει ο ναζιστικός σοσιαλφασισμός με τη βοήθεια των ΜΜΕ και να εμβολιαστούν για χάρη των ασθενών τους. Καλούμε όλο το λαό να εμβολιαστεί. Αρκετά μας έχουν κάνει οι σαμποταριστές δεν χρειάζεται να μας σκοτώσουν κιόλας.