ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΙΣ 17.
ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ, ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΡΩΣΟΔΟΥΛΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Φαινομενικά στις εκλογές της 17 του Ιούνη συγκρούονται δύο πολιτικά στρατόπεδα: αυτό των κομμάτων που λένε ότι μπορούν να αλλάξουν αρκετά το μνημόνιο αλλά να μείνουν οπωσδήποτε στο Ευρώ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και αυτό των κομμάτων που λένε ότι θέλουν να αλλάξουν πολύ ή και να καταργήσουν το μνημόνιο ρισκάροντας να φύγουν από το Ευρώ (ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος, ΛΑΟΣ, ψευτοΚΚΕ, Χρ. Αυγή). Αυτά τα κόμματα έχουν και τις αντίστοιχες εξωκοινοβουλευτικές ουρές τους. Στη μέση των δύο στρατοπέδων εμφανίζεται η ΔΗΜΑΡ.

Στην πραγματικότητα ανεξάρτητα από τις διαθέσεις της βάσης και πολλών στελεχών των παραπάνω κομμάτων δεν υπάρχουν δύο στρατόπεδα αλλά ένα στρατόπεδο που απλά χρησιμοποιεί δύο αλληλοσυμπληρούμενες τακτικές για να υποδουλώσει την Ελλάδα και κυρίως για να εκβιάσει και τελικά να διασπάσει την ΕΕ προς όφελος του αφεντικού του, της φασιστικής Ρωσίας του Πούτιν.

Οι δύο τακτικές παίζονται ταυτόχρονα και ασταμάτητα επί δυόμισι ολόκληρα χρόνια. Η σχέση τους είναι η εξής: Οι φιλομνημονιακοί που ως τώρα κυβερνούν παίζουν το ρόλο του καλού δηλαδή του φίλου της ΕΕ και του πιστού οπαδού του Ευρώ. Οι αντιμνημονιακοί παίζουν το ρόλο του γνήσιου κακού δηλαδή απειλούν την ΕΖ ότι αν έρθουν στην εξουσία θα καταργήσουν τα μνημόνια οπότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει πράγμα που θα οδηγήσει σε γενική πιστωτική αναξιοπιστία όλη την ΕΖ σε χρεωκοπία του νότου και τελικά σε διάλυση την ΕΖ.

Μόνο χάρη στους αντιμνημονιακούς οι μνημονιακοί μπορούν να εκβιάζουν διαρκώς την ΕΖ να τους δώσει νέα δανεικά ή να τους χαρίσουν χρέος, αλλιώς την απειλούν ότι θα έρθουν στην εξουσία οι αντιμνημονιακοί. Έτσι η ΕΖ τους δίνει νέα κεφάλαια για να μην επεκταθεί τάχα η κρίση στο Νότο. Όμως αυτά πάνε πάντα στο βρόντο. Γιατί η κρίση στο Νότο επεκτείνεται καθώς όσα και να δώσει ο Βορράς, οι μνημονιακοί κυβερνήτες κάνουν βιομηχανικό σαμποτάζ μέσα στην κρίση, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΟΔIΖΟΥΝ τις επενδύσεις οπότε και η Ελλάδα όχι μόνο δεν συνέρχεται ποτέ αλλά καταστρέφεται παραπέρα (Πχ ακύρωση εκτροπής του Αχελώου, ακύρωση του ΕΣΠΑ δυο φορές, κατάργηση των Λεωφόρων και όλου του ρυθμιστικού ανάπτυξης της Αττικής, ακύρωση λιγνιτικών εργοστασίων, μπλοκάρισμα ερευνών για υδρογονάνθρακες, μπλοκάρισμα από ΣΤΕ ταράστιων ξενοδοχειακών μονάδων, υπερφορολόγηση βιομηχανιών κλπ, κλπ). Η ΕΖ των μονοπωλιστών που βρίσκεται σε ιδεολογική παρακμή και πλήρη αδυναμία πολιτικής και βαθιάς οικονομικής ανάλυσης απαντά στο παραγωγικό σαμποτάζ με αλλεπάλληλα μνημόνια που συνίστανται βασικά στο να μειώνουν τα μεροκάματα. Αλλά αυτά τα μνημόνια σε συνδυασμό με το παραγωγικό σαμποτάζ που εκτινάσσει την ανεργία δυναμώνουν την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την πείνα του ελληνικού λαού, οπότε και το μίσος του στρέφεται στους πιστωτές και βασικά στη Γερμανία, το κέντρο της ΕΕ και του ευρωπαϊκού Βορρά.

Τέτοια μνημόνια, δηλαδή τέτοιους δανειακούς όρους τους επιβάλλουν οι δανειστές κεφαλαιοκράτες σε όλες τις υπερχρεωμένες χώρες και είναι παντού αντιλαϊκοί. Όμως σε γενικές γραμμές οι χώρες που υφίστανται αυτά τα μνημόνια ξεχρεώνονται αφού οι λαοί τους βασανιστούν για κάμποσα χρόνια. Η Ελλάδα όμως και βασανίζεται και δεν ξεχρεώνεται λόγω παραγωγικού σαμποτάζ. Αυτό που βασικά επιβάλλουν οι δανειστές με τα μνημόνια σε κάθε χώρα που είναι υπερχρεωμένη στο εξωτερικό, όπως είναι η Ελλάδα, είναι να μειώνουν πολύ τους μισθούς της. Αυτή τη μείωση την κάνουν είτε με την υποτίμηση του νομίσματος της χώρας είτε εκεί όπου το νόμισμα δεν μπορεί να υποτιμηθεί, όπως στην Ελλάδα, με την αναγκαστική μείωση των μισθών από το κράτος. Αυτό που θέλουν να κάνουν οι πιστωτές με τη μείωση των μισθών είναι να δυναμώνουν τα κέρδη οπότε και τη συσσώρευση του βιομηχανικού κεφάλαιου που κάνει όλο και πιο φτηνές εξαγωγές. Έτσι μειώνεται το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών και τελικά μειώνεται το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας οπότε σταδιακά μειώνεται και το χρέος της. Τελικά η υπερχρεωμένη χώρα ξεχρεώνεται σε βάρος των εργαζομένων της και σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που ζούσαν από την αυξημένη κατανάλωση των εργαζομένων.

Με την αυξανόμενη υπερχρέωση της Ελλάδας η ελληνική κρίση πιστωτικής αναξιοπιστίας έχει γίνει κρίση πιστωτικής αναξιοπιστίας όλου του ευρωπαϊκού Νότου, δηλαδή των χωρών με λιγότερο ανταγωνιστική βιομηχανία. Έτσι η ελληνική κρίση ήδη επεκτάθηκε στην Ισπανία και όλος ο Νότος της ΕΖ ζητάει πια νέες πιστώσεις από το Βορρά. Όμως ο Βορράς, βασικά η Γερμανία, δεν θέλει να διαθέσει περισσότερα κεφάλαια για τη διάσωση της όλο και πιο χρεωμένης Ελλάδας και κυρίως του απέραντου Ευρωπαϊκού Νότου γιατί αυτό εξοργίζει τους βόρειους λαούς και μάλιστα δυναμώνει εκεί τις σοβινιστικές και αντιευρωπαϊκές τάσεις. Αλλά έτσι δυναμώνει στο έπακρο η πολιτική διάσταση Βορρά-Νότου και ήδη η ελληνική κρίση προς μεγάλη χαρά της Ρωσίας έχει διασπάσει τη γαλλογερμανική συνεργασία που ήταν η καρδιά της πολιτικής ενότητας της ΕΕ. Επίσης ο μόνος τρόπος για να δώσει ο Βορράς τα λεφτά στο Νότο χωρίς να φτωχύνει άμεσα τους δικούς του πολίτες θα είναι να δανειστεί απ έξω. Αλλά ο μόνος που μπορεί σήμερα να δανείσει κράτη σε μεγάλη κλίμακα είναι ο άξονας ΡωσίαςΚίνας που ο πιστωτικός του γιγαντιαίος βραχίονας είναι η Κίνα αλλά το πολιτικό κεφάλι είναι η διπλωματική υπερδύναμη Ρωσία. Έτσι ήδη ο Πούτιν έχει χωθεί στο ρήγμα Βορρά Νότου σαν διαιτητής, και ο ίδιος και με τους φίλους του Γιουνκέρ, Ρομπάι, Ρεν, Κάμερον, Τουσκ, ενώ την ίδια στιγμή η Κίνα αγοράζει δαιμονιωδώς όλο και πιο φτηνά σπουδαίες επιχειρήσεις στη κλονιζόμενη ΕΕ και επιπλέον την εκβιάζει γεωστρατηγικά και οικονομικά. Η Ελλάδα είναι στην ουσία το ζωντανό καταματωμένο δόλωμα που η ρώσικη διπλωματία ρίχνει στην ΕΖ και τη Γερμανία για να καταπιεί το αγκίστρι, δηλαδή να εκδώσει ευρωομόλογα ή να εγγυηθεί τις ευρωπαϊκές τραπεζικές καταθέσεις. Όσο οι ρωσόδουλοι είναι στην εξουσία το Ευρώ θα σημαίνει Ελλάδα σε φρικτό βασανιστήριο γιατί θα πρόκειται για ένα Ευρώ ενάντια στο Ευρώ. Γι αυτό εμείς θεωρούμε πιο θετική μια προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και παραμονή στην ΕΕ με όρους φιλικούς συναινετικούς ώσπου η Ελλάδα να στηριχθεί στις δυνάμεις της και να μην προβοκάρεται από τους ρωσόδουλους κυβερνήτες της ούτε να νουθετείται από τους δυτικούς μονοπωλιστές εταίρους της. Να λοιπόν πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες οι κάθε λογής Σαμαράδες και Τσιπραίοι, απλά ενεργούμενα της πουτινικής Ρωσίας, που άλλωστε δεν της κρύβουν την αγάπη τους, έχουν γίνει ξαφνικά παγκόσμιες προσωπικότητες. Να πως αυτοί οι τιποτένιοι παίζουν με τα κουμπιά ενός παγκόσμιου οικονομικού πολέμου και να πως όλος ο πλανήτης περιμένει το αποτέλεσμα της Κυριακής με αγωνία για να δει αν θα νικήσουν οι μνημονιακοί ή οι αντιμνημονιακοί.

Δεν υπάρχει ανάγκη για μια καμιά αγωνία. Αυτοί πάνε πακέτο και μοιράζουν ρόλους όποιος και να έρθει πρώτος, δεύτερος κλπ. Δέστε πως ο Σαμαράς έκανε τον σούπερ αντιμνημονιακό και τώρα είναι ο υποτιθέμενος εκπρόσωπος των μνημονιακών. Το ίδιο δέστε πως ο χαμαιλέοντας ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει διαρκώς τα λόγια του με το μνημόνιο για να είναι έτοιμος για την περίσταση που θα έρθει πρώτος. Πάντα θα υπάρχει ο καταμερισμός για να γίνεται καλά ο εκβιασμός της ΕΖ. Στις 18 του Ιούνη οι Σαμαράς Βενιζέλος θα αποτελούν το φιλοευρωπαϊκό φιλομνημονιακό καλέμι που θα χώνεται στην αντίθεση Βορά Νότου της ΕΖ. Οι Τσίπρας Παπαρήγα, Καμμενος, Ναζήδες θα αποτελούν τη βαριοπούλα που θα βαράει το καλέμι για να ανατιναχθεί το ρήγμα μέχρι την έκδοση ευρωομολόγων που θα αποτελούν το πολιτικό τέλος της ΕΕ. Γιατί θα σημαίνουν την εκρηκτική όξυνση της αντίθεσης Βορρά -Νότου που στην ουσία είναι μία από τις εκφράσεις της ευρύτερης πολύ μεγαλύτερης αντίφασης της ΕΕ και ειδικά της ΕΖ που είναι από τη μια η πολύ ψηλή οικονομική τους ενότητα και από την άλλη η πολύ χαμηλή πολιτική διακρατική τους ενότητα. Όσο για το αν η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ η δικιά μας εκτίμηση είναι ότι θα μείνει σε αυτή τη φάση. Κι αυτό γιατί χωρίς την Ελλάδα των διακομματικών πρακτόρων η φασιστική Ρωσία δεν θα έχει το πιο πολύτιμο εργαλείο διάσπασης και κυρίως ελέγχου της ΕΖ (μαζί με την Κύπρο του επίσης αριστερού πράκτορα της Χριστόφια). Αν ο Πούτιν και οι αντιμνημονιακοί του παίξουν τώρα στ αλήθεια το παιχνίδι έξω από το Ευρώ η ΕΖ και η ΕΕ θα επιβιώσουν γι αυτό νομίζουμε ότι οι ρωσόδουλοι δεν θα της κάνουν τη χάρη να φύγουν.

Πάντως ο ελληνικός λαός από τις 17 και πέρα θα ζήσει έναν εφιάλτη. Γιατί ο εκβιασμός της ΕΖ από τους τσιπροσαμαράδες και βενιζέλους θα φτάσει στον κολοφώνα του και αυτό σημαίνει ότι όσο θα διαπραγματεύονται με την ΕΖ, βασικά με τη Γερμανία, για την όσο γίνεται πιο δραστική αλλαγή του μνημονίου θα πρέπει να την απειλούν με αποχώρηση. Αλλά όσο θα την απειλούν με αποχώρηση δεν θα παίρνουν λεφτά από την ΕΖ. Που σημαίνει ότι το δημόσιο δεν θα πληρώνει ακόμα και για ζωτικές ανάγκες του λαού, οι καταθέσεις θα φεύγουν έντρομες από τις τράπεζες, που θα περικόψουν κι άλλο τα δάνεια και ο λαός θα πεινάει και θα υποφέρει και θα αγωνιά όσο ποτέ. Αυτόν τον λαό θα δείχνουν οι εκβιαστές στην υδρόγειο. Δηλαδή ο ελληνικό λαός θα είναι όμηρος των διαπραγματεύσεων. Πιθανότατα ο λόγος που η οικουμενική, κυβέρνηση Πικραμμένου ανέβαλε την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τις 15 Ιούλη είναι για να διευκολύνει το άδειασμα των κρατικών ταμείων.

Το πιο μεγάλο κακό σε αυτή τη γιγαντιαία προβοκάτσια είναι ότι οι διακομματικοί προβοκάτορες που κυβερνάνε τη χώρα μας (σαν κυβέρνηση ή σαν αντιπολίτευση) της δείχνουν σαν φίλο της τις ναζιφασιστικές Ρωσία και Κίνα και σαν εχθρό της την δημοκρατική ΕΕ. Ειδικά δείχνουν τη Γερμανία που μάλιστα την ταυτίζουνε με την χιτλερική. Όμως αυτή έχει βγάλει εκτός νόμου κάθε ναζιστή και κάθε φιλοναζισμό ενώ οι ίδιοι με άπειρο θράσος την ώρα που το λένε αυτό έχουν εντελώς νόμιμη και σπρώξανε στη Βουλή, αφού την προστατέψανε επί δεκαετίες πολιτικά και ποινικά, την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Δεν το κάνανε αυτό τυχαία. Το κάνανε επειδή οι χρυσαυγίτες είναι οι πιο μεγάλοι υμνητές και υποτακτικοί της Ρωσίας του Πούτιν, τόσο υποτακτικοί που για χάρη της εγκατέλειψαν τον χιτλερικό παγανισμό τους και έγιναν φανατικοί ορθόδοξοι χριστιανοί και που επίσης, ενώ θεωρούν το ύψιστο έγκλημα να αποκαλεί κανείς Μακεδονία τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, δεν τους ενοχλεί καθόλου που αυτό το έκανε πρώτη η Ρωσία. Αυτά τα τσιράκια τα επιβάλει το διακομματικό σύστημα στην Ελλάδα για να κάνουν την βρωμοδουλειά της άσκησης της ωμής βίας πάνω σε κάθε πραγματικό υπερασπιστή της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας. Αυτήν την ωμή βία σύντομα θα την χρειαστούν οι ρώσοι σοσιαλιμπεριαλιστές γιατί αυτοί σκοπεύουν να μετατρέψουν σύντομα τη χώρα μας σε αποικία τους. Την ώρα που τα υπερπατριωτικά παπαγαλάκια τους λένε ότι το μνημόνιο το κάνανε οι γερμανοί για να αγοράσουν τζάμπα την Ελλάδα, αυτοί που αγοράζουν τζάμπα από την αρχή της ακήρυχτης χρεωκοπίας και χάρη σε αυτήν την κατεστραμμένη Ελλάδα, ιδιαίτερα τη γη της, καθώς και μερικά καίρια κομμάτια των τραπεζών (Πειραιώς, Άλφα) και μονοπωλιακές άδειες ανανεώσιμων πηγών είναι οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους κινέζοι αλλά και καταριανοί ολιγάρχες. Επίσης είναι όλοι αυτοί που βάζουν υποψηφιότητα για να αγοράσουν τα πιο σημαντικά νευρικά γάγγλια της οικονομίας μας όπως λιμάνια, σιδηροδρόμους, δίκτυα υδρογονανθράκων (όσα δεν ελέγχουν ήδη), τηλεπικοινωνιακό υλικό (οι κινέζοι στον ΟΤΕ). Επίσης οι ίδιες δυνάμεις επιβάλουν με σκανδαλώδη τρόπο την οικονομική κυριαρχία των ρωσόφιλων ολιγάρχων τύπου Μπόμπολα, Μυτιληναίου, Κοπελούζου, Κόκκαλη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λέμε ότι πρέπει να μην ψηφίσει κανείς κανένα από τα κοινοβουλευτικά αλλά και κανένα από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που κατεβαίνουν στις 17 του Ιούνη (ιδιαίτερα από τα τελευταία πρέπει να καταψηφίσουν το κόμμα της Δημιουργίας Ξανά του φασίστα Τζήμερου). Όλα ανήκουν ή σέρνονται γλοιωδώς πίσω από τους ρωσόδουλους.

Η ΟΑΚΚΕ θα ήθελε πολύ να δώσει στον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους της τη δυνατότητα να ψηφίσουν με έναν θετικό τρόπο ψηφίζοντας την ίδια. Όμως δύο εκλογικές μάχες απανωτές, δηλαδή 60.000 Ευρώ σε συνθήκες μεγάλης οικονομικής στενότητας θα ήταν κάτι που θα βάρυνε αφόρητα το κόμμα μας και θα υποθήκευε τη δράση του για παρά πολύ καιρό. Γι αυτό η ΟΑΚΚΕ δεν κατεβαίνει στις εκλογές της 17 Ιούνη. Όμως καλεί τους φίλους της και όλο το λαό να κάνουν μια πρακτική κίνηση που έχει χαρακτήρα διακήρυξης και πολιτικής ζύμωσης σε όσο πιο πλατύ κύκλο γίνεται. Τους καλεί να ψηφίσουν γράφοντας πάνω σε ένα λευκό χαρτί το όνομα της ΟΑΚΚΕ. Αυτή η ψήφος είναι τυπικά άκυρη αλλά από πολιτική άποψη θα είναι η πιο έγκυρη από κάθε άλλη στις εκλογές που κάνουν οι προβοκάτορες στις 17 του Ιούνη. Είναι μερικά πράγματα που κρίνονται σε βάθος χρόνου.

Αθήνα, 14/6/2012