Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΗ 2023

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ERTNEWS ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Δεκάλεπτο Τοποθέτηση του σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου στον Real fm 97,8 στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη-Στ. Καμίνη

Δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ για τις εκλογές 25 Ιούνη 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023

Το προεκλογικό δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ 18 Μάη 2023

 

Προεκλογική εκδήλωση της ΟΑΚΚΕ  7 Μάη 2023

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ 15 Μάη 2023

 Ραδιοφωνική εκπομπή "Στιγμιότυπα" στο ΣΚΑΙ 100,3 της 5 Μάη 2023

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Εκλογές 7ης ΙΟΥΛΗ 2019

Εκλογές 7 ΙΟΥΛΗ 2019

Άρθρα Αναφοράς 

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015 - ΕΡΤ

Ομιλία Εκλογές 2015

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Από τη συγκέντρωση της ιρανικής και της ουκρανικής κοινότητας στο Σύνταγμα στις 12/02

Στις 12 Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε η κοινή συγκέντρωση της ιρανικής και της ουκρανικής κοινότητας στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα «ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΞΩ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ». Στη συγκέντρωση ένωσαν τις φωνές τους Ουκρανοί και ιρανοί πρόσφυγες στον κοινό τους αγώνα ενάντια σε κοινούς εχθρούς, τη Ρωσία και το Ιράν που σε συμμαχία επιτίθενται στους δύο λαούς.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη κινητοποίηση μετά τη συγκέντρωση στην ιρανική πρεσβεία την προηγούμενη μέρα, κάτι που στέρησε από μαζικότητα και στις δύο αυτές εκδηλώσεις, αλλά όχι σε μαχητικότητα.

Τα κεντρικά πανό είχαν συνθήματα «Κόσμε να έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι ηΡωσία είναι ένα τρομοκρατικό κράτος», και «Women, Life, Freedom» (στα αγγλικά και στα ιρανικά «Γυναίκα, Ζωή Ελευθερία» και «Οι μουλάδες κρεμάνε διαδηλωτές. Κάτω το φασιστικό τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν». Οι σύντροφοι μας συμμετείχαν στη συγκέντρωση με πλακάτ και συνθήματα.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης με μικρές ομιλίες ο σ. Ηλίας Ζαφειρόπουλος, κατάγγειλε τη βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας, τη δολοφονική βία των μουλάδων κατά του εξεγερμένου ιρανικού λαού, την αλληλοϋποστήριξη των δύο καθεστώτων και τη συνεργασία τους στην επίθεση ενάντια στην Ουκρανία. Μίλησε για τηδ ύναμη και την ανάγκη της ενότητας, ουκρανών, ιρανών και ελλήνων δημοκρατών, και απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη των δύο κινημάτων και των αιτημάτων να δοθούν όπλα στην Ουκρανία και να απομονωθεί διεθνώς το ιρανικό καθεστώς των μουλάδων που δολοφονεί. Χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους των Ιρανών προσφύγων Πουρσεϊχάνι στα φαρσί μεμία μικρή μετάφραση στα ελληνικά.

Ακούστηκαν δυναμικά τα συνθήματα «Έξω η Ρωσία από την Ουκρανία- Στο Ιράν Δημοκρατία», «Πούτιν Φασίστα Δολοφόνε», «Όπλα για τη νίκη στην Ουκρανία», «Λαοί Ενωμένοι, Ποτέ Νικημένοι».

Η συγκέντρωση τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου που βρέθηκε στην πλατεία, και είχε πλατιά αποδοχή.

Σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κινητοποίηση έγινε κοινή συνείδηση πόσο πολύτιμη και κρίσιμη είναι η ενότητα ουκρανών, ιρανών και δημοκρατών συμπαραστατών για να έχει απήχηση και να πλατύνει το κίνημα διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης.