Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετά το φίμωμα των καναλιών και την κατάργηση του ΕΣΡ καταργούν και το ΣΤΕ- ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡIΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

  • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το ΣτΕ με την απόφασή του βρήκε το θάρρος να πει ταυτόχρονα δύο μεγάλα "Όχι" στη φασιστική συμμορία Τσίπρα: “Όχι” στη φίμωση του τηλεοπτικού Τύπου και στην καταπάτηση γι αυτό το σκοπό του Συντάγματος με την ουσιαστική κατάργηση του ΕΣΡ και “Όχι” στην πολύμηνη απόπειρα της συμμορίας με τρομοκρατία, με ραδιουργίες και με πραξικοπήματα να υποδουλώσει τη δικαστική εξουσία. Η απάντηση της φασιστικής συμμορίας στα δύο αυτά "Όχι" ήταν η αναμενόμενη: Κατάργησε το ΣτΕ.

 

Αυτό το έκανε με το να ποδοπατήσει την απόφασή του ταυτόχρονα με το να το ακυρώσει ηθικά.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμορία είναι αποφασισμένη να καταργήσει στην πράξη κάθε θεσμό που θα τολμάει να βάζει εμπόδια στον εκφασισμό της χώρας.

Έχουμε πλέον μπει στο δρόμο μιας δικτατορίας τσαβικού τύπου υπό πουτινική ηγεμονία η οποία, όχι τυχαία, ήδη αφήνει να εννοηθεί ότι έχει μαζί της το στρατό (δήλωση του Καμμένου για το ρόλο του στρατού τις μέρες του πραξικοπηματικού δημοψηφίσματος του Ιούλη). Αυτή η δικτατορία μπορεί να ανακοπεί μόνο με ένα πλατύ δημοκρατικό, αντιφασιστικό μέτωπο που θα μπορέσει να γίνει κτήμα του λαού μόνο αν υψώσει στη σημαία του και την απαίτηση για το σταμάτημα του παραγωγικού σαμποτάζ, το τσάκισμα της ανεργίας και την εξασφάλιση μιας ανθρώπινης ζωής για τη ρημαγμένη φτωχολογιά. 

Πρέπει η φασιστική συμμορία να πέσει οπωσδήποτε από την κυβέρνηση πριν μετατρέψει τον κρατικό μηχανισμό σε εργαλείο της. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από σκληρή πάλη που είναι απαραίτητη κυρίως για να ξεσκεπαστούν το ψευτοΚΚΕ και οι ναζιστές που τη στηρίζουν εδώ και 20 μήνες αποφασιστικά στα αντισυνταγματικά της όργια με την κοινή θεωρία τους ότι η χώρα είναι ήδη τάχα υπό ευρωπαϊκή δικτατορία και κατοχή οπότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αποτελεί κάποιον ξεχωριστό κίνδυνο, αλλά μια άλλη μορφή άσκησης της εξουσίας των ίδιων ή άλλων εξίσου διεφθαρμένων κομματιών του κεφάλαιου.

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2016

Σχετικά Άρθρα

© OAKKE