Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

  • Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013
Σήμερα το ίντερνετ είναι ένα εργαλείο άμεσης και μαζικής πολιτικής προπαγάνδας και ζύμωσης, το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει ακόμα το καθεστώς στη χώρα μας, όπως έχει γίνει με τα ΜΜΕ όπου είναι αδύνατο να ακουστεί μια φωνή κόντρα στο ρεύμα όπως της ΟΑΚΚΕ. 
 
Το απλό στήσιμο της παλιάς ιστοσελίδας και οι περιορισμένες δυνατότητες της δεν επέτρεπαν πια τη σωστή παρουσίαση του υλικού και την εύκολη χρήση από τους αναγνώστες. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ιστοσελίδα, η οποία για την ώρα περιέχει κυρίως την αρθρογραφία των φύλλων της Νέας Ανατολής που εκδόθηκαν το 2013, και κάποια βασικά κείμενα για την ανάλυση και τη γραμμή μας. Το περιεχόμενό της θα συμπληρώνεται με την πάροδο του χρόνου ώστε να γίνει κατά το δυνατόν πλήρες. Έως τότε θα λειτουργεί παράλληλα με τη νέα, και η παλιά ιστοσελίδα από την οποία θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας για τις θέσεις και τις αναλύσεις μας.
 
Η νέα ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ έρχεται σε μια ιστορική στιγμή για την εργατική τάξη και το λαό μας. Ο ρώσικος σοσιαλιμπεριαλισμός εκμεταλλευόμενος τη βαθιά οικονομική κρίση που οι άνθρωποί του στις ηγεσίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων δημιούργησαν, εισβάλει στη χώρα, την αποικιοποεί και επιβάλλει τα ναζιστικά τσιράκια του στο κοινοβούλιο. Ο λαός μας βρίσκεται ανυπεράσπιστος χωρίς μεγάλο πολιτικό κόμμα στο οποίο να μπορεί να στηριχτεί για να σώσει τον εαυτό του και όλο το έθνος.
 
Ταυτόχρονα η πολιτική ανάλυση της ΟΑΚΚΕ επαληθεύεται δραματικά καθημερινά. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και μπρος είναι η παραπέρα πολιτική διαφώτιση και η οργάνωση της πάλης του λαού μέσα από την πολιτική του αντιφασιστικού-αντισοσιαλφασιστικού μετώπου. Οι κομμουνιστές της ΟΑΚΚΕ θα σταθούν μπροστάρηδες  σε αυτήν την πάλη όχι μόνο γιατί αυτός είναι ο δρόμος για να μην κατασπαραχτεί η χώρα από τον νεοναζιστικό άξονα Ρωσιας Κίνας, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος στη σοσιαλιστική επανάσταση που θα φωτίζεται από τις νέες επαναστατικές εμπειρίες του παγκόσμιου προλεταριάτου και τη θεωρία του μαρξισμού-λενινισμού-μαοίσμού .
 
Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα. Αυτό το σκοπό έρχεται να υπηρετήσει η νέα ιστοσελίδα μας.
© OAKKE