Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΗ 2023

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ERTNEWS ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Δεκάλεπτο Τοποθέτηση του σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου στον Real fm 97,8 στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη-Στ. Καμίνη

Δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ για τις εκλογές 25 Ιούνη 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023

Το προεκλογικό δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ 18 Μάη 2023

 

Προεκλογική εκδήλωση της ΟΑΚΚΕ  7 Μάη 2023

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ 15 Μάη 2023

 Ραδιοφωνική εκπομπή "Στιγμιότυπα" στο ΣΚΑΙ 100,3 της 5 Μάη 2023

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Εκλογές 7ης ΙΟΥΛΗ 2019

Εκλογές 7 ΙΟΥΛΗ 2019

Άρθρα Αναφοράς 

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015 - ΕΡΤ

Ομιλία Εκλογές 2015

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα το ίντερνετ είναι ένα εργαλείο άμεσης και μαζικής πολιτικής προπαγάνδας και ζύμωσης, το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει ακόμα το καθεστώς στη χώρα μας, όπως έχει γίνει με τα ΜΜΕ όπου είναι αδύνατο να ακουστεί μια φωνή κόντρα στο ρεύμα όπως της ΟΑΚΚΕ. 
 
Το απλό στήσιμο της παλιάς ιστοσελίδας και οι περιορισμένες δυνατότητες της δεν επέτρεπαν πια τη σωστή παρουσίαση του υλικού και την εύκολη χρήση από τους αναγνώστες. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ιστοσελίδα, η οποία για την ώρα περιέχει κυρίως την αρθρογραφία των φύλλων της Νέας Ανατολής που εκδόθηκαν το 2013, και κάποια βασικά κείμενα για την ανάλυση και τη γραμμή μας. Το περιεχόμενό της θα συμπληρώνεται με την πάροδο του χρόνου ώστε να γίνει κατά το δυνατόν πλήρες. Έως τότε θα λειτουργεί παράλληλα με τη νέα, και η παλιά ιστοσελίδα από την οποία θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται οι αναγνώστες μας για τις θέσεις και τις αναλύσεις μας.
 
Η νέα ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ έρχεται σε μια ιστορική στιγμή για την εργατική τάξη και το λαό μας. Ο ρώσικος σοσιαλιμπεριαλισμός εκμεταλλευόμενος τη βαθιά οικονομική κρίση που οι άνθρωποί του στις ηγεσίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων δημιούργησαν, εισβάλει στη χώρα, την αποικιοποεί και επιβάλλει τα ναζιστικά τσιράκια του στο κοινοβούλιο. Ο λαός μας βρίσκεται ανυπεράσπιστος χωρίς μεγάλο πολιτικό κόμμα στο οποίο να μπορεί να στηριχτεί για να σώσει τον εαυτό του και όλο το έθνος.
 
Ταυτόχρονα η πολιτική ανάλυση της ΟΑΚΚΕ επαληθεύεται δραματικά καθημερινά. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και μπρος είναι η παραπέρα πολιτική διαφώτιση και η οργάνωση της πάλης του λαού μέσα από την πολιτική του αντιφασιστικού-αντισοσιαλφασιστικού μετώπου. Οι κομμουνιστές της ΟΑΚΚΕ θα σταθούν μπροστάρηδες  σε αυτήν την πάλη όχι μόνο γιατί αυτός είναι ο δρόμος για να μην κατασπαραχτεί η χώρα από τον νεοναζιστικό άξονα Ρωσιας Κίνας, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος στη σοσιαλιστική επανάσταση που θα φωτίζεται από τις νέες επαναστατικές εμπειρίες του παγκόσμιου προλεταριάτου και τη θεωρία του μαρξισμού-λενινισμού-μαοίσμού .
 
Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα. Αυτό το σκοπό έρχεται να υπηρετήσει η νέα ιστοσελίδα μας.