Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΗ 2023

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΣΤΟ ERTNEWS ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

 

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ

Δεκάλεπτο Τοποθέτηση του σ. Ηλία Ζαφειρόπουλου στον Real fm 97,8 στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη-Στ. Καμίνη

Δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ για τις εκλογές 25 Ιούνη 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ 2023

Το προεκλογικό δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ 18 Μάη 2023

 

Προεκλογική εκδήλωση της ΟΑΚΚΕ  7 Μάη 2023

 Συνέντευξη στην ΕΡΤ 15 Μάη 2023

 Ραδιοφωνική εκπομπή "Στιγμιότυπα" στο ΣΚΑΙ 100,3 της 5 Μάη 2023

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Εκλογές 7ης ΙΟΥΛΗ 2019

Εκλογές 7 ΙΟΥΛΗ 2019

Άρθρα Αναφοράς 

Εκλογές 2015

Εκλογές 2015 - ΕΡΤ

Ομιλία Εκλογές 2015

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες στο ξενοδοχείο Αρίων η συγκέντρωση-συζήτηση που διοργάνωσε η ιρανική κοινότητα και οι αντιφασίστες συμπαραστάτες. Οι βασικοί ομιλητές, η ιρανή δημοσιογράφος Ναζία Ματανί, ο ιρανός μεταφραστής ελληνικής λογοτεχνίας Ριμπουάρ Κομπαντί και ο γραμματέας της ΚΕ της ΟΑΚΚΕ Ηλίας Ζαφειρόπουλος ανέπτυξαν ο καθένας μια διαφορετική πλευρά του κεντρικού θέματος της συγκέντρωσης. Η πρώτη ομιλήτρια μίλησε για την κατάσταση των γυναικών στο Ιράν, την εξέγερση και την κτηνώδη καθεστωτική βία. Ο δεύτερος ομιλητής μίλησε για την απογοητευτική αντιμετώπιση που είχε ο αγώνας των ιρανών στην Ελλάδα από τον επίσημο πολιτικό κόσμο και ειδικά την αριστερά. Ο τρίτος ομιλητής προσπάθησε κυρίως να εξηγήσει το ζήτημα αυτό με παγκόσμιους και τοπικούς όρους ενώ ανέδειξε τη σημασία της ενότητας της ιρανικής δημοκρατικής εξέγερσης και του ουκρανικού εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

 Μετά τις εισηγήσεις έγιναν από τους παριστάμενους ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Από όλες αυτές τις τοποθετήσεις βγήκε κυρίως ένα βαθύ πνεύμα ενότητας γύρω από τους ιρανούς δημοκράτες, ενώ οι τελευταίοι ευχαρίστησαν θερμά την ΟΑΚΚΕ για τη συμπαράστασή της. Στη συζήτηση εκφράστηκαν και διαφωνίες μέσα στο αντιφασιστικό στρατόπεδο ενώ εκδηλώθηκε η διάθεση να λυθούν με γνώμονα τις σημερινές ανάγκες της πολιτικής πάλης. Αυτή η διάθεση εκφράστηκε με συγκινητικό τρόπο από μια ιρανή συναγωνίστρια στην περίπτωση της σχέσης της θρησκευτικότητας και των αναγκών της ενότητας του πολιτικού κινήματος.

photosigkentrosis2

Η εκδήλωση έκλεισε με το σύνθημα «Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία» που φωνάχτηκε δυνατά στα ιρανικά, και μέσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους.

Όλη αυτή η εκδήλωση είναι μαγνητοσκοπημένη και πολύ σύντομα θα δημοσιευτεί διαδικτυακά το σχετικό βίντεο. Εκείνο που θεωρούμε σαν το πιο μεγάλο κέρδος της είναι η αίσθηση που αποκόμισαν οι ιρανοί φίλοι μας, και δεν έκρυψαν τη χαρά τους, ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη χώρα καθώς ακούστηκε η φωνή τους και θα ακουστεί περισσότερο όταν το βίντεο κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη χθες είναι ότι μπήκαν οι βάσεις ώστε ένας παγκόσμιου βεληνεκούς και ιστορικού βάρους αγώνας να σπάσει το φράγμα σιωπής που σύσσωμο το ελληνικό πολιτικό καθεστώς έχει υψώσει απέναντί του. Πρέπει οι κρυφοφασίστες που κρατάνε τα πηδάλια της πολιτικής εξουσίας και που ποδοπατούν τα αλληλέγγυα αισθήματα αυτού εδώ του δημοκρατικού λαού να μάθουν ότι τα ηφαίστεια δεν κλείνουν με φελλούς και να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να τον παραπλανήσουν.