Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Οχτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σύσσωμο και ύπουλα το πολιτικό καθεστώς προστατεύει τους ναζί

 Η πάλη πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση

 

Σύσσωμα τα κοινοβουλευτικά κόμματα καθησυχάζουν τους δημοκράτες αντιφασίστες στη χώρα μας και παγκόσμια ότι έχουν κλείσει για τα καλά τους ναζι-δολοφόνους στη φυλακή και τους έχουν ουσιαστικά εξαφανίσει από την πολιτική ζωή της χώρας.

Την αξιοπιστία σε αυτή την καθησυχαστική εικόνα τη δίνουν κυρίως τα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα που αποσιωπούν ή ελάχιστο βάρος δίνουν σε μια σειρά από ανησυχητικά γεγονότα. Αυτά δείχνουν ότι το πολιτικό καθεστώς απλά απέσυρε την κτηνώδη ναζιστική συμμορία με τα χιλιάδες θύματα και με τις πολλές έδρες στο κοινοβούλιο για ένα διάστημα ώστε να καθησυχάσει κυρίως την ευρωπαϊκή δημοκρατική κοινή γνωμή ενώ την ίδια ώρα την αφήνει να ανασυντάσσεται με πολλά πρόσωπα και μάλιστα σαν θύμα καθεστωτικών διώξεων. Δηλαδή αφήνει εντελώς ανενόχλητη την πολιτικο-ιδεολογική της πλατφόρμα, τα στηρίγματα της μέσα στο κράτος (στρατό, εκκλησία, αστυνομία) τις οργανωτικές και πολιτικές της δομές, ενώ της επιτρέπει πολιτικά να πρωτοστατεί και μάλιστα να αναπτύσσεται στο ακροδεξιό αντιεμβολιαστικό κίνημα που κανένας δεν το κατηγορεί γι αυτή την αποκαλυπτική συνεργασία του.

Τα γεγονότα που όσο είναι δυνατό αποσιωπούνται από το πολιτικό καθεστώς είναι ότι αυτό:

 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ (ενώ επίσημα έριξαν στα ηγετικά στελέχη 13,5 χρόνια φυλακή για να καθησυχάσουν τους δημοκράτες, κρύβουν ότι με τον ποινικό κώδικα που διακομματικά με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ είχε διαμορφωθεί, αυτά θα κάτσουν στη φυλακή μόνο 52 μήνες, οπότε αν αφαιρέσει κανείς τους 18 μήνες της προφυλάκισης και τους 12 που έχουν ήδη εκτίσει σε δύο χρόνια θα είναι έξω. Ηδη αθόρυβα έχουν αποφυλακιστεί οι αρχιτραμπούκοι Παπαβασιλείου,Τσακανίκας και Αρβανίτης που είχαν 6 χρόνια φυλακή).

• ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ (την έκαναν μέσα σε απόλυτη διακομματική σιωπή αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου)

• ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Κρύβουν ότι αυτό θα τους αφαιρεθεί μόνο όταν και αν καταδικαστούν ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από τον Αρειο Πάγο, δηλαδή για χρόνια θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές ενώ ο νόμος μπορεί να αλλάξει από μια άλλη κυβέρνηση). ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ.

• ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΝΑΖΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΕΟ ΠΙΟ «ΜΕΤΩΠΙΚΟ» ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΕΛΗ 15 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (τους οποίους ούτε καν σχολιάζουν αρνητικά για να τους ενθαρρύνουν να δίνουν βαθιά κρατική κάλυψη στους ναζι-φονιάδες)

• ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ Ή ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ Χ.Α ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (πιο χαρακτηριστικοί οι ρωσόφιλοι ισχυροί μητροπολίτες Σεραφείμ Πειραιά και Νικόλαος Μεσογαίας)

• ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ “ΧΡ. ΑΥΓΗΣ” ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (την κύρια ευθύνη για το αίσχος της αντισυνταγματικής λειτουργίας του καταστατικά ρατσιστικού σωματείου της ΧΑ στο Πέραμα την έχει το Συνδικάτο μετάλλου του ψευτοΚΚΕ με κέντρο του τη Ζώνη που όχι μόνο δεν το ενοχλεί αλλά δεν έχει καν προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του)

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ

Αθήνα, 16/9/2021

 

Οχτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σύσσωμο και ύπουλα το πολιτικό καθεστώς προστατεύει τους ναζί

Η πάλη πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση