Επίσημη σελίδα ΟΑΚΚΕ

 Χαλκοκονδύλη 35, τηλ-φαξ: 2105232553 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΥΤΙΝ" - Ουκρανία - Ισραήλ - Χαμάς, 22/12

 

 

 

ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Νέα Ανατολή αρ.φ.559 (εδώ μπορείτε να βρείτε τα φύλλα από φ.486-Μάρτης 2013-και νεώτερα)

  Που μπορείτε να βρείτε την έντυπη έκδοση της Νέας Ανατολής

1pag559

 

crisis russia

Άρθρα Αναφοράς

OAKKE WEB TV

Εκδόσες Μεγάλη Πορεία

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

http://www.antinazi.gr/ 

www.antinazi.gr

ΑΝΤΙ ΝΑΖΙ

 

Η αποκάλυψη: Ναζιστής ο πουτινικός εγκάθετος, ηγέτης της φιλορώσικης «δημοκρατίας» του Ντονέτσκ στην Ουκρανία

 

Το σύνολο της ελληνικής ψευτοαριστεράς έχει σταθεί με αυταπάρνηση στο πλευρό του αφεντικού της, Πούτιν, στο διαμελισμό της Ουκρανίας. Όταν πιέζονται, κνίτες και συριζαίοι δικαιολογούν τη στάση τους με τη συμμετοχή ανοιχτών φιλοναζιστών και ναζιστών σε καίριες κρατικές θέσεις στη νέα εξουσία του Κιέβου. Αυτή τη συμμετοχή την έχουμε ανοιχτά καταγγείλει πριν ακόμα από την ανατροπή του ρώσου χαφιέ Γιανουκόβιτς (τότε καταγγέλλαμε τη συμμετοχή των ναζήδων με καίριο ρόλο στο κίνημα της Μεϊντάν και τη συμμετοχή του ναζιστικού Σβόμποντα με ηγεμονική θέση στο μέτωπο της αντιπολίτευσης).


Ωστόσο, η πραγματικότητα ήρθε και πάλι να δείξει πού βρίσκεται ο πραγματικός, ο συμπυκνωμένος ναζισμός στην Ουκρανία και ο κύριος εχθρός του λαού της: δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στο πλευρό του νέου Χίτλερ με τις 20.000 πυρηνικές κεφαλές στη Μόσχα.
Στην αυτοανακηρυχθείσα «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ», σε μία εκ των δύο ανατολικότερων επαρχιών της Ουκρανίας, οι οποίες κατοικούνται κατά πλειοψηφία από Ρώσους και ρωσόφωνους Ουκρανούς, «λαϊκός κυβερνήτης» (πρακτικά πρωθυπουργός) τοποθετήθηκε κάποιος Πάβελ Γκουμπάρεφ. Ο τύπος αυτός είναι ένας ξετσίπωτος ναζιστής, ίδιος και χειρότερος με τα χιτλερικά κατακάθια του Σβόμποντα και του Δεξιού Τομέα στα δυτικά, ο οποίος ήταν μέλος του ανοιχτά χιτλερικού – εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος «Ρωσική Εθνική Ενότητα» του Αλεξάντερ Μπαρκάσοφ, που ιδρύθηκε στη Μόσχα το 1990. Το κόμμα αυτό είχε οργανώσεις, εκτός της Ρωσίας, σε Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Ουκρανία (προφανώς εντός των ρωσικών μειονοτήτων). Η γραμμή του ήταν γραμμή πανσλαβικής - πανρωσικής ενότητας και διακήρυσσε την απέλαση όλων των Εβραίων, αλλά και όλων των υπόλοιπων μη εθνικά Ρώσων από τη Ρωσία. Ήταν επίσης ο επίσημος προστάτης των Ρώσων στρατιωτών που διέπραξαν εγκλήματα πολέμου στην Τσετσενία, καλώντας να μην δικαστούν ούτε για τα μάτια. Ανήκε μάλιστα μέχρι το 1999 στην Παγκόσμια Ένωση Εθνικοσοσιαλιστών!

Ο ναζιστής Γκουμπάρεφ εδώ και μερικά χρόνια συμμετέχει σε ένα «κομμουνιστικό» (!!!) κόμμα ονόματι «Προοδευτικό Σοσιαλιστικό Κόμμα» στην Ουκρανία, το οποίο δηλώνει ανοιχτά ευρασιατικό, πανσλαβιστικό και φιλορωσικό. Ηγέτιδά του, από το 1996, είναι η Νατάλια Βιτρένκο.
Στις 17 Απριλίου φιλορώσοι αποσχιστές, με τη βοήθεια στρατιωτικών συμβούλων από τη Ρωσία, κατέλαβαν τον πύργο τηλεοπτικών μεταδόσεων της περιφέρειας του Ντονέτσκ. Αμέσως κατάργησαν τη μετάδοση ουκρανικών τηλεοπτικών δικτύων και τα αντικατέστησαν με ρωσικά. Στις 20 Απριλίου, ανήμερα των γενεθλίων του Χίτλερ, οι φιλορώσοι λακέδες του Κρεμλίνου κόμπαζαν για τη «νίκη» τους με αντισημιτική φρασεολογία. «Εδώ, από το Σλοβιάνσκ, δίνουμε ένα πνευματικό χτύπημα στο επίπεδο της ενημέρωσης στη βιβλική μήτρα, στις μεταδόσεις των σιωνιστικών ζόμπι».

Στη συνέχεια, οι ρωσοναζήδες μετέδωσαν διάλεξη του ηγέτη του Κόμματος της Ρωσικής Πνευματικής Ενότητας Κονσταντίν Πετρόφ, τον οποίο το Εβραϊκό Κογκρέσο Ευρώπης – Ασίας χαρακτηρίζει ηγέτη μιας «αντισημιτικής νεοπαγανιστικής εθνικομπολσεβικικής σέχτας».
Στην περιοχή μοιράστηκαν φυλλάδια τα οποία καλούσαν τους Εβραίους της περιφέρειας του Ντονέτσκ να περάσουν από τις νέες «αρχές» για καταγραφή, η οποία θα τους κόστιζε και 50 δολάρια ΗΠΑ το κεφάλι! Η κίνηση διαψεύστηκε από τις φιλορωσικές – φιλοναζιστικές αποσχιστικές αρχές ως «προβοκάτσια», ωστόσο ο «πρόεδρος» της «δημοκρατίας» Ντένις Πουσίλιν παραδέχθηκε ότι τα ανατριχιαστικά αντισημιτικά φυλλάδια μοιράστηκαν από άντρες του, χωρίς ωστόσο να αναλαμβάνει την ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
Σύμφωνα με την «Ένωση κατά της Δυσφήμησης», με έδρα τη Νέα Υόρκη, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη εάν τα φυλλάδια μοιράστηκαν με ευθύνη των «επίσημων» αποσχιστικών αρχών, κάποιας ομάδας στο εσωτερικό τους χωρίς κεντρική καθοδήγηση ή από κάποια τρίτη πηγή.
Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι η δήθεν «αντιναζιστική εξέγερση» της ανατολικής Ουκρανίας είναι θερμοκήπιο χιτλερικών ιδεών και δράσης γκρεμίζει σα χάρτινο πύργο τα παραμύθια του Κρεμλίνου, αλλά και των άθλιων υποτακτικών του, δικηγόρων και προστατών της Χρυσής Αυγής στις ηγεσίες ψευτοΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και συντροφιάς.

Σύμφωνα εξάλλου με τον αρχιραββίνο της πόλης του Ντονέτσκ, Πίντσας Βισέτζκι, ο γραμματέας Τύπου της τοπικής «δημοκρατίας», την οποία οι ναζήδες έχουν το θράσος να αποκαλούν και «λαϊκή», Αλεξάντερ Κριάκοφ, είναι «ο πιο γνωστός αντισημίτης της περιοχής».
Μέλη της «Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντονμπάς» κατηγορούνται επίσης με στοιχεία από τοπικές εφημερίδες («Τα Νέα του Ντονμπάς») ότι επιδίδονται σε συστηματική βία κατά των Ρομά, δέρνοντας ακόμη και τα γυναικόπαιδα και ληστεύοντάς τους συστηματικά στην περιοχή του Σλοβιάνσκ.

Ο δε «λαϊκός δήμαρχος» του Σλοβιάνσκ Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ έχει εξαπολύσει κυνήγι ενάντια στη χρήση της ουκρανικής γλώσσας, καλώντας τους μαχητές του να επεμβαίνουν όπου την ακούνε να μιλιέται από κατοίκους.
Μόνο τέτοια κτήνη θα μπορούσαν να στηρίζουν από κοινού οι μαχαιροβγάλτες του Κασιδιάρη, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Καμμένος στα φανερά, και οι Σαμαράς – Βενιζέλος – Κουβέλης με την τάχα «ουδέτερη» γραμμή τους στα κρυφά.

Στην ουσία, οι ναζήδες των Σβόμποντα – Δεξιού Τομέα στη δυτική Ουκρανία έπαιξαν το παιχνίδι του παγκόσμιου αφεντικού κάθε ναζισμού Πούτιν: έδωσαν το έναυσμα και τη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση ενός ανοιχτά φιλοναζιστικού καθεστώτος ουσιαστικής ρωσικής κατοχής στα ανατολικά της χώρας. Άλλωστε η πολιτική αιχμή της στρατηγικης τους δηλαδή ο κύριος εχθρός τους είναι η δυτικού τύπου αστοδημοκρατία, ο φιλελευθερισμός και θεωρούν την Ευρώπη εχθρό όσο και τη Ρωσία, ενώ στο πολιτικό παιχνίδι εξουσίας μπήκαν με αρχηγό τον ναζιστή Παρουμπί, άνθρωπο της προβοκατόρισας και αγαπημένης του Πούτιν Τιμοσένκο. Αν αυτά όλα συνδυαστουν με το ότι δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν την εισβολή και κατοχή της Κριμαίας από τη Ρωσία και δεν κατηγγειλαν την κυβέρνηση του Κίεβου για την ενδοτική και προδοτική στάση της στο ίδιο ζήτημα θα ήταν πολύ παράδοξο αν δεν αποτελούν και οι ίδιοι κανονικό χαφιέδικο απόσπασμα της ρώσικης υπερδύναμης, για να χωρίσει την Ουκρανία στα δύο, να καταπιεί τη μισή και να ναζιστικοποιήσει και την υπόλοιπη.